Някой да си е ъпдейтнал Андроида?
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Някой да си е ъпдейтнал Андроида?
Nickelback написа:smg написа:С какви телефони сте?
Има си официален сандвич и за S2 и за Ноте.
Още няма БГ ромове. Немски, тайвански - да, но БГ официално няма. Не смея да пробвам с тях, че доста се оплакват хората...
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Почти всички ромове са с БГ език,а иначе още преди около 3 седмици киес ми светна че има нова версия,ъпдейтнах го и...от тогава ме е яд...връщах ромове но имаше някой неща които не можеха да се възстановят...Абе келява работа...
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Да за С-1цата няма мисля че последния е Ginger bread
Аз съм с Моторола ХТ910 Razr - голяма чаканка може да ми дойде да си сменя телефона докато изкарат ъпдейта .....
Аз съм с Моторола ХТ910 Razr - голяма чаканка може да ми дойде да си сменя телефона докато изкарат ъпдейта .....

Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
Leon написа:С Хperia Neo съм, СЕ обявиха, че ще има официален ъпдейт до 4.0, но засега мълчание.
Ето какво намерих из нета:
Like an increasing number of Android device updates, the Xperia ICS update will not be sent out over-the-air. Sony is going to be making the software available through the PC Companion and Bridge for Mac. Additionally, there won't be any update notifications on your device. Presumably, if you're not paying attention, it's going to be easy to miss the initial rollout.
Then there's one last caveat, in case you were still feeling optimistic. Sony points out that the actual availability and scheduling of the update "will vary by market and carrier requirements." Essentially, your carrier is still going to have to certify the updates, and that could mean some lengthy delays if bugs are found. Can't say we're surprised though - that's the way things tend to work when carriers get involved.
Май това ми отговори на въпроса.
Учудвам се, че за нео не е излязъл още. За рей дори от бг операторите (мтел) има вече. Мненията са противоречиви, на мен ми допада повече. Разбира се очаквам фиксове и аз

- Jang1r
- младши ентусиаст
-
- Кара: го на ножки
- Мечтае да кара: на 50ст бензина.
На LGто съм ъпвал всякакви официални и неофициални РОМове от кои доволен,от кои не...сега с HTCто (Explorer) си стоя с официалния 2.3.5,но долколкото знам официален ъпдейт до 4 няма и да има 

BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Е.Димитров написа:Nickelback написа:smg написа:С какви телефони сте?
Има си официален сандвич и за S2 и за Ноте.
Още няма БГ ромове. Немски, тайвански - да, но БГ официално няма. Не смея да пробвам с тях, че доста се оплакват хората...
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Почти всички ромове са с БГ език,а иначе още преди около 3 седмици киес ми светна че има нова версия,ъпдейтнах го и...от тогава ме е яд...връщах ромове но имаше някой неща които не можеха да се възстановят...Абе келява работа...
За езика ясно, аз и без това не ползвам БГ интерфейса и не ме вълнува

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1633943
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
А за Samsung Galaxy S Plus i9001
В момента е с версия 2.3.5.

В момента е с версия 2.3.5.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 Е53
- Мечтае да кара: E39 M5...
latrel написа:скоро не съм обновявал HD2-ката нещо ново,бързо и стабилно ?
+1?

преди малко разгледах хда форума и сложих хипердроид
супер семпъл, с възможност за много настройки както на рам така и на процесор, дпи, теми, абе доста добре направен и засега съм доволен
супер семпъл, с възможност за много настройки както на рам така и на процесор, дпи, теми, абе доста добре направен и засега съм доволен
Здравейте колеги,
някой може ли да ми обясни малко повече за тази ОС Андройд ? Интересува ме как да следя за софтуерни ъпдейти, ако има налични - до каква степен е сигурно, че няма да се бъгяса след ъпдейта? За пръв път имам телефон с андройд и ми е филм да не объркам нещо заради това питам преди да го направя
Сегашната ми версия е 4.0.3, телефона е htc one x 
някой може ли да ми обясни малко повече за тази ОС Андройд ? Интересува ме как да следя за софтуерни ъпдейти, ако има налични - до каква степен е сигурно, че няма да се бъгяса след ъпдейта? За пръв път имам телефон с андройд и ми е филм да не объркам нещо заради това питам преди да го направя

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Понеже и аз ще си взимам телефон с операционна система и то андроид и съм пълен noob
и от няколко дена чета тук - http://www.androidbg.com/forum/ Има раздели за всички телефони 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Kroki написа:Понеже и аз ще си взимам телефон с операционна система и то андроид и съм пълен noobи от няколко дена чета тук - http://www.androidbg.com/forum/ Има раздели за всички телефони
От 8 години насам съм с най-различни Nokia телефони и ми е до болка позната симбиана, но нямат нищо общо помежду си и съм като индианец, чак ме е срам

enjoy life and drink cold beer

- TNC
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 Е90 330xD
- Мечтае да кара: E46 M3 CSL
Аз съм с HTC Sensation и ъпдейта го получих преди 2 месеца и половина някъде. Доста по-добре е от преди - доста от бъговете са изчистени. Като цяло телефона работи много по-добре.
Няма невъзмовни неща с бензин в кръвта!!!

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Аз съм със Сенсейшън чистия и съм доволен от 4.0 определено са го поизчистили, а и телефона е доста по-бърз с него... Като визия сякаш Сенсе 3.0 беше малко по накипрен,а 3.5 е по изчистен... Но пък е удобен... Тая опция с разпознаване на лицето за мене е простотия...
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Колеги, имам лека нужда от помощ с първият ми андроидски телефон, не ми е особено френдли тази система засега
Та проблема ми е че имам няколко ММС със снимки които по никакъв начин не мога да си ги извлека от самото съобщение, опитвам се да си ги пратя на мейла, казва че са много големи, няма и опция за запазване в самият телефон. Телефона е HTC Cha Cha. Някакви идеи
Тенкс

Тенкс

32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3