NBA
Модератор: Общи модератори
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Re: NBA Playoffs 2012
Той Rondo баси 44 точки тва не го вярвам, като се има предвид че той е гард който подава повече..тва му е рекорда за плейофи
Пък и не е поинтгард като DRose, Westbrook които яко забиват и атакуват ми е като Magic Johnson подобен стил повече прави борби и асистенции и е близо до трипъл-дабъл. И преди тва се говореше че щяли да го трейдват
той им е най-добрия играч. Не случайно след мача от postgame на Леброн и Уейд казаха само суперлативи за Рондо. Като погледнем Маями са без Бош + точките на Рондо снощи и пак Бостън паднаха
Леброна можеше да реши мача в редовното време ама..Даже Маями са губели с 15 точки и биха !
Уейд ги разпра накрая 

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Най сетне Оклахома взеха победа и намалиха 2-1 победи серията
Първа загуба за Спърс в плейофите !! Много се кефя да гледам трениора им Попович така отчаян кат падат с много
Оклахома тотално ги разбиха снощи..

можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
швейцареца пръсна , най-силния мач в кариерата му
довечера остава и Бостън да бият за да върнат интригата

довечера остава и Бостън да бият за да върнат интригата

- ryan83
- gangstera
-
Да Бостън мисля че ще бият въпреки че съм от Маями. Най много им давам 2 победи на Бостън.
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
Маями са на финал след изравняването снощи.
7 мач е в Маями, а там абсурд да паднат от Селтикс.
7 мач е в Маями, а там абсурд да паднат от Селтикс.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- Ю.Г.
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325is Motorsport International LE
- Мечтае да кара: m50b32 :)
- Детайли за колата: CAI Cosmo Racing,Modded Chip VR Performance , 7200rmp rev limiter, lightweight flywheel, Straight pipes , cat delete + dtm style rear muffler, short shifter
Оклахома , както и предполагах стигнаха финал(мислех че ще им е по-трудно със Сан Антонио даже).
Леброн ги разби Селтикс тази нощ , 45 точки , 15 борби и 5 асистенции. Ще видим какво ще стане последния мач във Флорида...Дано Бош се засили малко , че ще има нужда
Много мъка за Маями тея плейофи бре , но нищо ... така се гради опит и стабилен и силен отбор.
Гледайки как играят Оклахома , Маями ако стигнат Финала ще трябва да няма и 1 слаб мач на Биг 3(а и на Чалмърс и Милър също ) , че много силни и в нападение и защита са Тъндър и Уестбрук им води с скороста на светлината нападението , Дюрант нещо не пропуска важни кошове в плейофите , Ибака е чудовище в защита , Пъркинс е стабилен и постоянен , Харден наказва и от далече и от близко и Фишър се вписа много добре с огромния си опит и вкарва важни кошове в плейофите , като гледам...
Леброн ги разби Селтикс тази нощ , 45 точки , 15 борби и 5 асистенции. Ще видим какво ще стане последния мач във Флорида...Дано Бош се засили малко , че ще има нужда

Много мъка за Маями тея плейофи бре , но нищо ... така се гради опит и стабилен и силен отбор.
Гледайки как играят Оклахома , Маями ако стигнат Финала ще трябва да няма и 1 слаб мач на Биг 3(а и на Чалмърс и Милър също ) , че много силни и в нападение и защита са Тъндър и Уестбрук им води с скороста на светлината нападението , Дюрант нещо не пропуска важни кошове в плейофите , Ибака е чудовище в защита , Пъркинс е стабилен и постоянен , Харден наказва и от далече и от близко и Фишър се вписа много добре с огромния си опит и вкарва важни кошове в плейофите , като гледам...
- ryan83
- gangstera
-
Да така е абе казал съм отначалото на плейофите финал Маями - Оклахома..неслучайно съм си сложил Леброна на десктопа оттогава
За снощния мач на Маями нямам думи...накефиха ма...тотална доминация беше тва при положение че Маями бяха гости Бостън не взеха част
Леброна най-сетне доказа защо е МВП и абе баси показателите направи на полувремето имаше 30 точки !!!
Пол Пиърс го пазеше в началото и бързо си седна за 3 фала
Те така ако играят Леброн и Уейд са шампиони. Ама да видим все пак още една победа им трябва на Маями остава и да паднат пак кат домакини. Срещу Оклахома ще е супер интересно имат и домакинство, много важни са първите 2 мача. Дюрант играе невероятно то целия отбор играе невероятно..
Непомня кога запоследно Маями са били Бостън като гост с такава голяма разлика..

За снощния мач на Маями нямам думи...накефиха ма...тотална доминация беше тва при положение че Маями бяха гости Бостън не взеха част

Непомня кога запоследно Маями са били Бостън като гост с такава голяма разлика..
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Оклахома - Маями 

- Ю.Г.
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: CAI Cosmo Racing,Modded Chip VR Performance , 7200rmp rev limiter, lightweight flywheel, Straight pipes , cat delete + dtm style rear muffler, short shifter
В 7-мия мач Маями показаха на какво са способни. Всички играха супер
Сега остава да играят така и целите финали , че при оклахома , както казаха коментаторите по НБА ТВ , не трябва да имат Маями периоди по 2 минути не вкарват кошове , че Тъндър ти правят бързи 15 точки за това време... Всеки мач Маями трябва да играят на максимума на възможностите си и да не се отпускат и за момент до края на Финалите !

Сега остава да играят така и целите финали , че при оклахома , както казаха коментаторите по НБА ТВ , не трябва да имат Маями периоди по 2 минути не вкарват кошове , че Тъндър ти правят бързи 15 точки за това време... Всеки мач Маями трябва да играят на максимума на възможностите си и да не се отпускат и за момент до края на Финалите !
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
Бостън са се усрали здраво в последния мач.
Само като видях резултата и това, че Рондо е направил трипълче и ми е ясно как пойнт гарда се е мъчил, а останалите не се знае кво са правили.
Box Score-a на Бостън не е за коментар, "лилипута" с повече rebound-и от останалите.....
Когато е така, абсурд да се очаква нещо от тоя отбор, ако ще и пойнт гарда да е Роуз.
Само като видях резултата и това, че Рондо е направил трипълче и ми е ясно как пойнт гарда се е мъчил, а останалите не се знае кво са правили.
Box Score-a на Бостън не е за коментар, "лилипута" с повече rebound-и от останалите.....

Когато е така, абсурд да се очаква нещо от тоя отбор, ако ще и пойнт гарда да е Роуз.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- ryan83
- gangstera
-
1-1
баси мача беше...накрая.. Маями цял мач водят и все пак от Оклахома се очакваше да са върнат в мача и Кевин Дюрант просто е изрод в нападение..ма тоя път и Уейд игра супер за Леброна е ясно. Ся Маями имат 3 мача кат домакин и ако ги вземат са шампиони ама много не ми са вярва тва да стане. Сега стана супер интересно..мхм те Маями накрая са отпуснаха и Дюрант ги запали с една тройка баси
при резултат 98-93 за Маями и Оклахома тогава откраднаха и бум 98-96..оставаше накрая Маями да паднат след кат цял мач водеха доволно с над 10..

можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Ю.Г.
- кандидат ентусиаст
-
ryan83 написа:1-1![]()
баси мача беше...накрая.. Маями цял мач водят и все пак от Оклахома се очакваше да са върнат в мача и Кевин Дюрант просто е изрод в нападение..ма тоя път и Уейд игра супер за Леброна е ясно. Ся Маями имат 3 мача кат домакин и ако ги вземат са шампиони ама много не ми са вярва тва да стане. Сега стана супер интересно..мхм те Маями накрая са отпуснаха и Дюрант ги запали с една тройка баси
при резултат 98-93 за Маями и Оклахома тогава откраднаха и бум 98-96..оставаше накрая Маями да паднат след кат цял мач водеха доволно с над 10..
Не бях писал , че нямах време . Голям мач стана . За малко да се случи , както в 1-вия

Иначе , за мен с Шейн Батие може и БИГ 4 да ги нарека Маямио

- ryan83
- gangstera
-
Точно
Те Маями в мач 1 ако го бяха взели и като си помисля сега щеше да е 2-0 ..огромна преднина ама все пак са гости..и така е добре
Познах че Маями ще бият в мач 2 !!! Казах им на някои хора че ще бият те почти всички са за Оклахома ама не ми вярваха
един каза Маями ще бият в мач 4
даже серията щяла да свърши 4-1 за ОКС
Много хора подценяват Леброна..даже ми казват че Дюрант е по-добър от него
пък и някои забравят въобще за Уейд 

можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
ryan83 написа:ТочноТе Маями в мач 1 ако го бяха взели и като си помисля сега щеше да е 2-0 ..огромна преднина ама все пак са гости..и така е добре
Познах че Маями ще бият в мач 2 !!! Казах им на някои хора че ще бият те почти всички са за Оклахома ама не ми вярваха
![]()
Подценяват го Леброна щото обича да се осира когато ситуацията е напечена и вместо да вземе нещата в свой ръце, той подава топката все едно е пойнт гард. Все пак е Леброн, сещаш се какво искам да кажа и в такива моменти трябва да си "алчен" и да играеш като за последно, а не да правиш асистенции.
Едно е да водиш цял мач и да си нахъсан от това и да играеш добре, а друго е когато играеш добре въпреки напрежението. Дюрант в това отношение е по-добър от Леброна.

- ryan83
- gangstera
-
makaveli316 написа:ryan83 написа:ТочноТе Маями в мач 1 ако го бяха взели и като си помисля сега щеше да е 2-0 ..огромна преднина ама все пак са гости..и така е добре
![]()
Подценяват го Леброна щото обича да се осира когато ситуацията е напечена и вместо да вземе нещата в свой ръце, той подава топката все едно е пойнт гард. Все пак е Леброн, сещаш се какво искам да кажа и в такива моменти трябва да си "алчен" и да играеш като за последно, а не да правиш асистенции.
Едно е да водиш цял мач и да си нахъсан от това и да играеш добре, а друго е когато играеш добре въпреки напрежението. Дюрант в това отношение е по-добър от Леброна.
Точно. Неслучайно всички казват че е номер 1 в лигата и в най-важните моменти "той е човека" да вземе нещата в свои ръце. Нещо гледам че малко се е размекнал в последно време, преди като играеше в Кливлънд яко мачкаше !! Беше брутален изрод. Снощи все пак вкара мн важен кош с тъбло с фейдъуей

можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко