За войната... от близо
Модератор: Общи модератори
- zxsport
-
Re: За войната... от близо
alx написа:Kroki написа:Айде са, щот алх за толкоз години е пуснал 2 снимки, едната на М3-ката и Ф1 и другата на мотора да го обвиним, че е на 19 от перник и кара голф 2.
моля, моля- не ме набутвай- специално съм казал че снимката на м3-ката и ф1 я намерих на интернета.
аз имам 2006 фв джета тди. на реални 120к км щото си я купих нова и знам че не е пренавивана![]()
да си имаме уважението
Сигурен съм че ще е интересно за всички да споделиш за последните 6-7 автомобила от темата за преброяването на конските сили ...
що го чекнете алх, кво ви пука
на мен ми е достатъчно, че пише интересни неща из форума и не се интересувам дали са истински или не
за колегата с ламботата от нета.. ако постваш клипчета с "твойте коли" и пишеш поне на 50% от истините, които пише алх тук, ще ти бъда искрен фен
на мен ми е достатъчно, че пише интересни неща из форума и не се интересувам дали са истински или не
за колегата с ламботата от нета.. ако постваш клипчета с "твойте коли" и пишеш поне на 50% от истините, които пише алх тук, ще ти бъда искрен фен

No bling at the Ring
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Шото тва са едни от малкото хора дето уважавам, без да познавам.. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
BadAngel написа:що го чекнете алх, кво ви пука
Не разбрах защо за едни може, а за други не може, без да докажат това, което пишат ?
За мен историите на алх са на 90 % идентични с тези на енигма ...
Та седя си аз на 130-я етаж заобиколен от секретарки и им диктувам екшън историите си и едновременно си мисля що не взема да си взема нещо 10-20 000 кубика за свободното време ...

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- zxsport
-
BadAngel написа:що го чекнете алх, кво ви пука
прочети си отново поста и сам прецени дали нямаш пристрастия към дадена персона с 3-буквена абривиатура (типично за гъзоблизец, примерно ... ) и кой беше ти, че човека (енигма, на който нямаш грам доверие) да ти дава отчет колко % достоверно пише, че не мога да се сетя?
Kroki написа:Шото тва са едни от малкото хора дето уважавам, без да познавам..
т'ва па е най-смешното нещо - да уважаваш безгранично някого, без дори да имаш и най-малката представа относно същността му и реалното му съществуване ... мъкааа ...
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
klintan66 написа:BadAngel написа:що го чекнете алх, кво ви пука
Не разбрах защо за едни може, а за други не може, без да докажат това, което пишат ?
Та седя си аз на 130-я етаж заобиколен от секретарки и им диктувам екшън историите си и едновременно си мисля що не взема да си взема нещо 10-20 000 кубика за свободното време ...
Аааа цъ, трошат им се скоростните кутии ......после чартъри тва онова..

Сондьора написа:klintan66 написа:BadAngel написа:що го чекнете алх, кво ви пука
Оставете го човека на мира, той пък още по-малко има нужда да доказва каквото и да било... форума е за забавление, защо трябва да се доказваме ?
Аз лично пиша в БГ форум (и то доста рядко както се вижда) щото често месеци наред нямам с кой да си кажа 2 приказки на български, пък е хубаво да се упражнява.
Пиша от време на време и в разни оръжейни форуми, ама е точно миналата седмица гледам в thegunman-bg разните гурута приятели на GVT обясняват на един човечец, че зиг зауер п226 е пълен боклук и инженерите от зиг зауер проспали часовете по физика... е с такива хора е трудно да се общува.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- zxsport
-
enigma написа:Сондьора написа:klintan66 написа:BadAngel написа:що го чекнете алх, кво ви пука
Оставете го човека на мира, той пък още по-малко има нужда да доказва каквото и да било... форума е за забавление, защо трябва да се доказваме ?
Аз лично пиша в БГ форум (и то доста рядко както се вижда) щото често месеци наред нямам с кой да си кажа 2 приказки на български, пък е хубаво да се упражнява.
Пиша от време на време и в разни оръжейни форуми, ама е точно миналата седмица гледам в thegunman-bg разните гурута приятели на GVT обясняват на един човечец, че зиг зауер п226 е пълен боклук и инженерите от зиг зауер проспали часовете по физика... е с такива хора е трудно да се общува.
Във форумите всеки се опитва да се доказва по някакъв начин - еле па БГ форумите ... и ако успее да се докаже за сметка на някой друг - най - добре ... дразнещо, ама факт! А клакьорите/клакьорките най - вече, ама ... и те ще се осъзнаят някой ден!
И на мен ми предлагат "Стечкин", почти неизползван с голЕм резервоар (20) ... но мнения за него и качествата му няма да сондирам тук а утре ще ходя в стрелковия на Герена, да го тествам. Ако някой има опит все пак ще съм благодарен да сподели.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
zxsport написа:BadAngel написа:що го чекнете алх, кво ви пука
прочети си отново поста и сам прецени дали нямаш пристрастия към дадена персона с 3-буквена абривиатура (типично за гъзоблизец, примерно ... ) и кой беше ти, че човека (енигма, на който нямаш грам доверие) да ти дава отчет колко % достоверно пише, че не мога да се сетя?
точно това е колега
не искам отчет от никой
аз си имам глава на раменете и мога сам да си преценя
енигма също е интересен за четене, така че доказателства за него не търся,
както и за алх
No bling at the Ring
Като казахте екшън истории се сетих за нещо от архива -
Ей в такива нощи ги измислям най-хубавите истории, лошото е, че нямам секретарки да диктувам и повечето материал заминава...
Ей в такива нощи ги измислям най-хубавите истории, лошото е, че нямам секретарки да диктувам и повечето материал заминава...

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
enigma написа:Като казахте екшън истории се сетих за нещо от архива -
Айде престани с твоите локуми,ти да не си някой патологичен лъжец?Какъв архив какви пет лева.Случайно да се казваш Rob Ferretti?Всички твои клипове в тубата са качени от него.Ако не знаеш кой е Rob Ferretti заповядай.http://www.youtube.com/user/superspeedersRob

GVT написа:enigma написа:Като казахте екшън истории се сетих за нещо от архива -
Айде престани с твоите локуми,ти да не си някой патологичен лъжец?Какъв архив какви пет лева.Случайно да се казваш Rob Ferretti?Всички твои клипове в тубата са качени от него.Ако не знаеш кой е Rob Ferretti заповядай.http://www.youtube.com/user/superspeedersRob
Какви клипове, каква туба? Не съм чувал за този, моите клипове с ламбо-тата ги няма никъде другаде в нета (ма сигурно ги е имало някога като съм ги теглил де

Между другото точно постнах една друга стара историйка - мисля, че ще ти хареса - http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=2&t=302372
ЕДИТ: Аа това били някакви спийдъри, ама ти на моите клипчета къде видя превишена скорост и преследвания?
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
след горния коментар за РОБ къвто е там
после се чудете що алх има 2 снимки за 5 години в тоя форум
)
аз не мога да разбера кви са тия дълбоки анализи, това е форум бе хора, всеки може да си пише квото си иска
и колкото по-интересно и недостъпно за нас е, толкова по-добре
енигма, чакам следващия ти разказ
после се чудете що алх има 2 снимки за 5 години в тоя форум

аз не мога да разбера кви са тия дълбоки анализи, това е форум бе хора, всеки може да си пише квото си иска
и колкото по-интересно и недостъпно за нас е, толкова по-добре
енигма, чакам следващия ти разказ

No bling at the Ring