Почивката в Гърция по-изгодна от всякога...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Re: Почивката в Гърция по-изгодна от всякога...

Мнение от ineedmoney » 14 Юни 2012, 20:38

zazomazo написа:
ineedmoney написа:
Nasko_ написа:
мхм, две нощувки със закуски и вечери в хотел 5 звезди преди 2 седмици- 230 лева за двама :winky:
никак не ми се стори скъпо :wave:

абе не знам кви са тия вашите почивки за 2 дена, ама ако тряя да направиш истинска почивка за 7 дена, а не уикенд за 2-ма, колко идва? хилядарка без пътя и без обяд, който каза идва по 40-50 евро на ден... колко ще ти излезе всичко? :kuku:

ами иди си на вилата на село, рупай сирене и домати и ще ти е още по-тънко :ok:
може и да обереш сливите докато почиваш-хем ракия ще направиш...вместо да я купуваш...

като те гледам как беше споделил назад в темата, че в Хърватска било по-евтино отколкото в Гърция ми ставаш ясен, че по-далеч от общежитието в студентски не си пътувал...

хора като теб не заслужават да имат достъп до интернет. Ако беше ходил в Хърватия щеше да знаеш, ама нали си прескочил 2 пъти границата до Кавала и вече си наясно че от Искъро по-дълбоко нема. Ама докато има балъци ще има и тарикати с хотели. Ограничавай си мисловните експлозии и тва че ти като студент си ходел на почивки само до Волуяк, не означава че всички студенти сме така :wave:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 14 Юни 2012, 21:44

ineedmoney написа:... Ако беше ходил в Хърватия щеше да знаеш,

ами аз Дубровник съм го виждал само на картинка... :mrgreen:

ineedmoney написа:.. ама нали си прескочил 2 пъти границата до Кавала ..

в грешка си, само веднъж...и то не до Кавала-далече ми е...само до Промахон стигнах, направих си трофейна снимка да се хваля по форумите и се върнах обратно :mrgreen:

ineedmoney написа:... Ама докато има балъци ще има и тарикати с хотели. ...

знаех си, че мразиш тарикатите с хотели- именно за това в другия си пост ти препоръчах вилата, сиренцето, доматите и брането на сливите... :ok:

ineedmoney написа:...тва че ти като студент си ходел на почивки само до Волуяк, не означава че всички студенти сме така :wave:

въобще не ми мина през ума, че ще те засегна ако пропусна да спомена евентуалната ти студентска бригада в Англия за бране на ягоди, която очевидно е някакво невероятно събитие в живота ти и е разширила е до неузнаваемост мирогледа ти
искрено се извинявам за пропуска си и от все сърце ти пожелавам пак да отидеш :mrgreen:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 15 Юни 2012, 1:25

ахахахах не съм хейтър (много) ама:

Въпрос на седмицата:
От кое ЕВРО гърците ще отпаднат най-бързо?

:lol: :lol: :lol:

Потребител
Аватар

Мнение от Hades_ » 15 Юни 2012, 8:50

spacepl написа:ахахахах не съм хейтър (много) ама:

Въпрос на седмицата:
От кое ЕВРО гърците ще отпаднат най-бързо?

:lol: :lol: :lol:

Според вас в понеделник на 18 юни, след изборите в Гърция, ще има ли драхмагедон? Ако има почивките ще станат дори по-евтини и нашите "хотелиери" ще видят сънародниците ни по Черноморието през крив макарон.....

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 15 Юни 2012, 9:01

Не знам къде ги виждате тези евтинии в гръцко. Цяла седмица обсъждаме с колегите от работа кой къде е ходил/ще ходи и за Гърция всичко живо казва, че си е двойно тройно по-скъпо от тук. Не се оплакват нали, но си е скъпо в сравнение с тук.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 15 Юни 2012, 10:11

xpl0d написа:Не знам къде ги виждате тези евтинии в гръцко. Цяла седмица обсъждаме с колегите от работа кой къде е ходил/ще ходи и за Гърция всичко живо казва, че си е двойно тройно по-скъпо от тук. Не се оплакват нали, но си е скъпо в сравнение с тук.

Вярно е, ако някой види изгодна оферта в Гърция за хотел, за периода 20.07 - 30.07 да свирка, или пише
:yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 15 Юни 2012, 21:11

поздрави от Слънчев бряг
4 звезди на първа пясъчна линия :lol: от 15 -ти юни до 6 юли - 105 лв. на ден олл инк за студио към морето :ok:
0.500 бира наливна по 1.50 лв. :shock:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 15 Юни 2012, 21:51

Някой ходил ли е на Закинтос, дали си заслужава една почивчица в края на лятото?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 15 Юни 2012, 21:52

Снощи бях с една мацка, която е бачкала доста по разни ресторанти из Гръцко. Коментирахме доста, според нея там служби като ХЕИ, РИОКОЗ, ДВСК не се срещат. Няма контрол и като цяло кухните на заведенията им отвътре са в неописуемо състояние :no:
Не знам дали и по големите и курортните им градове е така :dunno:
Колко струва да лепнеш едно хепатитче? 30 евро? Салмонелозата? 25?

Не искам да вземам отношение, макар че вече взех. Тука има хора, дето са бачкали по Гърция. Нека да кажат така ли е, трябва да се знаят тези неща.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 15 Юни 2012, 22:27

Колега тия в Бали, Пукет и т.н. надали са чували за риокоззз :mhihi: ...ама си е гот :lol:
Как беше фиш анд чипс 1.5$ ,бира 0.2 $ :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 15 Юни 2012, 22:48

kulov написа:...
Колко струва да лепнеш едно хепатитче? 30 евро? Салмонелозата? 25?

....

що? ако лепнеш хепатитчето не за 30 евро, а за 20 лева да не би да ти е по-добре?
да не си мислиш, че в БГ като ги има тези служби кухните в ресторантите са стерилни и персонала бачка с хирургически ръкавици?
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1354373

ако беше толкова трагично положението, колкото се опитваш да го представиш гърците отдавна трябваше да са измрели от епидемии :winky:
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 15 Юни 2012, 23:14

Ако иска и 5 лева на вечер в ***** хотел да е в БГ, пак няма да стъпна там :banghead: :banghead: Шибана мизерия :banghead:
Сега съм си запазил един апартамент на едно райско полуостровче на Ситония близо до Вурвуру за 180 лева на вечер.
Ще си хапвам октоподи по ресторантчетата и ще се чувствам нормален човек. Дреме ми за селянията в Слънчев бряг например.
2010 последно бях там и мисля повече да не стъпвам. Няма такава мизерия!!! В Гърция може да дам доста повече пари,
но знам, че ще се отнасят с мен нормално, няма да гледам селянии и ще си почина качествено!!!!!
На българското море съм ходил редовно откак съм навършил 1 годинка, че и по няколко пъти на година,
но последно време тая мизерия взе да ми идва в повече :banghead: :banghead:

Не може да е толкова мизерно на нашето Черноморие?!?!??! Вместо да привличат платежоспособни клиенти,
те създават среда, в която най-добре виреят най-големите мизерници и киртаци от България и Европа.
Някакви скапани общи работници от близо и далеч, събирали кинти цяла година, идват на Черноморието,
да си покажат селянията и мизерните привички. Направо ми се повдига като се сетя :banghead: :banghead: :banghead:

P.S. От моите познати вече рядко се намира някой да почива по българските морски куророти! Всички избират чужбина....

В Гърция не е по-евтино, не знам кой го измисли това, но преди месец бях и цените са си като преди :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 16 Юни 2012, 0:19

не се заяждайте, нека да става смислена дискусия :nono:
не ми се водят глупави спорове посред нощ, затова пак ще помоля колегите от гърция (поне 2-3ма се сещам) да кажат верно ли е така? не са маловажни работи.
@зазо, не лобирам за бг курортите :winky:

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 16 Юни 2012, 0:57

zAcK написа:Ако иска и 5 лева на вечер в ***** хотел да е в БГ, пак няма да стъпна там :banghead: :banghead: Шибана мизерия :banghead:
Сега съм си запазил един апартамент на едно райско полуостровче на Ситония близо до Вурвуру за 180 лева на вечер.
Ще си хапвам октоподи по ресторантчетата и ще се чувствам нормален човек. Дреме ми за селянията в Слънчев бряг например.
2010 последно бях там и мисля повече да не стъпвам. Няма такава мизерия!!! В Гърция може да дам доста повече пари,
но знам, че ще се отнасят с мен нормално, няма да гледам селянии и ще си почина качествено!!!!!
На българското море съм ходил редовно откак съм навършил 1 годинка, че и по няколко пъти на година,
но последно време тая мизерия взе да ми идва в повече :banghead: :banghead:

Не може да е толкова мизерно на нашето Черноморие?!?!??! Вместо да привличат платежоспособни клиенти,
те създават среда, в която най-добре виреят най-големите мизерници и киртаци от България и Европа.
Някакви скапани общи работници от близо и далеч, събирали кинти цяла година, идват на Черноморието,
да си покажат селянията и мизерните привички. Направо ми се повдига като се сетя :banghead: :banghead: :banghead:

P.S. От моите познати вече рядко се намира някой да почива по българските морски куророти! Всички избират чужбина....

В Гърция не е по-евтино, не знам кой го измисли това, но преди месец бях и цените са си като преди :mhihi:

100% съгласен с теб .... лошото е, че имам бебе и в момента не ми се правят преходи в чужбина, та ще тряа за жалост да съм някъде по нащо черноморие ...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 16 Юни 2012, 1:10

изборът за мен с нормален бюджет е Испания (за Европа ако става дума )
всичко друго е ниво-две надолу..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата