Почивката в Гърция по-изгодна от всякога...
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Почивката в Гърция по-изгодна от всякога...
idrive написа:Е.Димитров написа:Цената за ферибота се налага от продавача на билета,значи в едната посока една цена,в другата,продавачката реши че е по-малка кола и беше по-ниска цената,за това на ферибота казваш "малка кола" и цитираш някаква марка кола като саксо.
На билета пишеше марка и модел кола![]()
Волос - Скиатос за Е46 беше 77 евро и по 20 евро на човек в една посока
Дада,точно това не пише,на ферибота от керамоти към тасос те питат колко е голяма колата и ти определят някаква такса,на обратно бях спрял пред будката и жената ми определи по-малка такса
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
xpl0d написа:madpetio написа: 712лв Ол инклузив за двама как е?
Де го тва ?
Турция...
а гледам цените на фериботите... на Дарданели 25турски лири за 4човека и кола
а на Видин-Калафат е златен

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Nasko_ написа:
мхм, две нощувки със закуски и вечери в хотел 5 звезди преди 2 седмици- 230 лева за двама![]()
никак не ми се стори скъпо![]()
абе не знам кви са тия вашите почивки за 2 дена, ама ако тряя да направиш истинска почивка за 7 дена, а не уикенд за 2-ма, колко идва? хилядарка без пътя и без обяд, който каза идва по 40-50 евро на ден... колко ще ти излезе всичко?

ineedmoney написа:Nasko_ написа:
мхм, две нощувки със закуски и вечери в хотел 5 звезди преди 2 седмици- 230 лева за двама![]()
абе не знам кви са тия вашите почивки за 2 дена, ама ако тряя да направиш истинска почивка за 7 дена, а не уикенд за 2-ма, колко идва? хилядарка без пътя и без обяд, който каза идва по 40-50 евро на ден... колко ще ти излезе всичко?
ами иди си на вилата на село, рупай сирене и домати и ще ти е още по-тънко

може и да обереш сливите докато почиваш-хем ракия ще направиш...вместо да я купуваш...
като те гледам как беше споделил назад в темата, че в Хърватска било по-евтино отколкото в Гърция ми ставаш ясен, че по-далеч от общежитието в студентски не си пътувал...

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
zazomazo написа:ineedmoney написа:Nasko_ написа:
ами иди си на вилата на село, рупай сирене и домати и ще ти е още по-тънко![]()
може и да обереш сливите докато почиваш-хем ракия ще направиш...вместо да я купуваш...
като те гледам как беше споделил назад в темата, че в Хърватска било по-евтино отколкото в Гърция ми ставаш ясен, че по-далеч от общежитието в студентски не си пътувал...
Колегата малко е объркал цитатите, ама няма значение

zazomazo, хотелът е 4* и е на 50м от плажа...никой не говори за семеен хотел на майната си

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
Nasko_ написа:... И ще поровя в офертите, защото съм сигурен, че ще има за БГ много по добра оферта

лично ще ти докарам бира до Божурище ако намериш такава за същата категория хотел
междувременно ето ви една оферта за Корфу за 5 нощувки в 3 звезди за 83 лева на човек
разстоянието до там не е малко, но пък острова е чуден, а архитектурата няма нищо общо с купищата бетон по нашето море

http://www.deals.bg/Gartsiya-Korfu-5-no ... hovek_4970

- zxsport
-
пичове, аз съм си изкарвал страхотно в Гърция (Корфу/т.е. Керкере, Солун, Тасос и т.н.), без забележки и бих повторил по всяко време!
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
zazomazo написа:Nasko_ написа:... И ще поровя в офертите, защото съм сигурен, че ще има за БГ много по добра оферта
![]()
лично ще ти докарам бира до Божурище ако намериш такава за същата категория хотел
междувременно ето ви една оферта за Корфу за 5 нощувки в 3 звезди за 83 лева на човек
разстоянието до там не е малко, но пък острова е чуден, а архитектурата няма нищо общо с купищата бетон по нашето море![]()
За морето не можах да намеря, има само 4*, но има 2 нощувки в 5* със всичките му там салтанати, на които държиш във Велинград за 95лв

Nasko_ написа:zazomazo написа:Nasko_ написа:... И ще поровя в офертите, защото съм сигурен, че ще има за БГ много по добра оферта
![]()
разстоянието до там не е малко, но пък острова е чуден, а архитектурата няма нищо общо с купищата бетон по нашето море![]()
За морето не можах да намеря, има само 4*, но има 2 нощувки в 5* със всичките му там салтанати, на които държиш във Велинград за 95лв
за двама човека???
дай офертата да я видим и ако реално е за двама със закуски и вечери и включени СПА процедури за 95 кинта ще те черпя един ваучер за там

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
zazomazo написа:
за двама човека???
дай офертата да я видим и ако реално е за двама със закуски и вечери и включени СПА процедури за 95 кинта ще те черпя един ваучер за там
Не, офертата е за един човек, но за двама е 190, което пак е с 40лв по-евтино, от твоята оферта

Оспамихме темата

Nasko_ написа:zazomazo написа:
за двама човека???
Не, офертата е за един човек, но за двама е 190, което пак е с 40лв по-евтино, от твоята оферта
Оспамихме темата
но е с включена само закуска

въпросните 40 кинта разлика едва ли ще са достатъчни за две вечери на двама човека в ресторанта на хотела и съответно пак ще излезе по-скъпо от моя вариант

абстрахирам се от факта, че моя вариант е на море ,а твоя на планина...което за мен поне има значение

дай верно да си дискутираме на ЛС, че ще ни ошамарят модераторите...

ако звездите са важни за вас, преди около 7-8 години бях в пентаус

и имаше безброй звезди вечерно време!
ето и линк към природата
Закуска и вечеря на корем включена в цената.И като гледам цените са около 20-25 лв за човек ако искате на дърво с много звезди
а луксозните бунгала с климатик и т.н. около 40 лв.

ето и линк към природата
Закуска и вечеря на корем включена в цената.И като гледам цените са около 20-25 лв за човек ако искате на дърво с много звезди

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
swh_bmw написа:ако звездите са важни за вас, преди около 7-8 години бях в пентаус
ето и линк към природата
Закуска и вечеря на корем включена в цената.И като гледам цените са около 20-25 лв за човек ако искате на дърво с много звезди![]()
![]()
Да,аз пък да ти кажа че в Тайланд,остров Пукет (техният слънчев бряг

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
За Тайланд знаем ама когато ходехме там господ ходеше по земята, а сега виждам само НАП,ДАЙ,КАТ,ДВСК,СДВР,БОП и разни други абревиатури...
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Не е лошо в Гърция, но на моменти малко скучновато ми се вижда. Иначе една почивка струва толкова, с колкото си тръгнал. Мога да я докарам почти до цената на хотела, мога да я докарам и на пари почти колкото колата ми. Зависи от моментното финансово състояние и от компанията. После зимата подвивам опашка и карам лекичко. Но иначе плажовете са чисти, широки, както каза някой в дискотеката няма мутри и анцузи. Вярно храната в заведение идва малко по-скъпо от България, но не чак толкова. Като поръчаме много работи винаги нещо ни е било подарък, което на родното море ми се е случвало два пъти за 20 години пазарна икономика.