Euro 2012 (вече и анкета)
Модератор: Общи модератори
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Re: Euro 2012 (вече и анкета)
PaCk0o написа:nightdriver написа:Binev_OuT написа:Колега,мисля че нямат 24 часово излъчване затова.
а , ясно ще почакам ... мерси колега !
и сега си бачка колега, дават филм в момента явно е от интернет доставчика ти или флаш плеъра ти нещо не е добре
дали щото съм в чужбина колега ? иначе бнт уорлд тръгва
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
nightdriver написа:PaCk0o написа:nightdriver написа:Binev_OuT написа:Колега,мисля че нямат 24 часово излъчване затова.
а , ясно ще почакам ... мерси колега !
и сега си бачка колега, дават филм в момента явно е от интернет доставчика ти или флаш плеъра ти нещо не е добре
дали щото съм в чужбина колега ? иначе бнт уорлд тръгва
идея си нямам

- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Едно не разбирам само. След точките се гледат преките двубои или головата разлика. Защото аз знам,че се гледа прекия мач при равни точки. Ако е така какви глупости се плямпат от коментатори,че Германие не се е класирала? Ако Дания бие Германия и Португалия бие Холандия не се ли гледа мачовете Дания -Португалия,Германия-Португалия и Германия -Дания? защото ако е така Германия и Дания се класират. В първа група поне така се определи класирането. Русия с 4ти точки +2 голова разлика и Гърция 4ти точки и 0 голова разлика.
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Binev_OuT написа:PaCk0o написа:според мен си е 2-ка, иначе групата е много интересна всеки може да се класира, задължително ще се гледа ама тъпото, че са по едно и също време и двата мача, а няма да са за изпускане и дилема кой да се гледа
Ооо ползвам два телевизора,лаптоп и HDMI - гледам ги и двата.
Тъпото беше снощи,че и в двата мача отборите бяха с бели и червени екипи та от време на време се чудех кой на кой телевизор играе![]()
ей го линка за бнт2 http://tv.bnt.bg/bnt2/ върви безупречно,качеството не е лошо.
Относно мача мисля,че Дания ще скочат яко а срещу Португалия играха много добре,коефициента е 4.00 все пак - заслужава си риска.
Мерси за линка колега. Иначе за мача ти си знаеш. Всеки ще ти каже различно нещо. Ако не са много пари си струва риска, ама пък ако не са много и печалбата няма да е много

vanci88 написа:Едно не разбирам само. След точките се гледат преките двубои или головата разлика. Защото аз знам,че се гледа прекия мач при равни точки. Ако е така какви глупости се плямпат от коментатори,че Германие не се е класирала? Ако Дания бие Германия и Португалия бие Холандия не се ли гледа мачовете Дания -Португалия,Германия-Португалия и Германия -Дания? защото ако е така Германия и Дания се класират. В първа група поне така се определи класирането. Русия с 4ти точки +2 голова разлика и Гърция 4ти точки и 0 голова разлика.
Точно споменатите от теб мачове ще се гледат, но при тях нито един отбор няма да има 2 победи над другите 2 отбора. Всеки ще има по една победа и една загуба и тогава явно ще се гледа головата разлика. А пък дано не се стига до тази ситуация де

- vanci88
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
vanci88 написа:Чудно ми е ако и головата е равна какво ще гледат
Феърплей (жълти/червени картони) ,ако и там са равни ,място в класацията на ФИФА ,ако и там са с еднакви точки и делят място ,жребий ... Ако се падне на калъч монетата,вече не знам

- vanci88
- ентусиаст
-
- raddy
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E30 сега:E90 N52B25
Пичове къде се намира това БНТ2 на булсата че нещо не го намирам а тия гейчета португеси не мисля да ги гледам

- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
raddy написа:Пичове къде се намира това БНТ2 на булсата че нещо не го намирам а тия гейчета португеси не мисля да ги гледам![]()
има го колега, търси. Зависи на какъв пакет си де?
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
кво им става на тия лаленца бе 

ylaine написа:кво им става на тия лаленца бе
кво да им става, те дори нас не можаха да бият...

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Лаленцата овехнаха ,ама какво да се прави ... много звезди на едно място води до това. А и далеч не им е първото първенство на холандците с некви вътрешни скандали,то не бяха расистки обиди в отбора,побоища на тренировки и т.н. от предишните шампионати ... Сами си се насират и крайния резултат е на лице -
2 : 1 Холандия -> вкъщи

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
ся дойчланд с гърчолята ли ше играят 

- ylaine
- кандидат ентусиаст
-