Бургас за един мандат :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Бургас за един мандат :)

Мнение от climbernoob1 » 09 Дек 2011, 19:56

.. еее то в центъра е положението е спокойно. :mhihi:
Мини някой съботна вечер край дискотека "Флирт" и после пиши, че няма вандали. :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525 tds '97
Мечтае да кара: CL65 AMG
Детайли за колата: дизел

Мнение от cls6666 » 09 Дек 2011, 20:39

три пъти ми чупят-крадът огледала в центъра срещу автото,един път ми откраднаха мигачите на Б4-ката :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 09 Дек 2011, 22:28

Всичко е много хубаво, но мисля, че леко се откланяме от темата.

По-добре да ти откраднат мигачите/огледалата в Бургас, отколкото да ти запалят колата в София.
По-добре някой да ти се прави на батка и да се събудиш с бушонирано око, отколкото в Пирогов с 3-4 прободни рани.

Откачалките и селяците в Бургас са драстично по-малък процент, отколкото в София или Пловдив.
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525 tds '97
Мечтае да кара: CL65 AMG
Детайли за колата: дизел

Мнение от cls6666 » 09 Дек 2011, 22:53

да бе човек просто споделям не се хваля или оплаквам ...роден съм в сливен от 6 години живея и работя в бургас,сърцето ми се свива като се прибера по уикендите разкопани улици,купове строителни материали и отпадъци .....
за бургас не мога да си изкривя душата кмета си е на мястото ,избраха го с разум, не с кебапчета
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 12 Фев 2012, 22:45

Айдееееееееее гербаджийските строителни проекти почнаха да се разпадат...Новият ни мост посока околовръсно шосе към южното черноморие(познат като моста след Била) вече започна да се разбива няма и половин година.Има вече доста сериозна дупка отворена и още една е тръгнала да се отваря.Не се притеснявам,че щях да гръмна гума или да ми хввъкне някой дингил ами,че може би съоръжението няма да изкара до изборите... :paranoid: :paranoid: :paranoid:
Аз като казвах,че всичко правено от тях е толкова зле изпълнено и няма да изкара повече от 2-3 зими ми се смеехте и ме изкарахте негативно настроен ама взе,че предсказанието ми се сбъдна още в средата на първата.Как да не ги псувам като всичко си плащаме,наляха хиляди ако не и милиони в тоя мост,цяло лято се мъчехме и сега няколко месеца след като онез тикви прерязоха лентата се отварят зверски дупки :ranting: :maad: :dummy:
От много време насам си задавам въпроса "Как година след година хората оцеляват с все по-малко пари,че и успяват да си купуват нови дрешки,техника,коли и да вървят напред дето се вика, а тия кавали с все повече събрани пари от всякакви данъци,такси и други незаконни кожодерски изпълнения на гърба на хората се справят все по-лошо с всичко..."
Изображение
8.32

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 14 Юни 2012, 12:05

PIONEER написа:Айдееееееееее гербаджийските строителни проекти почнаха да се разпадат...Новият ни мост посока околовръсно шосе към южното черноморие(познат като моста след Била) вече започна да се разбива няма и половин година.Има вече доста сериозна дупка отворена и още една е тръгнала да се отваря.Не се притеснявам,че щях да гръмна гума или да ми хввъкне някой дингил ами,че може би съоръжението няма да изкара до изборите...

Наивно да е да се мисли, че ако го бяха строили червените, щеше да изкара повече... освен това проблемите на един мост не би трябвало да са по-важни от всичко друго положително, което е било направено за този град. Да търсиш 100% отговорност от управляващия за това, че евентуално подизпълнителя е решил да "припечели" от ремонта също не е много адекватно. Да изискваш упрвляващия да търси отговорност и неустойки от подизпълнителя (да си оправи бакиите) - това вече е съвсем нормално.

А политическите пропаганди и глупости - не и в този форум. Ще летят BAN-ове без предупреждение.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527

Мнение от stony1 » 14 Юни 2012, 12:48

Голяма веселба се заформи в тази тема :mhihi: Вярно е, че българинът угодия няма. Нека споделя и моето мнение.

