Фиш за неправилно паркиране
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- lalyo
- Потребител
-
- Кара: 320 d :)
Фиш за неправилно паркиране
Здравейте колеги ! Случи ми се следната история .. паркирам си аз в Пловдив на позволено място зад много други коли и си хващам влака за Нова Загора уж да спестя некой лев от винетка и нафта! Това се случва събота вечер а в понеделник идват някои си пробиват дупка в бордюра и слагат знак за влизането забранено ! Улицата става еднопосочна мене си ме няма докато се прибера след няколко дена .. заварвам си на колата 3 фиша по 20лв (поне така мисля) залепени един върху друг .. вижда се само най горния другите са скрити от тях се вижда само датата..нито час нито ква е колата нито кой е съставил фиша и така...на мене ми се виждат невалидни...
но както и да е аз си паркирах правилно тогава ..по фишовете пише че не подлежат на обжалване ! Но аз искам да протестирам това не е правилно да го правят..предизвестия никакви не съм виждал (защото е нямало) та въпроса ми е валидни ли са тея фишове дето не се четат и грам..можели да ми пишат 3 фиша за неправилно паркиране без да съм си местил колата ! и мога ли все пак да протестирам някъде (в общината дето се плащат ми е идеята) 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Фиш за неправилно паркиране
Ами колега, замисли се как ще докажеш че си оставил колата там преди да поставят знака? Ако има камери, може ЕВЕНТУАЛНО да имаш шанс. Но, по-скоро се посъветвай с адвокат, а най-добри си ги плати и не се занимавай!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- lalyo
- Потребител
-
Добре де винаги съм мислел че по един фиш трябва да се чете всичко че да е валиден а аз имам 2 един върху друг където се вижда само дата...
Хич не ми се иска да ги платя !!!..Ще им обесня като човек с молба да анулират поне тея 2та долните..то не се вижда часа а си мисля че за едно нещо могат да ми пишат фиш само ако са минали 24 часа ! Фишовете са от 28 , 29 , 30 но на долните 2 час не пише ...
Хич не ми се иска да ги платя !!!..Ще им обесня като човек с молба да анулират поне тея 2та долните..то не се вижда часа а си мисля че за едно нещо могат да ми пишат фиш само ако са минали 24 часа ! Фишовете са от 28 , 29 , 30 но на долните 2 час не пише ...
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Колега не се занимавай с глупости ве, отсвири ги и не ги плащай.................. И да станат на актове после като минат давност пак няма да ги платиш. Фишове имам цяла колекция - към 20-30 са поне
1 не съм платил още и нема и да платя- като ми оправят улицата до блока дето си трошим колата 4та година вече- тогава евентуално бих се замислил да платя нещо на тая умрела държава!

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
dbanchev написа:Колега не се занимавай с глупости ве, отсвири ги и не ги плащай.................. И да станат на актове после като минат давност пак няма да ги платиш. Фишове имам цяла колекция - към 20-30 са поне1 не съм платил още и нема и да платя- като ми оправят улицата до блока дето си трошим колата 4та година вече- тогава евентуално бих се замислил да платя нещо на тая умрела държава!
За хвалба ли е че имаш 20-30 фиша даже съветваш колегата и той да не ги плаща но ако стане така че дойдат наведнъж после к'во правиме? За съжеление не е много далече времето в което ще събират всяка стотинка която дължите към държавата...

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Ми за мене лично си е хвалба това- като си троша колата и правя всяка година окачване поне от някъде малко да си избия некой лев. А за тва дали ще ми съберат всичко до стотинка е друг въпрос- на мое имае имам само едно колело
.

Прав си за пътищата зле са, но утре като се наложи да подновиш книжката или да вадиш някой документ ще ги платиш наведнъж...
- lalyo
- Потребител
-
Ами на сутринта след работа ще пробвам да се жалвам .. е как да докажа, там има техен служител (защото на срещуположния бордюр го направили синя зона дори на некой им вдигнали колите с паяка !!! при положение че си паркират на разрешено хората преди да им сложат знак) мисля че той може да потвърди..ще пробвам пък ако не стане нямам друг избор .. много ме е яд че ме цакат така за тея 60лв щях да мина над 300км.Пълна пародия от страна на Община Пловдив това в друга държава едва ли може да стане..Е от къде подяволите човек може да се информира за такива промени ?!?
- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Аз ли съм в грешка, или фишовете имат давност. Моята логика е, че ако нямам акт, не съм длъжен да плащам фишовете. Ако нямам акт до изтичане на давността на фиша, не го плащам изобщо? Така ли е или си въобразявам?
- lalyo
- Потребител
-
Предполагам че заради 3-4 дена дето е била там.. 

11 мнения
• Страница 1 от 1