Мацка със синьо Е36 Купе 8-) ???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Мацка със синьо Е36 Купе 8-) ???

Мнение от mafia » 30 Юни 2006, 15:48

Вчера си карам по обед в най-голямото задръстване покрай реката при Националния Стадион и гледам пред мене една синя Е36-ца с охлузена шофьорска врата - отворени джамовете , бичи яко музика , хулиганее отляво отдясно задминава...гледам една ръка по типично дивашки образец фанала волан отгоре :mhihi: Викам си - дай да вида кое дУпе го кара...доближавам се до него :shock: :shock: :shock: :arrow: чернокоса мацка го кара :driving: :lalala: Опааа :mhihi: Лигавих се по пътя..бавно бързо , се около нея :mhihi: Гледам я по едно време...тъжна ми се видя...викам си , дай се запозная , па да я успокоя...абе Флюбих се - ем гадже та дрънка , ем кара кола различна и нетипична за повечето мацки , ем си я кара като мъж....абе подивях :ok: Викам си - дай ше спирам на аварийки (няма да я засичам...да не каже , че съм грубиянин :mhihi: )...обаче :arrow: :arrow: :arrow: тя зе , че зави :confused: обръщам в насрещното по България (що псувни изядох - но целта си заслужаваше положените средства)...газ след нея :arrow: но и загубих дирята :cry: Помагааайййтеееее :bcry: :paranoid:
Съвсем случайно някой да има инфо да дава...не можах да спя цяла нощ (ако пък е гадже на някой от тука - да не се спича - давам му веднага на бартер мойта...за съжаление вписваща се в представите за типична пу*ка девойка :arrow: руса - 170см. , немного умна , вика ме като спука гума , кара кола , в която не мога да се побера - Ситроен С1 :mhihi: )

Ако пък случайно "лошата" девойка чете тука (в което се надявам искренно) - веднага я зимам (стига да ме ареса...то почти няма начин да не ме де :mhihi: )...зарязвам сички гаджета и обещавам да съм и верен и да я обичан почти колкото колата си...ако не повече , то поне на равно :mhihi:
Подписът не служи за рекламно пано. Иво.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 30 Юни 2006, 16:29

aexaxexae
успех бате :)
и аз си търся гаже с БМВ от Пловдив :)
за предпоцитане руса, със светли очи, надарена :)
до 55 кг ;)
4 8 15 16 23 42

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 30 Юни 2006, 16:29

Сладур и аз те искам ако ме чуваш...

Сори батка конкуренция...само гледай да е убава, че... :mhihi: :mhihi:

Аватар

Мнение от mafia » 30 Юни 2006, 16:42

Дано да слуша чалгаритми , щото си бях надънил така новата песен на Ивана...че ме чуваха чак в Перник :mhihi: :mhihi: (нема такоа щастие...зех си пурвия изпит след тежка серия от провали :mhihi: )
http://info.datacom.bg/freakyboy/emilbo ... rcheto.mp3 :mhihi:
Последна промяна mafia на 30 Юни 2006, 16:43, променена общо 1 път
Подписът не служи за рекламно пано. Иво.
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Re: Мацка със синьо Е36 Купе 8-) ???

Мнение от ati » 30 Юни 2006, 16:50

mafia_t.ie написа:Вчера си карам по обед в най-голямото задръстване покрай реката при Националния Стадион и гледам пред мене една синя Е36-ца с охлузена шофьорска врата - отворени джамовете , бичи яко музика , хулиганее отляво отдясно задминава...гледам една ръка по типично дивашки образец фанала волан отгоре :mhihi: Викам си - дай да вида кое дУпе го кара...доближавам се до него :shock: :shock: :shock: :arrow: чернокоса мацка го кара :driving: :lalala: Опааа :mhihi: Лигавих се по пътя..бавно бързо , се около нея :mhihi: Гледам я по едно време...тъжна ми се видя...викам си , дай се запозная , па да я успокоя...абе Флюбих се - ем гадже та дрънка , ем кара кола различна и нетипична за повечето мацки , ем си я кара като мъж....абе подивях :ok: Викам си - дай ше спирам на аварийки (няма да я засичам...да не каже , че съм грубиянин :mhihi: )...обаче :arrow: :arrow: :arrow: тя зе , че зави :confused: обръщам в насрещното по България (що псувни изядох - но целта си заслужаваше положените средства)...газ след нея :arrow: но и загубих дирята :cry: Помагааайййтеееее :bcry: :paranoid:
Съвсем случайно някой да има инфо да дава...не можах да спя цяла нощ (ако пък е гадже на някой от тука - да не се спича - давам му веднага на бартер мойта...за съжаление вписваща се в представите за типична пу*ка девойка :arrow: руса - 170см. , немного умна , вика ме като спука гума , кара кола , в която не мога да се побера - Ситроен С1 :mhihi: )

Ако пък случайно "лошата" девойка чете тука (в което се надявам искренно) - веднага я зимам (стига да ме ареса...то почти няма начин да не ме де :mhihi: )...зарязвам сички гаджета и обещавам да съм и верен и да я обичан почти колкото колата си...ако не повече , то поне на равно :mhihi:

Любов ли бе то, да го опишеш :mhihi:
Ей, много искрено се забавлявах, докато го четях :yes:

ПС - Френцо, къде пак се буташ при батковците.....

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 30 Юни 2006, 16:59

Айде по темата! ;)
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от shenko » 30 Юни 2006, 17:00

снощи и аз имах подобно предизвикателство в студентски град с една мацка караше А3 :mhihi: руса мацка красавица, беше направооо :++ ама не стана нищо и после се отдадох на :have one: и :zzz: гадното е че и днес немога да престана да си мисля за нея :help:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 30 Юни 2006, 17:06

Батка другия път по грубата тактика действай :twisted:
Пък щом си е изпуснал на пътя... :uups:

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 30 Юни 2006, 17:17

Абе казах ви да престанете бе!!! Какво искате да прецакаме темата на момчето ли??? Френзо на тебе ти обяснявам сигурно 3 часа някакви неща, ати не наливай ти масло в огъня, а другите пишете по темата!!!
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от shenko » 30 Юни 2006, 17:26

незнам да ли хормона ме чукнал по главата ама снощи като си обикалям по студентски и си мисля "абе мамка му тва България е рай за мъжете" толкова много п*чета има че не е истина, карам си аз колата на-ляво се обръщам :shock: , на-дясно се обръщам :++ ужас!!! станах ейтака :paranoid: и само като си помисля какво става в Пловдив(на главната в 20:00 часа на главната), в Благоевград, във Великотърново, Варна, Бургас... Аууууу не издържам :drinking: и жената я няма май ше му стискам главата :roll:

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 30 Юни 2006, 17:30

shenko написа:незнам да ли хормона ме чукнал по главата ама снощи като си обикалям по студентски и си мисля "абе мамка му тва България е рай за мъжете" толкова много п*чета има че не е истина, карам си аз колата на-ляво се обръщам :shock: , на-дясно се обръщам :++ ужас!!! станах ейтака :paranoid: и само като си помисля какво става в Пловдив(на главната в 20:00 часа на главната), в Благоевград, във Великотърново, Варна, Бургас... Аууууу не издържам :drinking: и жената я няма май ше му стискам главата :roll:

А на моретоооооо? :) Точно това, което го описваш... Вечер като позахладнее, всички са зели душче, облекли са секси дрешките и щъкат насам-натам :)
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от shenko » 30 Юни 2006, 17:34

Иво написа:
shenko написа:незнам да ли хормона ме чукнал по главата ама снощи като си обикалям по студентски и си мисля "абе мамка му тва България е рай за мъжете" толкова много п*чета има че не е истина, карам си аз колата на-ляво се обръщам :shock: , на-дясно се обръщам :++ ужас!!! станах ейтака :paranoid: и само като си помисля какво става в Пловдив(на главната в 20:00 часа на главната), в Благоевград, във Великотърново, Варна, Бургас... Аууууу не издържам :drinking: и жената я няма май ше му стискам главата :roll:

А на моретоооооо? :) Точно това, което го описваш... Вечер като позахладнее, всички са зели душче, облекли са секси дрешките и щъкат насам-натам :)

колега на морето първите дни е ейтака :shock: ама после изтръпваш....

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 30 Юни 2006, 17:40

Са виждате ли защо толкова обожавам педерасите :mhihi:
И не измествайте темата, аз мисля, че ще женим колегата Мафия, сега остава да кажем на булката му :mhihi:
(ноу бед фийлингс, само влизам в тона на разказчето ;) )
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Frenz0 » 30 Юни 2006, 17:43

Е как може си влюбен нито я познаваш нито нищо

ако е обута с некви от тия сините джапанки и говори на братле , копеле и такива още ли ще я обичаш
Yeah money and cars, Life of a gangsta in world of stars

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 30 Юни 2006, 18:07

Frenz0 написа:ако е обута с некви от тия сините джапанки и говори на братле , копеле и такива още ли ще я обичаш

Някой беше казал, че любовта е сляпа :dunno:

Следваща

Назад към Извън Темата