Кой каква кола кара
Модератор: Общи модератори
- sandini
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2004 530i, 6MT
- Мечтае да кара: all M cars
Re: Кой каква кола кара
Хаос написа:колко малко хора тука всъщност карат БМВ-та... трагедия
изглежда повечето са тук просто да драскат
Не е нужно да имаш БМВ, за да си фен на марката и да взимаш участие във форума. А и не всеки може да си позволи да има БМВ-то което иска. Аз например преди да се добера до БМВ (фен съм на марката от пеленаче) имах Nissan 240sx, последван от Голф 3 1,8Mi. Дълго време чаках преди да събера средства и натрупам шофьорски стаж, че да си позволя първото ми БМВ Е46 320ci.
Сега - Е60 530i. Събирам за Ф10!
Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
sandini написа:Не е нужно да имаш БМВ, за да си фен на марката и да взимаш участие във форума. А и не всеки може да си позволи да има БМВ-то което иска. Аз например преди да се добера до БМВ (фен съм на марката от пеленаче) имах Nissan 240sx, последван от Голф 3 1,8Mi. Дълго време чаках преди да събера средства и натрупам шофьорски стаж, че да си позволя първото ми БМВ Е46 320ci.
Евала за изказването,упоритостта и постоянството!

sambeto написа:vicho написа:BMW дизел "малолитражка" и обмислям втора кола... пак BMW, ама бензин (пак малолитражка)
Бааа таа малолитражка.....3 литра дизел
![]()
![]()
Имам колега с Фиат Уно 1.1,той разсъждава така:
"може и да е малолитражка,обаче си е голема стрелЪ,па ако впрегна всичките 33 коня става страшно и ни едно BMW не моо ми се опре![]()
Друг е въпроса,че тия 33 коня не моо ги изкара от конюшната....а дори и да успее половината конъе са с дископатия,другите не са подковани....остава само магарето зад воланя
Е, пак че не кара Фиат Браво "Ино и шес"-т, че тогава щеше да е най-голямата пушка.

Тези, които ме познават, знаят че съм фен на марката, но си карам Пежо. Наскоро сбъднах своята втора мечта - 306 бензинка, 1,6. /едно и шест/ и то...

Да караш Peugeot е страст!
- zxsport
-
Eva* написа:sambeto написа:vicho написа:BMW дизел "малолитражка" и обмислям втора кола... пак BMW, ама бензин (пак малолитражка)
Бааа таа малолитражка.....3 литра дизел
![]()
![]()
Имам колега с Фиат Уно 1.1,той разсъждава така:
"може и да е малолитражка,обаче си е голема стрелЪ,па ако впрегна всичките 33 коня става страшно и ни едно BMW не моо ми се опре![]()
Друг е въпроса,че тия 33 коня не моо ги изкара от конюшната....а дори и да успее половината конъе са с дископатия,другите не са подковани....остава само магарето зад воланя
Е, пак че не кара Фиат Браво "Ино и шес"-т, че тогава щеше да е най-голямата пушка.![]()
Тези, които ме познават, знаят че съм фен на марката, но си карам Пежо. Наскоро сбъднах своята втора мечта - 306 бензинка, 1,6. /едно и шест/ и то...
и тоо ... на газ?

по темата - Мерцедес (на1-во място), БМВ и една щатска "малолитражка" - 5,2 - v8, която така ми "влезе под кожата", че оттук нататък само към подобни ще се стремя

sandini написа:Не е нужно да имаш БМВ, за да си фен на марката и да взимаш участие във форума.
самата истина...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
То ясно, че маса народ няма BMW тука, ма стана ясно и що са им толкова перфектни на повечето колеги колите по събори и сбирки. Ми те не ги карат просто - кой служебна, кой евридейка, кой я изкарва само до мивката или веднъж в седмица/месеца...
Аз съм ясна, само BMW - E46 и Е90, обачеееее разбрах кво кара Бад Ангел
Вчера се закачахме с някъв пич по България, та ме издуха 2-3 пъти, ама аз се пънем де
, та даже си и говорихме на един светофар, той кой бил
Обещах да не го издавам, ама няма се закачате
с него, щот ше ви отвее 95% от хората тука

Аз съм ясна, само BMW - E46 и Е90, обачеееее разбрах кво кара Бад Ангел

с него, щот ше ви отвее 95% от хората тука

Последна промяна Apassionata на 16 Юни 2012, 0:41, променена общо 1 път
- Valio23
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио
sandini написа:Хаос написа:колко малко хора тука всъщност карат БМВ-та... трагедия
изглежда повечето са тук просто да драскат
Не е нужно да имаш БМВ, за да си фен на марката и да взимаш участие във форума. А и не всеки може да си позволи да има БМВ-то което иска. Аз например преди да се добера до БМВ (фен съм на марката от пеленаче) имах Nissan 240sx, последван от Голф 3 1,8Mi. Дълго време чаках преди да събера средства и натрупам шофьорски стаж, че да си позволя първото ми БМВ Е46 320ci.

Иначе ганц ной астра, и събирам парички /пуста криза/ за Е30 кабрио, дето по мои груби сметки ще ми излезе около 20К за това, дет искам да е

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Apassionata написа:То ясно, че маса народ няма BMW тука, ма стана ясно и що са им толкова перфектни на повечето колеги колите по събори и сбирки. Ми те не ги карат просто - кой служебна, кой евридейка, кой я изкарва само до мивката или веднъж в седмица/месеца...![]()
Аз съм ясна, само BMW - E46 и Е90, обачеееее разбрах кво кара Бад АнгелВчера се закачахме с някъв пич по България, та ме издуха 2-3 пъти, ама аз се пънем де
с него, щот ше ви отвее 95% от хората тука![]()
![]()
стана ми интересно мамка му ...

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
jordanov написа:Apassionata написа:То ясно, че маса народ няма BMW тука, ма стана ясно и що са им толкова перфектни на повечето колеги колите по събори и сбирки. Ми те не ги карат просто - кой служебна, кой евридейка, кой я изкарва само до мивката или веднъж в седмица/месеца...![]()
Аз съм ясна, само BMW - E46 и Е90, обачеееее разбрах кво кара Бад АнгелВчера се закачахме с някъв пич по България, та ме издуха 2-3 пъти, ама аз се пънем де
![]()
стана ми интересно мамка му ...
ГТР

Apassionata написа:.... Обещах да не го издавам, ама няма се закачате с него, щот ше ви отвее 95% от хората тука![]()
![]()
И аз мисля че видях alx и с него няма да се закачате.
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
аз търкалям тойота камри. пенсионерска е,ама поне не ме занимава с присъствието си.Скоро и някоя акула 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
swh_bmw написа:Apassionata написа:.... Обещах да не го издавам, ама няма се закачате с него, щот ше ви отвее 95% от хората тука![]()
![]()
И аз мисля че видях alx и с него няма да се закачате.
Аз пък виждах Заги - понеже съм с десен волан , па той ми стоеше от леу , само като му видях свирепя поглед от половин метър разтояние и подпалих - с него няма да се закачете

Apassionata написа:Аз съм ясна, само BMW - E46 и Е90, обачеееее разбрах кво кара Бад АнгелВчера се закачахме с някъв пич по България, та ме издуха 2-3 пъти, ама аз се пънем де
![]()
всяка прилика с действителни лица и събития е случайна

No bling at the Ring
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Търкалям тука една е36 купенце. Имах преди е30, а стария семеен аФтомобил беше москвич 412
С други думи само БМВ-та 

- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
От близо 2 години е46, преди това на майка ми каляската - Форд Орион '88 набор