Бургас за един мандат :)
Модератор: Общи модератори
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
Re: Бургас за един мандат :)
надявам се че това го каза на майтап
никой няма да спре старите инсталации нали ти е ясно

никой няма да спре старите инсталации нали ти е ясно

- Nistel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E91 320D
- Мечтае да кара: на сняг
Живея в Бургас вече 27 година. Наистина града разцъфна за последните четири години. Нека повече хора от други градове видят какво може да стане за толкова малко време и да изискват това от техните кметове и общини.
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Аз повече няма да коментирам тия престъпници
http://www.youtube.com/watch?v=m996Vl2ZbQU
2 мес. по-късно положението е по-зле.
Като му изтече мандата може да си го вземете и във Варна и в София...белкем и вашите пътища пооправи за сметка на Ал.Невски или катедралата...

2 мес. по-късно положението е по-зле.
Като му изтече мандата може да си го вземете и във Варна и в София...белкем и вашите пътища пооправи за сметка на Ал.Невски или катедралата...

8.32
- Nistel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E91 320D
- Мечтае да кара: на сняг
Колега да нямаш нещо общо с другаря Стойновски? Все едно слушам неговите приказки. Сега обаче той се покри като мишка защото всичката помия, което се опита да излее по време на изборите се оказа, че е лъжа.
Проекта за подземен паркинг не е тайна, че се прави именно от Стойновски и разбира се е частен проект а не общински и това с църквата се получи заради лакомията им да спечелят още някой друг метър. Вмомента са спрели строежа и укрепват.
Проекта за подземен паркинг не е тайна, че се прави именно от Стойновски и разбира се е частен проект а не общински и това с църквата се получи заради лакомията им да спечелят още някой друг метър. Вмомента са спрели строежа и укрепват.
- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Кофти е наистина, че храма пострада заради строежа на подземния паркинг, но съм сигурен, че ще го възстановят и ще бъде по-хубав от преди. Наистина този кмет направи повече за Бургас за 4 години, отколкото предишните за 40. Евала на Митко Николов, дано да продължи с добрите дела за града ни!
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Аре ся кажи честно колко често ходиш в тоя храм и колко често се движиш по пътищата ?
Спокойно, сичко ще се оправи, само че по ред на приоритетите разбира се.
Се едно да имаш 1000 лв и да искаш и джанта, и кожено рекаро, и М брони ...
Спокойно, сичко ще се оправи, само че по ред на приоритетите разбира се.
Се едно да имаш 1000 лв и да искаш и джанта, и кожено рекаро, и М брони ...

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- penev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 332i
- Детайли за колата: E36 red coupe 3,2 stroker
Много нещо изписано...
Хора, идвате на екскурзия в Бургас, гледате направили МОЛ, лъснали центъра, асфалтирали и и си викате ма то тука мно'о хубаво!
Да ама това е само опаковката. Вътре е мухлясало.(като продукт на "Победа" където е бил директор сегашния кмет). А че е престъпник е доказано. Кметът е бил осъден за контрабанда преди години.
Тези проекти се обезпечават със заеми. Т.е. в момента общината дължи милиони левове, които познайте кой ще плаща. Помислете. Кмета е направил много защото иска много да има и за него.
А рекета "синя зона"?
Хора, идвате на екскурзия в Бургас, гледате направили МОЛ, лъснали центъра, асфалтирали и и си викате ма то тука мно'о хубаво!

Тези проекти се обезпечават със заеми. Т.е. в момента общината дължи милиони левове, които познайте кой ще плаща. Помислете. Кмета е направил много защото иска много да има и за него.
А рекета "синя зона"?
Моля не ми пишете съобщения! Вече не влизам в този форум.
- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
penev написа:Много нещо изписано...
Хора, идвате на екскурзия в Бургас, гледате направили МОЛ, лъснали центъра, асфалтирали и и си викате ма то тука мно'о хубаво!Да ама това е само опаковката. Вътре е мухлясало.(като продукт на "Победа" където е бил директор сегашния кмет). А че е престъпник е доказано. Кметът е бил осъден за контрабанда преди години.
А рекета "синя зона"?
Какъв рекет бе, колега? Добре, че е тая синя зона, че иначе ше паркирам в центъра на куково лято... Като не те кефи да плащаш, спри на километър от центъра и върви пеш.
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Града е хубав харесва ми как се развива и как се наливат пари за да стане още по-хубав.
Дано нещата които се правят съумеем да ги опазим !
Дано нещата които се правят съумеем да ги опазим !
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
penev написа:Много нещо изписано...
Хора, идвате на екскурзия в Бургас, гледате направили МОЛ, лъснали центъра, асфалтирали и и си викате ма то тука мно'о хубаво!Да ама това е само опаковката. Вътре е мухлясало.(като продукт на "Победа" където е бил директор сегашния кмет). А че е престъпник е доказано. Кметът е бил осъден за контрабанда преди години.
А рекета "синя зона"?
Не се хаби колега.Абсолютно си прав за всичко ама след време ще им стане ясно на опиянените му фенове на кмета,че всичко това го прави не защото краде по-малко ами щот дърпа яко заеми.
И може да не ходя всеки ден в храма ама съм вярващ и всичко това което се случва е недопустимо и обидно.Ама просто няма как да го осмислите като повечето от вас не вярват и не ценят историческото и духовно наследство.Факт който се доказва и с многобройните драсканици BMWPOWER-BG.NET със спрейове по различни паметници в страната.
100+ години тоя храм е бил пазен от всички и тия нещастници допуснаха за половин година да стигне ръба на саморазпада и сте седнали тук да ме убеждавате,че щели да го поправят и да станел по-хубав даже.Той си беше достатъчно хубав и автентичен.Има неща които не могат да бъдат поправени и всичко да бъде забравено...Жалко,че не сме в това отношение като гърците.Може да са много долни,но в отношение вяра им се възхищавам.Ако всичко това се случваше там съм убеден 100%,че щеше да стане страшно за хората виновни за това.Но съм и още по-убеден,че те никога няма да допуснат такова нещо да стартира въобще.Ама ние явно сме на дъното на духовния упадък щом такива неща не ни правят впечатление и отминаваме с лека ръка.Не ни чака нищо добро с това безверие.

8.32
- apexs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525i M54 Е91 320i N43 600RR
Днес гледам, че храма е преместен в съседната кръчма
Всичко е много добре ... остава да се смени малко и мисленето на хората и нещата ще са ОК.
+някой нов завод.

Всичко е много добре ... остава да се смени малко и мисленето на хората и нещата ще са ОК.
+някой нов завод.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
това ми попадна във Фейсбука колко е реално не знам
Бургас става все по-добър град, пак казвам нека съумеем БУргазлии да го опазим !

Бургас става все по-добър град, пак казвам нека съумеем БУргазлии да го опазим !

Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
Принципно и Дупница е много хубав град (сериозно), 90% от улиците са оправени, паркове, градинки....И аз се радвам, като видя новооткрити инфраструктурни проекти..Обаче практиката е около месец след откриването да се довършват, а след още месец - два, да са вече за ремонт... Тия и ония не си играели...да, ама май точно по тоя начин си играят с хората - в 21 век в европейска държава да имаш отлична инфраструктура е задължително условие, а не лукс... Мен ме е страх да си оставя колата на някоя уличка с иначе перфектен асфалт, не знам после кое ще липсва, само волана или цялата кола... Малко излишни ми се струват тия емоции около пътищата...
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Бургас е супер градче... Като изключим синята зона и гадните легнали полицаи, всичко останало е без грешка...
И според мен синята зона е рекет. Трябва всичките нови паркинги дето ги правят да са безплатни.. А не платени! ГАДНИ РЕКЕТЬОРИ!
И според мен синята зона е рекет. Трябва всичките нови паркинги дето ги правят да са безплатни.. А не платени! ГАДНИ РЕКЕТЬОРИ!