Едно питане?...
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Едно питане?...
Здравейте, колеги!
С приятели си купихме ваучери за уийкенд в Букурещ и сме решили да ги ползваме този уийкенд. Тъй като колата, с която ще идем не е на името на никой от хората, които ще пътуват, разбрах, че ще имаме проблеми на границата. Някой може ли да ми даде достоверна информация за това, как стоят нещата точно с минаване през граница с чужд автомобил?... Благодаря предварително!
С приятели си купихме ваучери за уийкенд в Букурещ и сме решили да ги ползваме този уийкенд. Тъй като колата, с която ще идем не е на името на никой от хората, които ще пътуват, разбрах, че ще имаме проблеми на границата. Някой може ли да ми даде достоверна информация за това, как стоят нещата точно с минаване през граница с чужд автомобил?... Благодаря предварително!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
Re: Едно питане?...
аз нямам случай досега да са ми искали документите на колата при преминаване на граница в евросъюза 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Може,като отидете в Румъния ще видите че има доста коли с наша регистрация но ги карат румънци..
Ще ви хареса Букурещ и задължително взимайте винетка,след като минете моста веднага на петрома.

Ще ви хареса Букурещ и задължително взимайте винетка,след като минете моста веднага на петрома.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
Благодаря много на отзовалите се
И на мен не са ми искали документи на колата, ама в Румъния никога не съм бил...та затова викам да питам.
Още веднъж благодаря 

- em1l
- младши ентусиаст
-
- Кара: Го на Ракйя
- Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA
Пълномощно и зелена карта трябва да имаш.
Но в месецът пътувам по 2-3 пъти , хем по работа , хем по разходка.Досега никой нищо не ми е правил проблеми или като съм бил с служебното бмв не са ми искали пълномощно.
И на връщане от Букурещ спазвай си ограниченията
Но в месецът пътувам по 2-3 пъти , хем по работа , хем по разходка.Досега никой нищо не ми е правил проблеми или като съм бил с служебното бмв не са ми искали пълномощно.
И на връщане от Букурещ спазвай си ограниченията

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
Колата има зелена карта, въпросът е за пълномощното. Какви може да са последиците, ако преминем без пълномощно? Ще имаме ли проблеми с полицията?
Nasko_ написа:Колата има зелена карта, въпросът е за пълномощното. Какви може да са последиците, ако преминем без пълномощно? Ще имаме ли проблеми с полицията?
може да те върнат на границата ако те проверят
иначе за самата румъния не зная
No bling at the Ring
никакво пълномощно не ти трябва. Е по закон може би, представа си нямам, но гаранция никой нищо няма да ти иска. Минавам от там всяка седмица почти и никога съм нямал проблеми. Карайте си спокойно, само винетка си вземете.

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
520i написа:никакво пълномощно не ти трябва. Е по закон може би, представа си нямам, но гаранция никой нищо няма да ти иска. Минавам от там всяка седмица почти и никога съм нямал проблеми. Карайте си спокойно, само винетка си вземете.
не е точно така... на моста няма да им искат пълномощно,но ако недай си боже стане някоя беля и ги ударят или те ударят някого става проблем със застрахователите.Да си направят едно пълномощно и да си свиркат,че да не берат ядове.В Румъния най-опасни са пешеходците- тия са бати камикадзетата,наближите ли пешеходна зона внимавайте яко.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
В крайна сметка отидохме с моята кола, факт е, че ми искаха талона на колата след моста. Предполагам, че ако не беше на мое име, щяха да ми искат и пълномощно. 

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Едно питане?...
Мен лично са ме връщали българите на излизане от Русе. Така си направих една разходка до Варна за пълномощно. В повечето случай няма проблем, но не си застрахован. Ти си прецени
12 мнения
• Страница 1 от 1