През последните 15 години имах възможност да наблюдавам как се развиват няколко български града - София, Варна и Бургас.
Варна - за 15 години стана такава дупка, че който и да дойде на власт ще му трябват 30 години, за да оправи положението. В този град всичко се разпада. Нека не се сърдят колегите от Варна, но това е реалността.
София - толкова е пренаселена, че каквото и да се подобри, то или се разбива за отрицателно време или не се забелязва. Всяко едно подобрение или благоустрояване се явява игла в куп сено. Понякога се преекспонира с това какво се прави и малко повече е показността. Реалността обаче показва, че има върху какво още да работи градската управа, но може да се гордее, че е с едни гърди пред "морската столица" :mhihi:
Бургас - преди 15 години този град не блестеше особено с инфраструктурата си. По-скоро беше един от многото градове в БГ останал във вида си от преди демокрацията, в който нищо не се случва. Днес нещата са коренно различни и Бургас е един много красив град.

Нарочно подредих градовете по този начин, а и смятам, че ако трябва да се сравняват трите града то класацията им във възходящ ред е именно такава: Варна, София, Бургас.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 16 Юни 2012, 22:14

stony1 написа:
Варна - за 15 години стана такава дупка, че който и да дойде на власт ще му трябват 30 години, за да оправи положението. В този град всичко се разпада. Нека не се сърдят колегите от Варна, но това е реалността.

Понеже във Варна живея вече 13-14 години вече,мога да кажа че колегата е напълно прав.Няма място за сърдене тука,факта си е факт.
Уж голям град,развит,морска столица и незнам си какво...ама фактите са следните:
- 4500 деца хартисаха последната година за детска градина.
- града с едни от най големите данъци в България (дали не са и най големите).
- града с най най най разбитите пътища от големите градове,пълнят дупки,при първия дъжд дупката се изронва,пак пълнят дупки....парите трябва да се въртят.
- Бърза помощ в града е трагедия,оня ден се обадихме на Бърза помощ....линейката дойде след 30 минути от Окръжна болница до ВИНС-а (1,5 км).
- Наложи ми се да ида до Бърза помощ да закарам жена ми за една инжекция понеже не можеше да се движи,човек пред мене си беше отрязал и 5-те пръста на циркуляр,беше ги облепил с бинт и тиксо да не тече....на рецепцията му казаха да изчака да се освободи лекар :shock: Жена ми я върнаха да си ходи за направление при личния лекар.
- Пълна трагедия в административното обслужване,никаква организация,бюрокрация отвсякъде....
- Циганите никой не моо ги барне,циганската махала е кажи речи в центъра на града,целия град знае че 80% са незаконни тия къщи там.....ама ни трябват гласовете за изборите....да се оправят гражданите,тва не е проблем на Община,Полиция и т.н.
-Отбора....

Примери много....Града не е това което беше....Кмета кара S500 и го боли фара :mrgreen:
п.с. Евала на Бургас,минах от там,останах приятно изненадан,ама там си имат кадърен Кмет.Хич ми не е зор от коя партия е :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 16 Юни 2012, 22:58

ogata написа:..Няма ги каруците и мангалите по центъра :yes: , както е в Пловдив примерно :kuku:
Сутрин не се будя с ходжата :mrgreen:

Не съм съгласен, в Пловдив чесно да ти кажа вече каруците понамаляха даже доста рядко виждам вече :mhihi: а за ходжата..и него не го чувам :yes: Кръговото на панаира ни също доста добре го направиха, също асфалтираха доста улици :yes: Центъра ни също добре го направиха
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 17 Юни 2012, 1:26

като роден и отрасъл варненец единствено мога да се съглася с огата, Бургас дръпна много напред избраха си читав млад и амбициозен кмет и града върви здраво напред, друг е въпроса че цялата отсечка София-Бургас-южно черноморие се прави с приоритет за да може "отрудените "софианци"" (софианци нарочно с повечко кавички) да стигнат по лесно до морето, НО да не забравяме че докато във Варна трите божествени букви продължават да насаждат кмет и смучат пари ....
Честно казано на последният вот за най-хубав град за живеене и аз гласувах за Бургас - няма аспект в който да не е по добре от останалите градове в България
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 17 Юни 2012, 3:55

emiliqn.gqurov написа:
ogata написа:..Няма ги каруците и мангалите по центъра :yes: , както е в Пловдив примерно :kuku:
Сутрин не се будя с ходжата :mrgreen:

