Мацка със синьо Е36 Купе 8-) ???
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Мацка със синьо Е36 Купе 8-) ???
Вчера си карам по обед в най-голямото задръстване покрай реката при Националния Стадион и гледам пред мене една синя Е36-ца с охлузена шофьорска врата - отворени джамовете , бичи яко музика , хулиганее отляво отдясно задминава...гледам една ръка по типично дивашки образец фанала волан отгоре
Викам си - дай да вида кое дУпе го кара...доближавам се до него
чернокоса мацка го кара
Опааа
Лигавих се по пътя..бавно бързо , се около нея
Гледам я по едно време...тъжна ми се видя...викам си , дай се запозная , па да я успокоя...абе Флюбих се - ем гадже та дрънка , ем кара кола различна и нетипична за повечето мацки , ем си я кара като мъж....абе подивях
Викам си - дай ше спирам на аварийки (няма да я засичам...да не каже , че съм грубиянин
)...обаче
тя зе , че зави
обръщам в насрещното по България (що псувни изядох - но целта си заслужаваше положените средства)...газ след нея
но и загубих дирята
Помагааайййтеееее
Съвсем случайно някой да има инфо да дава...не можах да спя цяла нощ (ако пък е гадже на някой от тука - да не се спича - давам му веднага на бартер мойта...за съжаление вписваща се в представите за типична пу*ка девойка
руса - 170см. , немного умна , вика ме като спука гума , кара кола , в която не мога да се побера - Ситроен С1
)
Ако пък случайно "лошата" девойка чете тука (в което се надявам искренно) - веднага я зимам (стига да ме ареса...то почти няма начин да не ме де
)...зарязвам сички гаджета и обещавам да съм и верен и да я обичан почти колкото колата си...ако не повече , то поне на равно 

Съвсем случайно някой да има инфо да дава...не можах да спя цяла нощ (ако пък е гадже на някой от тука - да не се спича - давам му веднага на бартер мойта...за съжаление вписваща се в представите за типична пу*ка девойка

Ако пък случайно "лошата" девойка чете тука (в което се надявам искренно) - веднага я зимам (стига да ме ареса...то почти няма начин да не ме де

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
aexaxexae
успех бате
и аз си търся гаже с БМВ от Пловдив
за предпоцитане руса, със светли очи, надарена
до 55 кг
успех бате

и аз си търся гаже с БМВ от Пловдив

за предпоцитане руса, със светли очи, надарена

до 55 кг

4 8 15 16 23 42
Дано да слуша чалгаритми , щото си бях надънил така новата песен на Ивана...че ме чуваха чак в Перник
(нема такоа щастие...зех си пурвия изпит след тежка серия от провали
)
http://info.datacom.bg/freakyboy/emilbo ... rcheto.mp3

http://info.datacom.bg/freakyboy/emilbo ... rcheto.mp3

Последна промяна mafia на 30 Юни 2006, 16:43, променена общо 1 път
Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Re: Мацка със синьо Е36 Купе 8-) ???
mafia_t.ie написа:Вчера си карам по обед в най-голямото задръстване покрай реката при Националния Стадион и гледам пред мене една синя Е36-ца с охлузена шофьорска врата - отворени джамовете , бичи яко музика , хулиганее отляво отдясно задминава...гледам една ръка по типично дивашки образец фанала волан отгореВикам си - дай да вида кое дУпе го кара...доближавам се до него
![]()
![]()
![]()
чернокоса мацка го кара
![]()
Опааа
Лигавих се по пътя..бавно бързо , се около нея
Гледам я по едно време...тъжна ми се видя...викам си , дай се запозная , па да я успокоя...абе Флюбих се - ем гадже та дрънка , ем кара кола различна и нетипична за повечето мацки , ем си я кара като мъж....абе подивях
Викам си - дай ше спирам на аварийки (няма да я засичам...да не каже , че съм грубиянин
)...обаче
![]()
![]()
тя зе , че зави
обръщам в насрещното по България (що псувни изядох - но целта си заслужаваше положените средства)...газ след нея
но и загубих дирята
Помагааайййтеееее
![]()
![]()
Съвсем случайно някой да има инфо да дава...не можах да спя цяла нощ (ако пък е гадже на някой от тука - да не се спича - давам му веднага на бартер мойта...за съжаление вписваща се в представите за типична пу*ка девойкаруса - 170см. , немного умна , вика ме като спука гума , кара кола , в която не мога да се побера - Ситроен С1
)
Ако пък случайно "лошата" девойка чете тука (в което се надявам искренно) - веднага я зимам (стига да ме ареса...то почти няма начин да не ме де)...зарязвам сички гаджета и обещавам да съм и верен и да я обичан почти колкото колата си...ако не повече , то поне на равно
Любов ли бе то, да го опишеш

Ей, много искрено се забавлявах, докато го четях

ПС - Френцо, къде пак се буташ при батковците.....
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Иво
- шПерко
-
Абе казах ви да престанете бе!!! Какво искате да прецакаме темата на момчето ли??? Френзо на тебе ти обяснявам сигурно 3 часа някакви неща, ати не наливай ти масло в огъня, а другите пишете по темата!!!

незнам да ли хормона ме чукнал по главата ама снощи като си обикалям по студентски и си мисля "абе мамка му тва България е рай за мъжете" толкова много п*чета има че не е истина, карам си аз колата на-ляво се обръщам
, на-дясно се обръщам
ужас!!! станах ейтака
и само като си помисля какво става в Пловдив(на главната в 20:00 часа на главната), в Благоевград, във Великотърново, Варна, Бургас... Аууууу не издържам
и жената я няма май ше му стискам главата 

- Иво
- шПерко
-
shenko написа:незнам да ли хормона ме чукнал по главата ама снощи като си обикалям по студентски и си мисля "абе мамка му тва България е рай за мъжете" толкова много п*чета има че не е истина, карам си аз колата на-ляво се обръщам, на-дясно се обръщам
ужас!!! станах ейтака
и само като си помисля какво става в Пловдив(на главната в 20:00 часа на главната), в Благоевград, във Великотърново, Варна, Бургас... Аууууу не издържам
А на моретоооооо?

Иво написа:shenko написа:незнам да ли хормона ме чукнал по главата ама снощи като си обикалям по студентски и си мисля "абе мамка му тва България е рай за мъжете" толкова много п*чета има че не е истина, карам си аз колата на-ляво се обръщам, на-дясно се обръщам
ужас!!! станах ейтака
А на моретоооооо?Точно това, което го описваш... Вечер като позахладнее, всички са зели душче, облекли са секси дрешките и щъкат насам-натам
колега на морето първите дни е ейтака

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Са виждате ли защо толкова обожавам педерасите
И не измествайте темата, аз мисля, че ще женим колегата Мафия, сега остава да кажем на булката му
(ноу бед фийлингс, само влизам в тона на разказчето
)
Ати

И не измествайте темата, аз мисля, че ще женим колегата Мафия, сега остава да кажем на булката му

(ноу бед фийлингс, само влизам в тона на разказчето

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
59 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4