за триене
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
за триене
Колеги може ли малко помощ с обясняването на едни работи в Ексел, имам една зададена задача която трябва да се реши в Ексел...
Както пише в условието "Допустино е въвеждането само в клетка С5" сиреч другото трябва да се "напише" с формули, дали някой може да дрансе два реда как се "решава" дадената задача (или подобна). Уж съм го учил Ексел, но като не се ползва и толкова съм го забравил
Както пише в условието "Допустино е въвеждането само в клетка С5" сиреч другото трябва да се "напише" с формули, дали някой може да дрансе два реда как се "решава" дадената задача (или подобна). Уж съм го учил Ексел, но като не се ползва и толкова съм го забравил

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Bavarcho на 18 Юни 2012, 15:15, променена общо 1 път

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Re: извън темата... малко помощ с една задачка за Ексел
до утре някой ако не ти я е решил ще ти я решав екселски файл с обяснения, че се връщам от път и съм капнал, то формулите са лесни, то си е счетоводна задачка тва. трябва да знаеш методите как се изчисляват.
- zxsport
-
Bavarcho написа:Колеги може ли малко помощ с обясняването на едни работи в Ексел, имам една зададена задача която трябва да се реши в Ексел...
май си забравил и счетоводството ... попълваш колоната Ц5,6,7 и т.н. с наличните данни и напиши какво действие искаш да се извърши (кое по кое) и ще ти го сметнем ...
- Bavarcho
- Пантерчо
-
zxsport написа:май си забравил и счетоводството ... попълваш колоната Ц5,6,7 и т.н. с наличните данни и напиши какво действие искаш да се извърши (кое по кое) и ще ти го сметнем ...
то не е да съм го забравил, не съм го учил нивга

сериозно не ми е това "специалността"

То си пише горе в условието да се попълни само Ц5 и всичко друго с формули, но като от счетоводство не отбирам, само ексел съм учил, но това ми идва прекалено

п.с. колегата Eмилио Димитров ако помогнеш с обяснение ще имаш една почерпка като се засечем на някоя сбирка

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
а я кажи само, какви формули учите да знам кои да използвам.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
Eмилио Димитров написа:а я кажи само, какви формули учите да знам кои да използвам.
не го уча това в момента.
иначе не се притеснявай какви формули използваш, не е толкова важно, по-важно е да се реши

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Re: за триене
не знам дали ти върши работа вече, но съвсем забравих да ти направя файла. сега съм ти го направил, ако все пак искаш да видиш моето решение, драсни
7 мнения
• Страница 1 от 1