Шлайфане на вал къде ??
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Шлайфане на вал къде ??
Колеги къде си шлайфате валовете на колите, смисъл да е читав човека, аз няма да шлайфам вал а цилиндър на печатна машина и трябва майстора да си разбира от работата, че ако го батиса цилиндъра треа нова машина да си купа
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Re: Шлайфане на вал къде ??
в Доброславци има майстор,не му помня името,нямам и номера,но ако питаш някаде на центъра секи ще ти обясни каде е,аз горе доло имам спомен из кои пресечки беше.В двора има голямо метално хале със хиляди валове вътре
4 или 5 човека работеха там преди

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Добре де да обяснявам ли за търсачката...
От началото на годината поне за две теми по въпроса се сещам и в двете има телефон на хората от Доброславци за които Бавареца спомена
От началото на годината поне за две теми по въпроса се сещам и в двете има телефон на хората от Доброславци за които Бавареца спомена

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Мерси момчета
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
намери ли връзка с тях?
Не знам дали ще ти свършат работа,но на хладилника точно зад завода за хляб има едно цехче,където шлайфат глави,напасват клапани и т.н...Доста са добри,непрекъснато оставяме разни глави за проверки и ремонт там.Имат модерни машини и се занимават основно с тази дейност.Не е автосервизл или подобно.
6 мнения
• Страница 1 от 1