Градушка !!!
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Иво написа:Ати не си прав, не съм трил мнения, за да видят и другите хора за какво става дума. Странно ако като модератор не осъзнаваш, че в случая му се нахвърлихте неправилно.
aбе Анго, не виждаш ли че с него си се заяждаме помежду другото, фън да става

Какви модератори, какви пет лева, аз не виждам какво си се впрегнал, защитник на онеправданите

Като модератор за нищо не съм му се нахвърлил, не виждам и на Чочо какво трябва да му правя забележка - нещо не те разбирам.
Ти апропо пи ли си хапчетата

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ati
-
lowdriver написа:Иво е прав в случая...Аз не виждам никакъв проблем с темата. Има поставен въпрос, по който определено
може да се дискутира и нападките в случая не бяха много на място. Така че, оттук-нататък , който има
с какво да се включи по темата - да го направи.
абе вие що решихте, че имам проблем с темата?

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Ми обиждаш потребител. Не си пренасяйте караниците тук, защото е тъпо... Заключвам, тъй като другата тема се разви по-правилно.

- ati
-
Ей, ма много сте сладки така, като станете Лимон Худовци
Само дето разликата е, че Фонзи носи на майтап и затова се закачаме, а вие не
Ама айде, щом във форум "извън темата" не сме по темата -
Ей, ако не беше тоя форум щях да умирам от скука
Ати

Само дето разликата е, че Фонзи носи на майтап и затова се закачаме, а вие не

Ама айде, щом във форум "извън темата" не сме по темата -

Ей, ако не беше тоя форум щях да умирам от скука

Ати
- Иво
- шПерко
-
Абе ати престани да ме нервираш бе! Ако носеше на майтап нямаше да се оплаква, както направи! Погледнах и видях, че не си прав, така че престани да се правиш на интересен! Двайсет пъти ти казах, че знам за личния ви конфликт и съм на твоя страна, но ако ще обиждаш някой във всяка тема няма да е тука!

- ati
-
Иво написа:Абе ати престани да ме нервираш бе! Ако носеше на майтап нямаше да се оплаква, както направи! Погледнах и видях, че не си прав, така че престани да се правиш на интересен! Двайсет пъти ти казах, че знам за личния ви конфликт и съм на твоя страна, но ако ще обиждаш някой във всяка тема няма да е тука!
а аз 20 пъти ти казах и на всички ви казах, че ще си пиша каквото си искам и да ме махнете от модераторския екип, за да не се оправдавате с това.
Само дето от модераторския екип от началото на форума сме само ние с Войков, той почти не влиза, а вие си мислите, че можете да се разполагате с форума както на вас ви е изгодно. И че различно от вашето мнение не е мнение.
И знаеш ли какво - отначло Фонзи верно ме дразнеше, защото е много цапнат през устата, но сега ме кефи и знаеш ли защо - защото момчето продължава да си казва това, кеото мисли, въпреки, че е заплашен от БАН.
Фонзи много добре знае, че се майтапя с него и той не ми остава длъжен, къде се появихте вие в "извън темата" да ми се карате, че темата била станала "извън темата".
По-надолу съм нарекъл Мадпетьо с обидна думичка, айде и затова ме баннете, а

Като ти казвам,. че с Фонзи се майтапим, значи е така, и разбирам да е в друг форум, ама да искате в "извън темата" да се пише "по темата" - е айде да охладим малко страстите.
Ати
- Иво
- шПерко
-
Абе нали той ми се оплака на Л.С. бе защо продължаваш да пишеш! Нервираш ме жестоко! Баба ти се разполага с форума както си иска, ако ще ми говориш нещо излез и ми го кажи нормално, а не да ми драскаш из форума и да полудявам тука. Имаш ли представа на ден колко хора ми пишат със всякакъв тип проблеми и на Л.С. и на ай си кю за да се занимавам с твойта емоционална нестабилност! Знаеш, че аз също си имам проблеми, за да се занимавам с тия глупости. Това с пецата много ясно, че не се брои и даже не знам КВО ГО СПОМЕНАВАШ! Взех отношение, защото потребител ми се оплака, а в този под-форум съм модератор, така, че ако имаш нещо против пусни жалба!

- ati
-
Иво написа:Абе нали той ми се оплака[b] на Л.С. [/b]бе защо продължаваш да пишеш! Нервираш ме жестоко! Баба ти се разполага с форума както си иска, ако ще ми говориш нещо излез и ми го кажи нормално, а не да ми драскаш из форума и да полудявам тука. Имаш ли представа на ден колко хора ми пишат със всякакъв тип проблеми и на Л.С. и на ай си кю за да се занимавам с твойта емоционална нестабилност! Знаеш, че аз също си имам проблеми, за да се занимавам с тия глупости. Това с пецата много ясно, че не се брои и даже не знам КВО ГО СПОМЕНАВАШ! Взех отношение, защото потребител ми се оплака, а в този под-форум съм модератор, така, че ако имаш нещо против пусни жалба!
я като си толкова отворенотиди и виж потребителя току що какво ЛС ми прати на мен

че си ми приятел и не искам да те излагам пред всички, ама ако продължаваш да насилваш нещата....
И какво да идвам да ти говоря, последния път, когато ти казах да дойдеш да ми кажеш в лицето това, което беше написал за мен, че ти оставих и актуален телефон, на който да ме намериш какво стана бре, че нещо не помня да си ми се обаждал или да си идвал да ме видиш?
И при положение, че ти ме нападаш ти си този, който трябва да дойде при мен и да ми ги каже в лицето нещата, не да ми се правиш на много оборотен из форума

Или си мислиш, че имам време и нерви да се занимавам с всеки поотделно, дето имал нещо да ми каже.
Като имаш лични претенции към мен, за ВТОРИ ПЪТ те подканвам да дойдеш и да ми го кажеш това, кеото написа в емоционално нестабилното лице

Ати
- Иво
- шПерко
-
Отварям темата, за да ти напише Френцо дали не ми се оплака на ай си кю. И не съм те нападал, а ти направих съвсем нормална забележка. Вчера ти предложих да запаля колата и да дойда во Вас, каза че имаш работа... А и въобще не ме излагаш да знаеш. Аз мисля, че всеки може да си извади извод, а ти за втори път изтрещяваш публично. Щом се отнаасяш така с приятелите си, не искам да съм ти враг 

Значи понеже натрупах яко жълти картони по мое мнение повтарям по мое мисля че са несправедливи се оплаках че ме провокират в темата ми и аз се паля и иво написа квото написа и почна кавгата , а аз явно съм на мерник за изгонване като бам бам и тн
Yeah money and cars, Life of a gangsta in world of stars
- ati
-
не, ти каза, че искаш да дойдеш до нас и да висим на някоя пейка, не да говорим
Пак ти казвам - не се опитвай да ме злепоставяш, защото втори път си замълчавам в името на нещо, което аз наричам приятелство.
И не съм изтрещял публично, а ти ме нападна публично, вместо да ми кажеш на ЛС и да разбереш, че нещата не са така, както ти си мислиш и както сам видя, че не стоят, но ти предпочете първо да ме нападнеш пред всички, какво очакваше да направя?
да си замълча? Не ме познаваш.
Разбирам, че имаш да ми кажеш нещо повече от това, да си "седим на някоя пейка", явно не съм те разбрал правилно вчера, понеделник пътувам (сега не съм в софия), когато се върна ще ти се обадя, няма нужда да идваш до нас, ще се срещнем някъде, защото държа да ми кажеш всичко това на живо
ПС - и както виждаш не съм подал никакви жалби, ами предложих аз да се махна от модераторскто си място
Ати

Пак ти казвам - не се опитвай да ме злепоставяш, защото втори път си замълчавам в името на нещо, което аз наричам приятелство.
И не съм изтрещял публично, а ти ме нападна публично, вместо да ми кажеш на ЛС и да разбереш, че нещата не са така, както ти си мислиш и както сам видя, че не стоят, но ти предпочете първо да ме нападнеш пред всички, какво очакваше да направя?
да си замълча? Не ме познаваш.
Разбирам, че имаш да ми кажеш нещо повече от това, да си "седим на някоя пейка", явно не съм те разбрал правилно вчера, понеделник пътувам (сега не съм в софия), когато се върна ще ти се обадя, няма нужда да идваш до нас, ще се срещнем някъде, защото държа да ми кажеш всичко това на живо

ПС - и както виждаш не съм подал никакви жалби, ами предложих аз да се махна от модераторскто си място

Ати
- Иво
- шПерко
-
Ако искаш даже ще ти го кажа като стихотворение на живо
Прочети ми пак мнението първото и ми кажи, че не те нападам. Прочети и последното на Френцо.

- Иво
- шПерко
-
Frenz0 написа:Къв ти е проблема бе ??????? питам хората защото преди 2 години едно лято пра страшна градушка и на половината коли беха яко с вдлъбнатини сега 2 години по-късно вече имам лична кола и тези проблеми почват да ме вълнуват !!!!
Явно в отговора на Френцо се разбира, че и той знае, че се "шегуваш" само с него. Като гледам не реагира като на шега. И пак ти казвам мен въобще не ме излагаш. Излагаш себе си.

- ati
-
Frenz0 написа:Значи понеже натрупах яко жълти картони по мое мнение повтарям по мое мисля че са несправедливи се оплаках че ме провокират в темата ми и аз се паля и иво написа квото написа и почна кавгата , а аз явно съм на мерник за изгонване като бам бам и тн
аз само ще допълня, какво ми прати той на ЛС -
Frenz0 написа:are az ti proshtavam razbiram 4e se bazikash kaji da ne te otiajdat
За което му благодаря

И ще престана да се бъзикам с Фонзи в този форум (има предостатъчни други) не за друго, а за да не се изгонят момчето заради мен.
Фонзи, публично ти се извинявам, ако съм те засегнал, но мисля, че поне моите мнения ти бяха ясни, че се майтапя - казвал съм ти, че ако не ме кефеше нямаше да ти пиша;)
И няма за какво да се притесняваш, заради тези две теми няма да бъдеш изгонен, защото не си виновен с нищо - АЗ ти гарантирам

Не вярвам някой да се намери, който да се заяде с теб за бъзик, който аз съм направил

Останалото си е между мен и още няколко души, ти просто случайно попадна в събитията, но слава богу няма невинни жертви

Ати
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3