Фондация “Камор” връчи първите три дарения
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Фондация “Камор” връчи първите три дарения
Първите три дарения на фондацията са на стойност 41 463 лв., а да получи чека за една от инициативите бе дошъл кметът на София, г-н Бойко Борисов.
Тази сутрин в столичния Южен парк се състоя презентация на благотворителната фондация “Камор” и на първите проекти, които тя финансира.
Основател на фондацията е г-н Даниел Брененр, собственик на израелската KAMOR Group и президент на “Камор ауто” ООД, официален вносител на марките BMW и MINI в България.
На събитието бяха връчени и символичните чекове за първите три дарения на фондацията:
1. Фондация “Камор” подкрепя инициативата на Столична община и Съвета за безопасност на движението на децата в София под надслов “Бързи, малки, но внимателни”. Инициативата е за изграждане на първата по рода си площадка за интерактивно обучение по безопасност на движението. Размерът на дарението е 21 230 лв.
Да получи дарението дойде кметът на София, г-н Бойко Борисов.
2. Фондацията подкрепя финансово закупуване за нуждите на отделението по неанатология на Първа градска болница на един брой Cosy Cot – затопляща маса за новородени, и два броя спринцовка помпа Fresenius Pilot A. Размерът на дарението е 14 473,87 лв.
3. Фондация “Камор” подкрепя за едногодишен период репетиционната дейност на хор “Мистерията на българските гласове”. Дарението е в размер на 5760 лв.
След официалната част децата и техните родители продължиха със своя празник, посветен на безопасността на движението “Бързи, малки, но внимателни”, организиран от фондация “Камор”, Столична община и Съвета за безопасност на движението на децата в София.
Източник: Speed-Press
Тази сутрин в столичния Южен парк се състоя презентация на благотворителната фондация “Камор” и на първите проекти, които тя финансира.
Основател на фондацията е г-н Даниел Брененр, собственик на израелската KAMOR Group и президент на “Камор ауто” ООД, официален вносител на марките BMW и MINI в България.
На събитието бяха връчени и символичните чекове за първите три дарения на фондацията:
1. Фондация “Камор” подкрепя инициативата на Столична община и Съвета за безопасност на движението на децата в София под надслов “Бързи, малки, но внимателни”. Инициативата е за изграждане на първата по рода си площадка за интерактивно обучение по безопасност на движението. Размерът на дарението е 21 230 лв.
Да получи дарението дойде кметът на София, г-н Бойко Борисов.
2. Фондацията подкрепя финансово закупуване за нуждите на отделението по неанатология на Първа градска болница на един брой Cosy Cot – затопляща маса за новородени, и два броя спринцовка помпа Fresenius Pilot A. Размерът на дарението е 14 473,87 лв.
3. Фондация “Камор” подкрепя за едногодишен период репетиционната дейност на хор “Мистерията на българските гласове”. Дарението е в размер на 5760 лв.
След официалната част децата и техните родители продължиха със своя празник, посветен на безопасността на движението “Бързи, малки, но внимателни”, организиран от фондация “Камор”, Столична община и Съвета за безопасност на движението на децата в София.
Източник: Speed-Press

- pantata
- младши ентусиаст
-
Те тава е тая фондация през годините е трупала капитала си от сигурно половината юзъри в форума иначе инициативата е добра
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
- pantata
- младши ентусиаст
-
^ бях написал няколко неща, но след 5 мин размисъл ги изтрих ..
който ги прочел ... прочел ..
Точно днес си говорих в Виктор Gazzaarrrr, че ми е много хубаво новото амплоа да се правя на луд, все още се вързвам обаче на хора, които май не им я много ясно откъде изгрява слънцето на тази земя и са сляпо вярващи ..
Прав си! Евала на такива добри хора !
пс. ще го пратя на pantata, че ме кефи аватара му .. нали съм фен на Jeremy ..
Точно днес си говорих в Виктор Gazzaarrrr, че ми е много хубаво новото амплоа да се правя на луд, все още се вързвам обаче на хора, които май не им я много ясно откъде изгрява слънцето на тази земя и са сляпо вярващи ..
- pantata
- младши ентусиаст
-
И аз ти се радвам на писаниата и на е46-цата на GazzaarrrrTurturelo написа:^ бях написал няколко неща, но след 5 мин размисъл ги изтрих ..
Turturelo написа:^ бях написал няколко неща, но след 5 мин размисъл ги изтрих ..
И на мен като на теб ми се прииска да понапиша няколко думи за това какво е фондация, как се създава, как се набират средства и как хората изкривяват истината за подобни инициативи, но тук във форума всичко се разводни......

- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Поне парите са стигнали горе-долу по предназначение-но е уникално дразнещ начина по-който се манипулира обществото.Истината е,че бабичката от съседния блок реално е дала повече пари от Мтел,Камор и всички ''мегадарители'',които всъщност си правят поръчкова реклама
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Eli написа:Turturelo написа:^ бях написал няколко неща, но след 5 мин размисъл ги изтрих ..
И на мен като на теб ми се прииска да понапиша няколко думи за това какво е фондация, как се създава, как се набират средства и как хората изкривяват истината за подобни инициативи, но тук във форума всичко се разводни......
ми не мога да разбера какво те подтикна да напишеш това струва ми те глупаво...
13 мнения
• Страница 1 от 1