Плевнелиев пред CNN: Българите са много по-добре от гърците

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Плевнелиев пред CNN: Българите са много по-добре от гърц

Мнение от flame » 28 Май 2012, 9:29

steeN написа:новия президент не го знам колко струва, но е най-представителния политик, който сме имали от доста време. говори доста интелигетно, тече му мисълта, има много добра памет да цитира числа и факти.
точно така трябва да се говори пред чужди медии. това си е маркетинг за нашата държава. иска ми се повече от български политици да са такива

:yes: И аз това исках да кажа, но ти по-добре си го направил :)
Неговата функция е представителна и най-доброто, което може да прави е... добро впечатление :D
А като се замисля, че има такива, дето го плюят, щото: а/ не бил от наЩе б/ не ни вдигнал заплатите в/ цялата държава била скапана :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 28 Май 2012, 9:40

С президента Плевнелиев съм имал няколко срещи преди да стане политик, и трябва да кажа че е много харизматична личност, говори много добре и като цяло впечатлението ми е отлично.
Но, това е много различно от това да бъдеш президент на държава :winky:

Като цяло на нас ни липсва онази школа, която да излъчи шлифовани политици. Ние си патим от хора, станали случайно политици
:yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 28 Май 2012, 9:42

flame написа:...
Неговата функция е представителна и най-доброто, което може да прави е... добро впечатление :D
..

:yes:
веднъж и аз да се съглася с флейм-а :mrgreen:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 28 Май 2012, 10:15

Засега нищо лошо но и нищо хубаво.Мен лично не ми харесва поведението му като държавен глава пред камери и на обществени места.Има излъчване на добродушен услужливко и прави странни поведенчески жестове с ръцете и главата.Другото е че Уорлик се влюби веднага в него и това също не ми допада особено.Това е чисто субективно все пак може да излезе свестен.Засега обаче само идеи за светлото бъдеще къде 2020г. Все пак ще го следим с интерес докато не се омота .Всъщност тука се изпуска вицето и мисля че нейната роля съвсем не е малка в тоя тандем.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 28 Май 2012, 10:48

уорлик, че го е харесал може и просто да е щото може да комуникира като бял човек ;) а и за друго да е, аз нямам нищо против, но съм пристрастен... знам, да.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Май 2012, 11:43

Чух че президента не се е върнал в България по повод "незначителните" трусове и тн. за да успокои тези дето им е президент.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS;E30 325i

Мнение от Helix » 28 Май 2012, 11:49

Е.Димитров написа:Чух че президента не се е върнал в България по повод "незначителните" трусове и тн. за да успокои тези дето им е президент.

То все едно ще помогне с нещо като отиде до Перник, най-много да му кажат че си прави реклама на техен гръб.Лично на мен не ми е мног симпатичен Роската, но по-добре той а не Гоце дето никой не искаше да се среща с него защото беше троянския кон на Русия.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 28 Май 2012, 12:33

Helix написа:
Е.Димитров написа:Чух че президента не се е върнал в България по повод "незначителните" трусове и тн. за да успокои тези дето им е президент.

То все едно ще помогне с нещо като отиде до Перник, най-много да му кажат че си прави реклама на техен гръб.

Как позна колегата какво щеше да каже ако Плевнелиев се беше появил в Перник! :mrgreen: :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F

Мнение от Е.Димитров » 28 Май 2012, 14:15

Реклама не реклама-требе да се явява по телевизора и да обяснява това онова,а не само на нова година да се явява и да обяснява това-онова.
И не става въпрос за плевнелиев,за гоце или кой каквото име и прякор носи а за президента на република България.

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 28 Май 2012, 14:26

Колко сме критични българите.. тц тц

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 28 Май 2012, 15:19

Роската е пичага ве..... модерен човек, предприемач, с идеи и мислене, малко на мека китка бие иначе, но в сравнение с Гоцето е за предпочитане в пъти! Само дето жена му е дива като селска кукумявка и го излага яко като се крие като мишка!

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 28 Май 2012, 16:06

НЕ виждам нищо пичовско у гореспоменаваната личност.Виж,пичевско излъчване бол :mhihi:
ДА не говорим че е скаран с дипломацията като разбиране на материята й,с елементарен етикет на поведение и липса на тотално себеуважение и самочуствие.Бърка изказванията си от личен характер с тези като държавен глава обединител на нацията.Личи си личния мотив в много от неговите настроения и изказвания по държавнознаими въпроси.
Кристалина беше перфектния избор на ГЕРБ за президент.Тогава в цяла Европа щяха да ни признаят за напредничавостта ни за избор на жена президент,чиято фигура и личност е добре позната в световен мащаб,само че тя щеше да има лично,силно и адекватно становище по редица въпроси,което не се харесва от авторитарно мислещия Борисов.А не марионетката плевнелиев-удобен,скован,с визия на срамежлив абитуриент седнал в скута на директорката на галавечерята.
Разбира се всичко това е мое лично мнение и не ангажирам никого с него,още по-малко държа да бъда репликиран по въпроса.
И един много добър поглед над нещата,разграничете се от източника и автора на мислите,просто обмислете написаното:
http://meglenakuneva.bg/%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B8-%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B8/%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%8A%D1%82-%D0%B4%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B6%D0%B5-%D1%87%D0%B5-%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%80/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 28 Май 2012, 16:59

Ааааа...куневица не искам ни да я чувам ни да я виждам .Виж Кристалина Георгиева е човек който наистина би застанал добре на този пост.Но тъй като не знаем дали е било предложено или не само може да гадаем.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: шлеп

Мнение от rottweiler » 28 Май 2012, 19:47

нещо май сгафил :kuku:
Изображение Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 28 Май 2012, 20:25

зад клавиатурата е лесно, но в реалноста ти трябва доста добра дикция, подредена мисъл, самообладание и самочувствие, така че като говориш да звучиш на място и всички да те разбират бързо. трябва да можеш да създаваш тази специфична харизма, която кара хората да те следват. истината е че малцина го могат, иначе половината форум да са президенти :ok:

и за да те изберат за президент нали трябва и да си постигнал нещо значително в живота си, а Плевнелиев може да си позволи и златна м6-ца, така че не омаловажайте фактите ;) не е алфа мъжкар, но и никой не е казал че трябва да е, сладкодумен е и има харизма.

P.S той и собственика на Virgin Group не е алфа мъжкар, ама ръководи 55,000 души :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата