Хотел Пирин в Сандански VS Хотел Орфей в Девин

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320 D "01, E90 320 D" 07

Хотел Пирин в Сандански VS Хотел Орфей в Девин

Мнение от armagedon01 » 31 Май 2012, 16:13

Колеги предстои да организираме една почивка лятото и дилемата е пред тези два хотела, нека ако някои е ходил да сподели впечатления!?

Пирин Сандански - http://www.booking.com/hotel/bg/pirin-p ... l:.bg.html

Орфей - Девин - http://www.orpheus-spa.com/
На улицата се пазя не от крадци,а от полицията да не ми вземе парите.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Хотел Пирин в Сандански VS Хотел Орфей в Девин

Мнение от Doberman_vas » 31 Май 2012, 20:09

гледам, че колегите нещо не пишат за тези хотели, та за Пирин мога да си кажа мнението аз.
За мен е най-добрият хотел в България. Мнението ми е от преди 5 години, от тогава може да се променили нещата, но хотела е уникален.
за другия и аз искам да чуя коментари :roll:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 31 Май 2012, 23:29

Напълно споделям мнението на колегата.Парк хотел Пирин е №1 в България.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: kolelo
Мечтае да кара: e 30

Мнение от joli4ka1991 » 01 Юни 2012, 2:48

Пирин е уникален хотел, а града Сандански- най-хубавия в България. Приятно изкарване :yes:
Изображение
В хубавите коли се возят хубави хора!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от armagedon01 » 01 Юни 2012, 9:42

Благодаря за споделеното колеги и аз съм на мнение, че това е по - добрия хотел!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бензинояд

Мнение от sapio » 02 Юни 2012, 17:00

В хотела в Сандански не съм ходил, но в Орфей няма начин да стъпя отново. Ходил съм веднъж, оргазнизирано, и до ден днешен го давам за пример като пародия на 5* хотел. Няма такъв кич и евтиния на едно място. Стените на стаите са толкова тънки, че може да усетиш какво сънуват съседите, в банята се чудех дали някой уред няма да ми остане в ръцете, големия басейн вътре беше ледено студен, сауната беше за трима, храната като полуфабрикат... Панорамния асансьор има невероятна гладка към съседния панелен блок и прането на комшийте :)Питаме на рецепцията дали имат паркинг. Да - казват те - навсякъде около хотела е паркинг. Това отпреди 3 години някъде, може и да се е променило, но нямам намерение да пробвам :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от armagedon01 » 02 Юни 2012, 23:47

sapio написа:В хотела в Сандански не съм ходил, но в Орфей няма начин да стъпя отново. Ходил съм веднъж, оргазнизирано, и до ден днешен го давам за пример като пародия на 5* хотел. Няма такъв кич и евтиния на едно място. Стените на стаите са толкова тънки, че може да усетиш какво сънуват съседите, в банята се чудех дали някой уред няма да ми остане в ръцете, големия басейн вътре беше ледено студен, сауната беше за трима, храната като полуфабрикат... Панорамния асансьор има невероятна гладка към съседния панелен блок и прането на комшийте :)Питаме на рецепцията дали имат паркинг. Да - казват те - навсякъде около хотела е паркинг. Това отпреди 3 години някъде, може и да се е променило, но нямам намерение да пробвам :)

Всички тези неща съм ги чел из интернет, но ми се искаше някой не толкова субективен да ги потвърди! :yes: :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 03 Юни 2012, 12:11

И аз мога да кажа, че най-хубавия хотел в България, в който съм бил е Парк Хотел Пирин.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

Назад към Извън Темата