Сбирка...ама с колела

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW E34 Touring 520i
Мечтае да кара: BMW E30 M3 V10

Сбирка...ама с колела

Мнение от spar4o » 12 Юни 2012, 16:29

Привет, колеги и колежки!

Хрумна ми една идейка.Щом има сбирки всеки четвъртък вечер например на някое ОМВ със баварци, защо няма и такава с велосипеди.
Ще си правиме снимки, ше си пиеме кой бира кой кола, кой аналгин ше дробиме лаф.

Мисля че е добра идея.Сигурно има още хора във форума които като мене карат колело доста често.Ще е хубаво да си избереме един ден от седмицата например да се събираме някъде-било то в центъра някъде (мисля че е най-удобно) или някъде другаде.Аз лично живея в кв. Левски та не мислете като казвам центъра това значи излизам от нас и минавам 2 преки до НДК например.

Също ако искате за да стане цветна темата да качим снимки на нашите..вихрогони тук.Аз моят ще го кача довечера само да го измия и напудра доколкото е възможно за моят кокал дърт :DДано стане нещо от тая тема и дано се съберем дори и 2-3 пъти :bchug:
Mr. 6 Cylinders
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Re: Сбирка...ама с колела

Мнение от randity » 12 Юни 2012, 16:36

Аз съм навит, може примерно на жълтите павета някъде :lol:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 12 Юни 2012, 16:38

И аз съм навит :yes:
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 12 Юни 2012, 16:41

Кофти, че нямам мое колело, че братята ромляни го откраднаха и ще взема т'ва на братовчеда. Бях го замислил да си направя едни лепенки с името и да си взема един стикер на форума :lol:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от spar4o » 12 Юни 2012, 18:18

randity, братле ето ти един форум дето изпадат чат-пат добри оферти за колела--->>> http://www.mtb-bg.com/forum/index.php
+ това ако не искаш задължително да имаш нещо дето пише РАМ, ДРАГОМИР или нещо супер марковото във КАРФУР има сега няква уж промоция на колела-189 лв. мисля беше най евтиното на нашият размер крАци :D Взехме онзи ден на майка ми такова и засега се държи.НО все пак е некво неизвестно като марка.

ПС: също си търся рамка SPRINT BLOCKHEAD или DRAG CLIMBER 07-08 мисля че беше драга.С предимство са Спринтовете защото рамата повече ми харесва и смятам че е по-здрава.Ако има оферти за такива рамки или ако срещтнете някъде докато зяпате насам натам ще се радвам да постнете линка ще ми е от полза, а може и други колеги от форума да намерят нещо
Mr. 6 Cylinders
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 12 Юни 2012, 18:19

randity написа:Кофти, че нямам мое колело, че братята ромляни го откраднаха и ще взема т'ва на братовчеда. Бях го замислил да си направя едни лепенки с името и да си взема един стикер на форума :lol:

И една черна Хела с динамо на полираните капли и бас касичка в М-техник кошницата отпред :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 12 Юни 2012, 18:27

DLVasilev написа:
randity написа:Кофти, че нямам мое колело, че братята ромляни го откраднаха и ще взема т'ва на братовчеда. Бях го замислил да си направя едни лепенки с името и да си взема един стикер на форума :lol:

И една черна Хела с динамо на полираните капли и бас касичка в М-техник кошницата отпред :mhihi:

Тихо че се прибирам и го изваждам от мазето за реставрация и тунинг :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от spar4o » 12 Юни 2012, 18:33

cod-cdbp написа:Тихо че се прибирам и го изваждам от мазето за реставрация и тунинг :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Е айде де, чакаме и снимки :D
Mr. 6 Cylinders
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 12 Юни 2012, 18:37

От доста време си има вело сбирки(ма не са на БМВ форума де).Всеки четвъртък от 20:30 на езерото Ариана,отделно в неделя през деня също има.Та който е мераклия-да идва смело,събираме се 100тина човека и се кара по около 17км из Борисовата,Южния и по центъра.
Изображение Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 12 Юни 2012, 21:51

Трябва, да има къде да се вкарат колелата, двор и да са под око постоянно, как ги виждам аз нещата некоя кръчма читава с хубава храна и да пукаме бири, още може да си акраме на кирки колелата :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 12 Юни 2012, 22:32

cod-cdbp написа:
DLVasilev написа:

Тихо че се прибирам и го изваждам от мазето за реставрация и тунинг :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Абре брато...
:mhihi:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Айде твори на воля :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 12 Юни 2012, 22:49

Е го моето, последното :mhihi:

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 12 Юни 2012, 23:33

Е тряа да има и някоя права отсечка за гонки :mhihi: поне едно 100 метра :mhihi: Бих дошъл ама не съм от София :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DLVasilev » 12 Юни 2012, 23:47

После само да няма теми от рода на "Презацепване на обтегач", "Олекотен среден венец от "Украйна" или "Школник"", "Полиране на капли", "Шпер(контра) от балканче-проблем! Помагайте!" и "BMX-Странно виене над 80" :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 12 Юни 2012, 23:59

Събираме се и се пускаме до Илиенци да им покажем как се прави дрифт с колело :mhihi:
Иначе ако се измисли нещо, аз съм навит, взимам колелото и идвам :yes:

Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата