Мотористи нахлуха в МОЛ в София
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- zxsport
-
Re: Мотористи нахлуха в МОЛ в София
Сондьора написа:Kwo общо имат мотористите с тая селска проява?
как кво? че тия да не са колоездачи?
99% от мотористите са гамени, няма какво да се лъжем - като видят прав участък и после ... инициативи от сорта: пазете мотористите ... щото завалията паднал с 200, в града ... ами да пада, да се трепе ама без да бута и околните!
- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
plradev написа:Явно не е прецедент това ,щото намерих видео от 2008-ма с идентична случка --> http://vbox7.com/play:203b655d . Само дето се случва с мола на Стамболийски ...
Иначе квото и да са опитали да изразят с действията си и в двата случая е пълна кретения
Аз даже си мислех, че имам deja vu

Иначе, кретенската постъпка изобщо не ми се коментира

zxsport написа:Сондьора написа:Kwo общо имат мотористите с тая селска проява?
как кво? че тия да не са колоездачи?
99% от мотористите са гамени, няма какво да се лъжем - като видят прав участък и после ... инициативи от сорта: пазете мотористите ... щото завалията паднал с 200, в града ... ами да пада, да се трепе ама без да бута и околните!
баце, спомни си тези думи, когато някой циганин се обърне с бмв и хората почнат да плюят всички bmw райдъри

Абе доста селска постъпка, още повече, че има деца в тоя мол. Как пък не се намери някой да ги избута от моторите...
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
kokala написа:Тва ако се беше случило в Русия при братушките, не ми се мисли кво щеше да стане.![]()
Щеше да е още по - готино ако бяха затворили вратите, щяха да се въртят като пумпали тия
Ако беше се случило в Русия охраната на мола щеше директно да ги разстреля, а в щатите първо щеше да ги гръмне и после задължително да им прочете правата

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Като видиш нещо подобно първия момент си в някакъв шок, щото не ти се вярва какво става. Кво бутане, кви 5лв.. Не ми е ясно само охраната, дето гледа на камерите защо не са затворили всички врати и да викнат полицията или още по-добре- собствениците.
А във Фейсбук чета доста одобрителни коментари, включая и от хора посещаващи форума.
А във Фейсбук чета доста одобрителни коментари, включая и от хора посещаващи форума.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
bum_bum написа:Като видиш нещо подобно първия момент си в някакъв шок, щото не ти се вярва какво става. Кво бутане, кви 5лв.. Не ми е ясно само охраната, дето гледа на камерите защо не са затворили всички врати и да викнат полицията или още по-добре- собствениците.
Гледайки отново клипа,виждам ,че мотористите са били в сградата на мола точно 40 секунди ... Не знам къде и каква охрана има разположена в тоя мол и какво им е времето за реакция на охранителите ,за да блокират всички изходи ,но при всички положения сигурно са били по-спечени и втрещени дори от посетителите ... Щото аз охранител в мол го асоциирам като кибик с униформа в най-общия случай и резултата е на лице ...
Не ми се мисли при по-сериозен инцидент, на толкова посещавано място ,до колко може да се разчита на въпросните охранителни структори .

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
А никой ли не му минава през акъла ,че това може да е абсолютно нарочно и самите охрани и собственици да са повече от наясно??
Агресивна реклама - дори и по новините дават тоя мол. Такъв огромен обект, просто няма как охраната да не направи нищо ако не беше сцена.
Иначе може да хейтите мотористите колко си искате, нищо няма се промени.!.
Агресивна реклама - дори и по новините дават тоя мол. Такъв огромен обект, просто няма как охраната да не направи нищо ако не беше сцена.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
BMW_RIDER написа:А никой ли не му минава през акъла ,че това може да е абсолютно нарочно и самите охрани и собственици да са повече от наясно??
мхмм ... сигурно и бащата с децата на ескалатора и той е част от "сцената"

Още по неразбираемо е - мотористите да се засягат в случая.... означава че се оприличава с тия Селяни

- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
хихи забавна темичка с забавни коментари 
В русия щели да ги растрелят ... как като тук въобще им е забранено да носят боини оръжия...
Да затворили изходите аз викам да пуснат даже кучета и задължително гасссс че да ги избият тея гадове
За това че е тъпанарска постъпка е факт и няма как да направя на такива хора евала ама я се вземете и вие в ръце
От правна гледна точка аз незнам дали има правило забраняващо тяхното движение в "мол" там има само за кънки ролери и подобни такива (в този ред на мисли сега навсякъде ще налепят забранено за мотори и следващите дето ще се расхождат са от офроуд клуба
) Иначе за мен това си е един "готин" ПР ход.
Поздрави
П.П.
Единственното притеснително е че охраната е тотално неадекватна и при някаква сериозна заплаха ще стане фал...

В русия щели да ги растрелят ... как като тук въобще им е забранено да носят боини оръжия...
Да затворили изходите аз викам да пуснат даже кучета и задължително гасссс че да ги избият тея гадове

За това че е тъпанарска постъпка е факт и няма как да направя на такива хора евала ама я се вземете и вие в ръце

От правна гледна точка аз незнам дали има правило забраняващо тяхното движение в "мол" там има само за кънки ролери и подобни такива (в този ред на мисли сега навсякъде ще налепят забранено за мотори и следващите дето ще се расхождат са от офроуд клуба

Поздрави
П.П.
Единственното притеснително е че охраната е тотално неадекватна и при някаква сериозна заплаха ще стане фал...

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Кво му е готиното. Седиш си на ескалатора и минава покрай теб мотор на няколко см.
Ми ако ме е удрял мотор, имам страх от тях и същевременно слабо сърце и взема да ритна камбаната заради ПР-а на мола?
Съмнявам се, че бих реагирал адекватно в подобна ситуация, но ако бях там и можех да го метна от ескалатора щях да го направя с най-голямо удоволствие пък нека после ходят да ме съдят.

Ми ако ме е удрял мотор, имам страх от тях и същевременно слабо сърце и взема да ритна камбаната заради ПР-а на мола?
Съмнявам се, че бих реагирал адекватно в подобна ситуация, но ако бях там и можех да го метна от ескалатора щях да го направя с най-голямо удоволствие пък нека после ходят да ме съдят.
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
хихи обърни внимание че е в кавички 
Тоест неадекватен да се разбира...

Тоест неадекватен да се разбира...

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Демирев написа:Според адвокати могат да бъдат съдени за едро хулиганство и да отнесат по 15 денонощия арест и 500 лева глоба за всеки от мотористите.
Аз на адвокат, който говори за "едро хулиганство" не бих вярвал особено, просто защото няма такъв състав в НК

Никой не мое ма връне на селу!
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
И според мен е един вид реклама. На собственика на мола му дреме за бащата с детето, важно е клиентела да има!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- sandini
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2004 530i, 6MT
- Мечтае да кара: all M cars
///M fanatik написа:Освен БМВ-ист съм и запален моторист...и като такъв порицавам деянието им.Но от друга страна...моля Ви бъдете хора и недейте да ги искате мъртви.Хората са казали,че няма ненаказано зло.Да,неправилно е и по този начин слагат всички мотористи под един общ знаменател.Станалото-станало,не можем да върнем времето назад.Хубавото е че няма пострадали.
Колега, между това да си моторист и това да си малоумник не съществува пряка връзка. Чисто съвпадение е, че малоумници се качват на мотори. Уважавам всеки човек, който се отнася сериозно към това с което се е захванал и не създава условия за създаване на пряка опасност за живота на случайни хора. Но индивиди като тези, който качени на мотори, правят такива свинщини, трябва да бъдат лишавани от правото да съществуват в неконтролирана среда. Разбирайте го както искате. Всеки моторист, който се вписва в движението по пътищата, така сякаш управлява автомобил (разбирайте спазва предимства, ограничения, не се провира между автомобилите незабелязан и дава мигачи преди да е направил каквато и да е маневра, така че да му реагираш) е достоен за уважение и заслужава своята безопасност и място на пътя.
Относно затварянето на вратите на мол-а - това създава допълнителна опасност за хората намиращи се в сградата и е предпоставка да възникне преследване. Най-безопасно според мен би било да напуснат сградата максимално бързо и в последствие да има разследване. Не може да се жертват невинни хора в името на това да се заловят виновните.
Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Добре, че не е имало някоя майка с количка на ескалатора.
74 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5