За войната... от близо

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: За войната... от близо

Мнение от GVT » 06 Юни 2012, 1:37

enigma написа:
GVT написа:Енигма,бате на каква трева си? :mhihi: В ебати командоските филми се вкарваш.Това клипче е от 2004 година в Наджаф и всички до един са служители на бившата вече Блекуотър/без пехотинците/.Точно в този период не е имало нито един българин в служителите на Блекуотър.Ако нещо греша би трябвало да познаваш Kevin Cole ,пилота на хеликоптера точно при този случай.Редовно пише в един друг форум и нищо не пречи да го попитам за теб.

1. Щом си толкова запознат със случая, би трябвало да знаеш, че са три хеликоптера, не един.
2. Аз кой съм и какъв няма никакво значение, не е това идеята на темата (но по принцип не живея в БГ и не се подвизавам с БГ паспорт).
3. Много ми е интересно как можеш да знаеш кога колко българи е имало в тази фирма, да не си отговарял за личния състав? Аз лично съм чувал за двама (от други познати там).

Бъркаш, но едва ли има някакво значение, все ми е едно.

Аха,и един мармот завива шоколада в станиол.Па може и да си прав,тук във форума е пълно с бивши и настоящи командоси,легионери ,нинджи и даже служители на Блекуотър.Между другото писах едно лично съобщение на Кевин,и нали се сещаш,че при тоя случай не са били сто човека от Блекуотър и се познават почти всички.Па и всяка чужда фамилия се помни дори и да е с паспорт от Либерия.А и без значение от фирмата дали е Блекуотър ,Динкорп,Ксе или която и друга от този ранг не си позволява да наема не квалифициран персонал на който да плаща по 4-500 долара на ден. ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 06 Юни 2012, 1:52

GVT написа:
enigma написа:
GVT написа:Енигма,бате на каква трева си? :mhihi: В ебати командоските филми се вкарваш.Това клипче е от 2004 година в Наджаф и всички до един са служители на бившата вече Блекуотър/без пехотинците/.Точно в този период не е имало нито един българин в служителите на Блекуотър.Ако нещо греша би трябвало да познаваш Kevin Cole ,пилота на хеликоптера точно при този случай.Редовно пише в един друг форум и нищо не пречи да го попитам за теб.

1. Щом си толкова запознат със случая, би трябвало да знаеш, че са три хеликоптера, не един.
2. Аз кой съм и какъв няма никакво значение, не е това идеята на темата (но по принцип не живея в БГ и не се подвизавам с БГ паспорт).
3. Много ми е интересно как можеш да знаеш кога колко българи е имало в тази фирма, да не си отговарял за личния състав? Аз лично съм чувал за двама (от други познати там).

Бъркаш, но едва ли има някакво значение, все ми е едно.

Аха,и един мармот завива шоколада в станиол.Па може и да си прав,тук във форума е пълно с бивши и настоящи командоси,легионери ,нинджи и даже служители на Блекуотър.Между другото писах едно лично съобщение на Кевин,и нали се сещаш,че при тоя случай не са били сто човека от Блекуотър и се познават почти всички.Па и всяка чужда фамилия се помни дори и да е с паспорт от Либерия.А и без значение от фирмата дали е Блекуотър ,Динкорп,Ксе или която и друга от този ранг не си позволява да наема не квалифициран персонал на който да плаща по 4-500 долара на ден. ;)

Е,и ? Каква е целта на занятието? Пиши ЛС и на Ерик ако искаш, изкарвай ме каквото искаш, както казах това няма нищо общо с темата. Между другото Ксе беше старото ново име на Блекуотър.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Юни 2012, 2:54

Аз пък питах един от мойте маймуни дето е бил морски пехотинец и има два тура в ирак и един в афганистан и той ми каза, че няма начин да не са минали стрелкова подготовка. Показах му видеото и той каза че фразата дето я цитирах в предишното си мнение е най- вероятно казана от наемник които е бил пехотинец преди и не е попадал във сражение, но сега кат наемник му се е отдала тази възможност.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 06 Юни 2012, 10:38

:OT: Сега ще бъде много интересно ако стане като оня пич с покера и милионите :mhihi:
Макар, че се съмнявам.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 06 Юни 2012, 12:21

enigma написа:
Е,и ?

Е нищо,просто казвам ,че си ЛЪЖЕЦ.Ама като гледам форумните изяви може и да не си.Но при всички положения взимаш форумната награда за командос №1. :mhihi:
Е то от тия 9 милиметрови трябва да вкараш 8-9 поне за да смъкнеш един противник, така че не е голяма файда 16-17 патрона.
Виж .45 си е сериозна работа :twisted: рядко се налага повече от 1...

А пък такъв дето ще извади пистолет, защото някой го е напсувал едва ли ще му стиска да го използва... поне в БГ ... аз съм имал случай в Доминиканската република едно типче да ми изпразни цял пълнител без никакви приказки, защото съм го бил заслепявал с фаровете :help: Добре, че беше 9мм та се разминах леко.

от тук viewtopic.php?f=2&t=172716&p=1910987#p1910987
Тука цепи мрака viewtopic.php?f=4&t=174061&p=1916971#p1916971
По нагоре казваш,че не си български гражданин па изкарваш без проблеми разрешително за пистолет в България. :shock:
Не знам кога и къде е било така, но аз си го изкарах без проблеми с обосновка "за самозащита". Може би в определени райони са по-строги, знам ли....

от тук viewtopic.php?f=4&t=170108&p=1878878#p1878878
Тук па друга песен
Заради оръжието можеха да ме депортират (не съм гражданин), а пък не ми се щеше да го изхвърлям.
от тук viewtopic.php?f=2&t=163447&p=1830516#p1830516 :mrgreen:
А тука вече ставаш моя идол :mhihi: viewtopic.php?f=2&t=163447&p=1803107#p1803107
Една препоръка от мен,спри тревата докато е време. :weed:
Изображение

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 06 Юни 2012, 12:26

ти му съсипа кариерата... :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 06 Юни 2012, 13:05

Новия сценарий на "Бързи и яростни 8 " кърти :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ще го гледам без значение кой е в главната роля.Като се сумират всичките ламбота зигзауери командоси стрелби дрога оръжие ....става доста приличен трилър .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 06 Юни 2012, 14:12

Chuck Norris is here ?! :conf:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 06 Юни 2012, 14:22

Към автора

Четейки предишните ти теми, мога да добавя - за защита на дома идеалното решение е изграждането на минно поле, насип и противотанков ров. Пък ако имаш пари извикай тия от "Дайнакорт". Ако знаеш само какви защитни стени ще ти изградят, ум да ти зайде :D :kuku: :kuku: :kuku:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 06 Юни 2012, 15:00

GVT написа:......

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 06 Юни 2012, 15:09

Кое е толкова невероятно, че го обвинявате колегата в лъжа - оръжията, колите или Ирак? Защото аз лично познавам няколко заможни господа (пичове с доста скъпи коли), афинитет към оръжията (добри колекции си имат) и са били на мисии в Ирак (двама даже са били награждавани). Какво пречи енигмата да НЕ си прави само вятър на устата?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 06 Юни 2012, 15:43

zxsport написа:Кое е толкова невероятно, че го обвинявате колегата в лъжа - оръжията, колите или Ирак? Защото аз лично познавам няколко заможни господа (пичове с доста скъпи коли), афинитет към оръжията (добри колекции си имат) и са били на мисии в Ирак (двама даже са били награждавани). Какво пречи енигмата да НЕ си прави само вятър на устата?

Колега знаеш ли колко точно се изкарва от една мисия или само си чувал и виждал. Аз ще ти кажа, че от мисии не се забогатява. Белийв ми

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Юни 2012, 15:46

gromovich написа:
Колега знаеш ли колко точно се изкарва от една мисия или само си чувал и виждал. Аз ще ти кажа, че от мисии не се забогатява. Белийв ми

:OT:
Зависи на каква мисия си,ако си на мисия да забогатееш... :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 06 Юни 2012, 20:49

GVT написа:...

Еха колко детайлен анализ на 100те ми мнения за 8 години. Бях забравил за друга характерна черта на българина... вместо да гледаме да направим нещо позитивно, къде по-интересно е с нещо да наклепем някой анонимен в интернета :)
Между другото, не съм казвал, че не съм български гражданин, просто не се представям като такъв, и това точно по тази причина... където има българи по света все ще намерят с какво да те наклепят.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30&E36

Мнение от Ba4oIlia » 06 Юни 2012, 23:54

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата