пречки пред бизнеса
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: пречки пред бизнеса
bum_bum написа:
Именно за това не ми се занимаваше особено много с внос. Търговията си е малко от пусто в празно.. производството е читав бизнес. Но трябваше да търся някакви варианти за работа и то бързо. Как да е, благодарен съм на лакомията на държавата, която ме спря да се захвана с това.
Сега вече произвеждам и съм доволен
евала, отървал си се от главоболия, и тва не го казвам от кетапи, а родитилите са ми търговци и съм израстнал по пазарите, помня бях на 4-5г докато идваха танковете в косово и скрих една торба с дрънкулки

все тая, идеята на темата беше, не само да се споменат проблемите, а и възможните решения, правим си една фб група с конкретни искания, ако са добри идеите събираме хора и така, това е активно гражданско общество

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
alx написа:zxsport написа:Стягайте коланите - сега ще плащаме на Велчев заема, след време Дянковия, после нечий друг ... и те така ... а пари за стимулиране на бизнеса няма да има 'щото по дифолт пазарната икономика се саморегулира! Са станА ли малко от малко по-ясна ситуацията? СтЕгаме коланЯ и най - добре му направим още дупчици та да има още мегдан за свиване ...
P.S. - Alx отново избухна - кого ще обадиш на шефа му бе пич? Бил ли си скоро по институции у Булгаристан и знаеш ли как стават тук нещата? Точно наобратно, аз да те светна - първо "договаряш" шефа на службата и след това ти тръгват нещата по мед и масло ... и изпълнителите не ти казват "копче" щот' знаят че ще си ритнат трудовата книжка ... т'ва е бананова република ЗА БОГА!!!
Може. Мене три пъти са ми искали пари за бизнес "услуги" и трите пъти са съжалявали в професионален план. Въпрос на принципи.

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
фундаментално проблема на средния и дребен бизнес, е че е дребен и среден
а конкретно в бг: прекалено отворена и прекалено малка икономика, която разчита на твърде тесен и ялов вътрешен пазар , а на външните не може да излезе, щот всички искат да изнасят на външни пазари... пряк ефект от така наречената глобализация. а разбира се пазарната конюктура е фактор за всяка икономика. сегашната конюктура хич не е розова, има си световна рецесия, всичко се свива, какво остава за бг?

а конкретно в бг: прекалено отворена и прекалено малка икономика, която разчита на твърде тесен и ялов вътрешен пазар , а на външните не може да излезе, щот всички искат да изнасят на външни пазари... пряк ефект от така наречената глобализация. а разбира се пазарната конюктура е фактор за всяка икономика. сегашната конюктура хич не е розова, има си световна рецесия, всичко се свива, какво остава за бг?
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
63 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5