Не съм съгласен, в Пловдив чесно да ти кажа вече каруците понамаляха даже доста рядко виждам вече :mhihi: а за ходжата..и него не го чувам :yes: Кръговото на панаира ни също доста добре го направиха, също асфалтираха доста улицои :yes: Центъра ни също добре го направиха

това кръгово е отвратително! не малко хора бяха убити там! преди седмица тир мина през главата на велосипедист, щот като видят че няма кола в кръговото и се силят от далече! трябва да направят подлези или легнали полицаи, ако ще да има задръствания до асеновград.

и що да не говорим за политика? в Пловдив няма и 1/50 от това, което е направено в Бургас, искам да знам кой е виновника.. не, че не го знам де, но освен всичко компромати, които хвърчат срещу предишните управляващи,май хората трябва да минат през Бургас, за да спрат да си продават гласовете на руските слуги.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 17 Юни 2012, 8:31

И аз като варненец, ще кажа, че Варна не трябва да е трета в класацията, а 13! Излючително кофти град, от всяка гледна точка. Точно за тези 10-15 години, стана едно бунище, прилича ми целия на една голяма циганска махала, с великото ново строителство, пренаселеността, дупките и мизерията и др екстри. Кметчето е 4 мандат вече все същото и всичко е навързано като свински черва..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 17 Юни 2012, 8:55

alekangg написа:И аз като варненец, ще кажа, че Варна не трябва да е трета в класацията, а 13! Излючително кофти град, от всяка гледна точка. Точно за тези 10-15 години, стана едно бунище, прилича ми целия на една голяма циганска махала, с великото ново строителство, пренаселеността, дупките и мизерията и др екстри. Кметчето е 4 мандат вече все същото и всичко е навързано като свински черва..

Еми тя крушката си има и опашка.Като не ни харесва Варна защо пак си го избрахме тоя тюфлек ненаситния ? Колко мандата трябва да изкара за да се разбере че един търбух ненаситен и марионетка на конци?Или от двете злини по малката ама не е точно така щото пожарникаря милее само за София и много добре знаеше че тоя отново няма да направи нищо за Варна ама пак застана зад него.Така че кой колко дръпнал напред и кой останал назад си е програмирано .Вие какво очаквате да се случи с Варна като града е частната губерния на ТИМ ? Аз не очаквам нищо хубаво за в бъдеще смятам че ще затъва още по надолу и от към инфраструктура и от към условия за бизнес.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 17 Юни 2012, 9:32

нали ти е ясно че ТИМ са богу угодни и винаги се поставят в услуга на силният в СФ. Няма какво да говорим ... цяла Североизточна България е оставена да буреняса и да се превърне в един аграрен регион, имам чувството че това важи за цяла Северна България, наскоро бях в региона Враца-Монтана-Видин и там не е на добре.
Единственото нещо което не му харесвам на Бургас е постоянният нощен аромат от Нефтохим....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 17 Юни 2012, 9:50

Coulthard написа:нали ти е ясно че ТИМ са богу угодни и винаги се поставят в услуга на силният в СФ. Няма какво да говорим ... цяла Североизточна България е оставена да буреняса и да се превърне в един аграрен регион, имам чувството че това важи за цяла Северна България, наскоро бях в региона Враца-Монтана-Видин и там не е на добре.
Единственото нещо което не му харесвам на Бургас е постоянният нощен аромат от Нефтохим....

Богоугодни са ама аз горещо се надявам един ден на всеки местен феодал както беше с Лечков Гришата с Галеви и още един куп местни величия гравитиращи около някой олигарх да им подрежат крилата.А що се отнася до аромата на петрол скоро ще замирише на рози ....с новата инсталация за термичен крекринг на нефта и инвестиция за ...найсе милиарда евро.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата