за триене

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

за триене

Мнение от Bavarcho » 15 Юни 2012, 22:14

Колеги може ли малко помощ с обясняването на едни работи в Ексел, имам една зададена задача която трябва да се реши в Ексел...
kontr.png

Както пише в условието "Допустино е въвеждането само в клетка С5" сиреч другото трябва да се "напише" с формули, дали някой може да дрансе два реда как се "решава" дадената задача (или подобна). Уж съм го учил Ексел, но като не се ползва и толкова съм го забравил :oops:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Bavarcho на 18 Юни 2012, 15:15, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: извън темата... малко помощ с една задачка за Ексел

Мнение от Eмилио Димитров » 16 Юни 2012, 0:38

до утре някой ако не ти я е решил ще ти я решав екселски файл с обяснения, че се връщам от път и съм капнал, то формулите са лесни, то си е счетоводна задачка тва. трябва да знаеш методите как се изчисляват.

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 16 Юни 2012, 0:40

Bavarcho написа:Колеги може ли малко помощ с обясняването на едни работи в Ексел, имам една зададена задача която трябва да се реши в Ексел...
kontr.png

Както пише в условието "Допустино е въвеждането само в клетка С5" сиреч другото трябва да се "напише" с формули, дали някой може да дрансе два реда как се "решава" дадената задача (или подобна). Уж съм го учил Ексел, но като не се ползва и толкова съм го забравил :oops:

май си забравил и счетоводството ... попълваш колоната Ц5,6,7 и т.н. с наличните данни и напиши какво действие искаш да се извърши (кое по кое) и ще ти го сметнем ...

Пантерчо
Аватар

Мнение от Bavarcho » 16 Юни 2012, 9:32

zxsport написа:май си забравил и счетоводството ... попълваш колоната Ц5,6,7 и т.н. с наличните данни и напиши какво действие искаш да се извърши (кое по кое) и ще ти го сметнем ...

то не е да съм го забравил, не съм го учил нивга :mhihi:
сериозно не ми е това "специалността" :paranoid:
То си пише горе в условието да се попълни само Ц5 и всичко друго с формули, но като от счетоводство не отбирам, само ексел съм учил, но това ми идва прекалено :confused:

п.с. колегата Eмилио Димитров ако помогнеш с обяснение ще имаш една почерпка като се засечем на някоя сбирка :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 17 Юни 2012, 0:00

а я кажи само, какви формули учите да знам кои да използвам.

Пантерчо
Аватар

Мнение от Bavarcho » 17 Юни 2012, 9:36

Eмилио Димитров написа:а я кажи само, какви формули учите да знам кои да използвам.

не го уча това в момента.
иначе не се притеснявай какви формули използваш, не е толкова важно, по-важно е да се реши :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: за триене

Мнение от Eмилио Димитров » 22 Юни 2012, 21:17

не знам дали ти върши работа вече, но съвсем забравих да ти направя файла. сега съм ти го направил, ако все пак искаш да видиш моето решение, драсни

Назад към Извън Темата