Почивката в Гърция по-изгодна от всякога...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Почивката в Гърция по-изгодна от всякога...

Мнение от Е.Димитров » 13 Юни 2012, 9:41

idrive написа:
Е.Димитров написа:Цената за ферибота се налага от продавача на билета,значи в едната посока една цена,в другата,продавачката реши че е по-малка кола и беше по-ниска цената,за това на ферибота казваш "малка кола" и цитираш някаква марка кола като саксо.

На билета пишеше марка и модел кола :!:
Волос - Скиатос за Е46 беше 77 евро и по 20 евро на човек в една посока

Дада,точно това не пише,на ферибота от керамоти към тасос те питат колко е голяма колата и ти определят някаква такса,на обратно бях спрял пред будката и жената ми определи по-малка такса

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 13 Юни 2012, 10:46

xpl0d написа:
madpetio написа: 712лв Ол инклузив за двама как е? :banghead:

Де го тва ?

Турция...

а гледам цените на фериботите... на Дарданели 25турски лири за 4човека и кола
а на Видин-Калафат е златен :mhihi:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 13 Юни 2012, 12:00

Nasko_ написа:
мхм, две нощувки със закуски и вечери в хотел 5 звезди преди 2 седмици- 230 лева за двама :winky:
никак не ми се стори скъпо :wave:

абе не знам кви са тия вашите почивки за 2 дена, ама ако тряя да направиш истинска почивка за 7 дена, а не уикенд за 2-ма, колко идва? хилядарка без пътя и без обяд, който каза идва по 40-50 евро на ден... колко ще ти излезе всичко? :kuku:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 13 Юни 2012, 19:01

ineedmoney написа:
Nasko_ написа:
мхм, две нощувки със закуски и вечери в хотел 5 звезди преди 2 седмици- 230 лева за двама :winky:

абе не знам кви са тия вашите почивки за 2 дена, ама ако тряя да направиш истинска почивка за 7 дена, а не уикенд за 2-ма, колко идва? хилядарка без пътя и без обяд, който каза идва по 40-50 евро на ден... колко ще ти излезе всичко? :kuku:

ами иди си на вилата на село, рупай сирене и домати и ще ти е още по-тънко :ok:
може и да обереш сливите докато почиваш-хем ракия ще направиш...вместо да я купуваш...

като те гледам как беше споделил назад в темата, че в Хърватска било по-евтино отколкото в Гърция ми ставаш ясен, че по-далеч от общежитието в студентски не си пътувал...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 13 Юни 2012, 23:26

zazomazo написа:
ineedmoney написа:
Nasko_ написа:

ами иди си на вилата на село, рупай сирене и домати и ще ти е още по-тънко :ok:
може и да обереш сливите докато почиваш-хем ракия ще направиш...вместо да я купуваш...

като те гледам как беше споделил назад в темата, че в Хърватска било по-евтино отколкото в Гърция ми ставаш ясен, че по-далеч от общежитието в студентски не си пътувал...

Колегата малко е объркал цитатите, ама няма значение :)

zazomazo, хотелът е 4* и е на 50м от плажа...никой не говори за семеен хотел на майната си :) И каквото и да ползваш в Гърция е за 2 дни, пич, не можеш и да ползваш всичко дори :) И ще поровя в офертите, защото съм сигурен, че ще има за БГ много по добра оферта ;)
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 13 Юни 2012, 23:47

Nasko_ написа:... И ще поровя в офертите, защото съм сигурен, че ще има за БГ много по добра оферта ;)

:yes:
лично ще ти докарам бира до Божурище ако намериш такава за същата категория хотел

междувременно ето ви една оферта за Корфу за 5 нощувки в 3 звезди за 83 лева на човек
разстоянието до там не е малко, но пък острова е чуден, а архитектурата няма нищо общо с купищата бетон по нашето море :winky:

http://www.deals.bg/Gartsiya-Korfu-5-no ... hovek_4970
Изображение

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 14 Юни 2012, 0:08

пичове, аз съм си изкарвал страхотно в Гърция (Корфу/т.е. Керкере, Солун, Тасос и т.н.), без забележки и бих повторил по всяко време!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nasko_ » 14 Юни 2012, 0:15

zazomazo написа:
Nasko_ написа:... И ще поровя в офертите, защото съм сигурен, че ще има за БГ много по добра оферта ;)

лично ще ти докарам бира до Божурище ако намериш такава за същата категория хотел

междувременно ето ви една оферта за Корфу за 5 нощувки в 3 звезди за 83 лева на човек
разстоянието до там не е малко, но пък острова е чуден, а архитектурата няма нищо общо с купищата бетон по нашето море :winky:

За морето не можах да намеря, има само 4*, но има 2 нощувки в 5* със всичките му там салтанати, на които държиш във Велинград за 95лв ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 14 Юни 2012, 0:23

Nasko_ написа:
zazomazo написа:

За морето не можах да намеря, има само 4*, но има 2 нощувки в 5* със всичките му там салтанати, на които държиш във Велинград за 95лв ;)

за двама човека???
дай офертата да я видим и ако реално е за двама със закуски и вечери и включени СПА процедури за 95 кинта ще те черпя един ваучер за там :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nasko_ » 14 Юни 2012, 1:06

zazomazo написа:
за двама човека???
дай офертата да я видим и ако реално е за двама със закуски и вечери и включени СПА процедури за 95 кинта ще те черпя един ваучер за там :yes:

Не, офертата е за един човек, но за двама е 190, което пак е с 40лв по-евтино, от твоята оферта :)
Оспамихме темата :angel:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 14 Юни 2012, 7:49

Nasko_ написа:
zazomazo написа:
за двама човека???

Не, офертата е за един човек, но за двама е 190, което пак е с 40лв по-евтино, от твоята оферта :)
Оспамихме темата :angel:

но е с включена само закуска :winky:
въпросните 40 кинта разлика едва ли ще са достатъчни за две вечери на двама човека в ресторанта на хотела и съответно пак ще излезе по-скъпо от моя вариант :)
абстрахирам се от факта, че моя вариант е на море ,а твоя на планина...което за мен поне има значение :)

дай верно да си дискутираме на ЛС, че ще ни ошамарят модераторите...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 14 Юни 2012, 8:43

ако звездите са важни за вас, преди около 7-8 години бях в пентаус
ИзображениеИзображение
и имаше безброй звезди вечерно време!
ето и линк към природата
Закуска и вечеря на корем включена в цената.И като гледам цените са около 20-25 лв за човек ако искате на дърво с много звезди :mhihi: :mhihi:
а луксозните бунгала с климатик и т.н. около 40 лв.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 14 Юни 2012, 10:53

swh_bmw написа:ако звездите са важни за вас, преди около 7-8 години бях в пентаус
ИзображениеИзображение
и имаше безброй звезди вечерно време!
ето и линк към природата
Закуска и вечеря на корем включена в цената.И като гледам цените са около 20-25 лв за човек ако искате на дърво с много звезди :mhihi: :mhihi:
а луксозните бунгала с климатик и т.н. около 40 лв.

Да,аз пък да ти кажа че в Тайланд,остров Пукет (техният слънчев бряг :mhihi: ) цените са по 30 лева на стая с климатик,всичко е супер евтино,риба,плодове абе всичко си е без пари ,само цигарите са им скъпи...ама билета за самолет до там е 2 иляди лева...

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 14 Юни 2012, 12:30

За Тайланд знаем ама когато ходехме там господ ходеше по земята, а сега виждам само НАП,ДАЙ,КАТ,ДВСК,СДВР,БОП и разни други абревиатури...
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 14 Юни 2012, 20:15

Не е лошо в Гърция, но на моменти малко скучновато ми се вижда. Иначе една почивка струва толкова, с колкото си тръгнал. Мога да я докарам почти до цената на хотела, мога да я докарам и на пари почти колкото колата ми. Зависи от моментното финансово състояние и от компанията. После зимата подвивам опашка и карам лекичко. Но иначе плажовете са чисти, широки, както каза някой в дискотеката няма мутри и анцузи. Вярно храната в заведение идва малко по-скъпо от България, но не чак толкова. Като поръчаме много работи винаги нещо ни е било подарък, което на родното море ми се е случвало два пъти за 20 години пазарна икономика.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата