Простак "Обича" България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Re: Простак "Обича" България

Мнение от Benedetto » 21 Май 2012, 23:27

doncheff написа:Бой, е*ане и сръбска музика дори... Като е паркирал неправилно, да извика паяк да го отстрани принудително. Никой няма право да ми докосва имуществото. Ако бяхме нормална държава, щяхме да можем да си защиватаме имуществото и близките, но уви. А извода от цялата случка е: ако би мирно седяло, не би чудо видяло!

Баце, ако бяхме нормална държава, онзи хомосексуалист нямаше да е спрял там. Щяха да са му дигнали колата на втората минута.
А това да плащаш, щото друг не спазва ЗДП и ти е затворил пътя :kuku: Няма такава държава.

Ама иначе да си стоим кротко, викаш - това, че родителите с малки деца, възрастните хора и инвалидите не могат да се движат спокойно в европейската столица.. :kuku: кво ни пука - важното е да не сме хейтъри.
Бахго в простотията човешка.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 21 Май 2012, 23:59

ето това не разбирам- защо трябва да си плащаш да дойде паяка?

паяка си прави парите така или иначе. да му мисли този на когото е регистрирана лошо паркираната кола.

навсякъде по света паяка е безплатен ако го повикаш и возилото е спряло неправомерно.
алекс
трабант 601с
разни други возила

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 22 Май 2012, 4:17

alx написа:ето това не разбирам- защо трябва да си плащаш да дойде паяка?

паяка си прави парите така или иначе. да му мисли този на когото е регистрирана лошо паркираната кола.

навсякъде по света паяка е безплатен ако го повикаш и возилото е спряло неправомерно.

И си плаща лошо спрелия. Обикновенно е дебело, защото е скъпо и далеч.

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 22 Май 2012, 11:02

ами, в бг паяците не си изкарват парите

в някой сутрешен блок бяха поканили изпълнителния директор на паркинги и гаражи и той каза, че дейността на паяците реално е на загуба

сигурно много се краде и така..
No bling at the Ring

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 22 Май 2012, 11:22

E34 написа:да беше звъннал на куките и да си направи некъв репортаж на тяхната реакция НА ЖИВО, повече рейтинг щеше да натрупа..... ама като е тъп, ся нов РОЗОВ РЕЙБАН ще купува :mrgreen:

:yes: Всичко е за рейтинг - ама то и акъл се иска за тая работа, както правилно е отбелязал колегата :)

Benedetto написа:Баце, ако бяхме нормална държава, онзи хомосексуалист нямаше да е спрял там. Щяха да са му дигнали колата на втората минута.

Колега, да приема ли, че и ти си хомосексуалист, ако се окаже, че някога през живота си си паркирал неправилно? :winky:
Или може би хомосексуалисти са само богатите и известните, които паркират неправилно - а на нас, обикновените хора, ни е позволено :?: :kuku:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 22 Май 2012, 13:35

Ако приемем изказванията на двамата за чиста монета (няма как да знаем кой колко послъгва и преувеличава, защото никой от нас не е бил свидетел), излиза че и двамата са нарушили по някой друг закон, и сега се води полемика на кой провинението е по-малко. Всичко в тази история е много сбъркано. Незнам защо не се срещнат, за да се разберат цивилизовано, като всеки се извини на другия. Така би трябвало да постъпят разумни и образовани хора, но за съжаление се съмнявам, че това ще е развръзката.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 22 Май 2012, 16:39

BMX написа:Ако приемем изказванията на двамата за чиста монета (няма как да знаем кой колко послъгва и преувеличава, защото никой от нас не е бил свидетел), излиза че и двамата са нарушили по някой друг закон, и сега се води полемика на кой провинението е по-малко. Всичко в тази история е много сбъркано. Незнам защо не се срещнат, за да се разберат цивилизовано, като всеки се извини на другия. Така би трябвало да постъпят разумни и образовани хора, но за съжаление се съмнявам, че това ще е развръзката.

аз тия двамата хъшлаци не ги бях чувал преди "скандала" :dunno: :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 X5 30d
Мечтае да кара: M-power

Мнение от doncheff » 22 Май 2012, 20:41

sambeto написа:
Колега doncheff,ела ми спри пред гаража,хич няма да четем с тебе Закони,Наказателни кодекси,Правилници,паяк няма да викам,даже и имуществото ти няма да пипам.....ама тебе ше те гушна мъжката :mhihi:
Не си прав брааааат ;)

И кво, ще тръгнеш да ми скачаш на бой, защото съм ти спрял пред гаража? Бате, ебати каубойската държава сме, честно... Ами представи си, че ти ми скочиш на бой, а аз извадя законно притежавания ми Глок 19 и ти пръсна тиквата? Тва, че после ще те лежа е друг въпрос. Мислиш ли като скачаш на бой или ей така?

А истината е, че сме адски тъп народ и боя ни е малко и глобите са ни малко!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 22 Май 2012, 20:50

BadAngel написа:ами, в бг паяците не си изкарват парите

в някой сутрешен блок бяха поканили изпълнителния директор на паркинги и гаражи и той каза, че дейността на паяците реално е на загуба

това е абсурд. а ако е абсурд значи има скрити интереси. аз така съм учен да вадя изводи- не гледам кво ми говорят а кво виждам със собствените си очи.

ако един паяк печели 100 лева на вдигане, да прави по едно вдигане на два часа това са 12 вдигания на денонощие което са 1200 лева/ паяк на ден. по 30 дни на месец - 36,000 лева на месец на паяк.

като повечето решения на наболели проблеми в родината решението е просто и логично. това че не се е случило- въпрос на хора. български истории.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 22 Май 2012, 20:59

doncheff написа:
sambeto написа:
Колега doncheff,ела ми спри пред гаража,хич няма да четем с тебе Закони,Наказателни кодекси,Правилници,паяк няма да викам,даже и имуществото ти няма да пипам.....ама тебе ше те гушна мъжката :mhihi:
Не си прав брааааат ;)

И кво, ще тръгнеш да ми скачаш на бой, защото съм ти спрял пред гаража? Бате, ебати каубойската държава сме, честно... Ами представи си, че ти ми скочиш на бой, а аз извадя законно притежавания ми Глок 19 и ти пръсна тиквата? Тва, че после ще те лежа е друг въпрос. Мислиш ли като скачаш на бой или ей така?

А истината е, че сме адски тъп народ и боя ни е малко и глобите са ни малко!

Е аз никъде не съм споменал думата "бой".....думата която съм написал е "гушкане" :mhihi:
Кви Глокове,какво чудо...верно сме каубойци :mrgreen:
Аз на бой не скачам,прибери пистолета в кобура :angel:
А иначе,че няма ред и правила си прав :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 X5 30d
Мечтае да кара: M-power

Мнение от doncheff » 22 Май 2012, 21:08

sambeto написа:Е аз никъде не съм споменал думата "бой".....думата която съм написал е "гушкане" :mhihi:
Кви Глокове,какво чудо...верно сме каубойци :mrgreen:
Аз на бой не скачам,прибери пистолета в кобура :angel:
А иначе,че няма ред и правила си прав :yes:

Избрахме си овчар да ни управлява, защото сме овце. Айде дано да ни вкара в пътя с гегата поне...

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 22 Май 2012, 22:00

alx написа:
BadAngel написа:ами, в бг паяците не си изкарват парите

това е абсурд. а ако е абсурд значи има скрити интереси. аз така съм учен да вадя изводи- не гледам кво ми говорят а кво виждам със собствените си очи.

ако един паяк печели 100 лева на вдигане, да прави по едно вдигане на два часа това са 12 вдигания на денонощие което са 1200 лева/ паяк на ден. по 30 дни на месец - 36,000 лева на месец на паяк.

като повечето решения на наболели проблеми в родината решението е просто и логично. това че не се е случило- въпрос на хора. български истории.

ами, май не е точно такава сметката, както си я писал ти

П&Г при вдигане с паяк взимат пари само за самото репатриране и за престоя на наказателния паркинг (ако има, щото аз съм си гонил колата и са ми я сваляли на улицата без да ми я вкарват в паркинга)

за самото репатриране е 29 лв., като ми дадоха касова бележка (не са откраднали)

престоя е по некви 10 лв./час примерно

самата глоба, която ти налагат за неправилното паркиране отива на друго място - по сметка на МВР, тъй като ти пишат фиш/акт

та, паяка прави некви 10 000 лв./месец примерно, ей така грубо, като те не са чисти

от там трябва да си цъкат наеми за самите наказателни паркинги, заплати за персонали, разходи по самите паяци (тук цифрата е сериозна, тъй като те вече са доста стари, а шофьорите ги карат като крадени) и там някакви пари на общината за да могат да движат с паяците.. и не им излизали нещата в крайна сметка

в софия движат 12 паяка
No bling at the Ring

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 22 Май 2012, 22:04

ми ти сам си отговори на въпроса.

правят цената на паяка 100 лева на репатриране (плюс глобата която си отива другаде) и всичко си идва на мястото.

в щатите паяка е $120 плюс време за престой при тях плюс цената на глобата.

като паркираш на място за инвалиди и ти я вдигнат $120/ паяка + 25/час след първите 6 часа + $200 глоба и си ти... като не си я прибереш до един месец и след още един месец колата ти отива на търг.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 22 Май 2012, 22:08

alx написа:ми ти сам си отговори на въпроса.

правят цената на паяка 100 лева на репатриране (плюс глобата която си отива другаде) и всичко си идва на мястото.

а замислял ли си се защо до сега това не се е случило?

защото, ако ми искат 29 лв. за да ми свалят колата бих си ги платил съвестно,

а ако ми поискат 100 лв. бих дал 20 лв. на шофьора да ми остави колата "на черно"

булгаристан :ok:

само ей така, за всеки случай, искам да напомня колко врътки се правеха за актовете за превишена скорост, които бяха по 150-200 лв. + точки.. и колко хора сега си плащат съвестно фишчетата за по 30-50 лв. за същото нарушение..
No bling at the Ring

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 22 Май 2012, 22:14

слага се камера и полицай които се върти на случайна база всяка смяна. и от време на време е подставено лице (виж по-долу)

нека всичко да се записва и после като не му излезе "касата" на екипа на паяка- проблеми за екипа.

в америка има много подставени лица - прави някакъв золум- идва полицията и той предлага. и ако му вземат.. проблеми.

та... решение има.

няма желание.

това- не мога да го разбера. защото от тая апатия всички си патите. това е някаква форма на мазохизъм която или съм я забравил или просто е ум да ти зайде
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата