Идей за почивка в българските ни курорти.
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Toni E36
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW-E39; Yamaha R6 /06
Идей за почивка в българските ни курорти.
Здравейте колеги пускам темата с цел всеки да сподели нови идей, отзиви, впечатления и предложения за прекарването, като на лятната си отпуска така и за останалите сезонни почивки и екскурзии!
Моля ако някой има добри предложения да качи и възможни снимки/ фотографии на отбрани места!.
Моля ако някой има добри предложения да качи и възможни снимки/ фотографии на отбрани места!.
0895600722
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Re: Идей за почивка в българските ни курорти.
Близко до Бургас

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Обмисляме с приятелката да отидем на море някъде по южното черноморие. В некоя квартира и всеки ден на различен плаж. Като за сега дюни, къмпинг юг, плаж силистар ( благодарение на radio_manbg ) 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Вчера се върнах от Дружба (св.св. Константин и Елена) не бях ходил от дете... много ми хареса...спокойно има много места да се разхожда човек...не е някакво претруфено...аз бях в семейно хотелче близо до плажа на МВР,45лв за двама +закуска.Съжалявам,че бях само за 1 нощувка,определено ще отида там пак,макар да се бях зарекъл на нашето море да не стъпя.Снимки нямам 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Там е много хубаво. Ходили сме преди няколко години с наще в станцията на МВР. В Китен и Несебър също се ядва.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Трябва да кажеш до кви парички, щото дупе знае 2 и 200
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Toni E36
- кандидат ентусиаст
-
Ее деянчо вие детенце ще го водите ли на моренце !! В момента Созопол имат много добри и евтини промоции от 4 год. ходя и познавам района плажа особенно про каваците и смокиня е невероятен чистичък и спокоен, пък и за нудисти има място
0895600722
- Toni E36
- кандидат ентусиаст
-
deyan-enchev написа:Трябва да кажеш до кви парички, щото дупе знае 2 и 200
За дупетата е ясно ма за парите кой колкото може да отдели и според зависи каде има желание да отиде.
0895600722
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Абе ние си ходим на к-с Албена, ама тая година няма да е щот Стоян е мъничък за море сега.
Ще отидем до Гърция вероятно тая година - Кавала, че по-близо и може да се ходи там късен Септември когато на Албена сопола ти замръзва на плажа
Ще отидем до Гърция вероятно тая година - Кавала, че по-близо и може да се ходи там късен Септември когато на Албена сопола ти замръзва на плажа

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
Toni E36 написа:Ее деянчо вие детенце ще го водите ли на моренце !! В момента Созопол имат много добри и евтини промоции от 4 год. ходя и познавам района плажа особенно про каваците и смокиня е невероятен чистичък и спокоен, пък и за нудисти има място
Освен това плажът там "златната рибка" или както се казваше в неохраняемата част е един рай...
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Имам малко други неща на главата и не мога да се занимавам все още да ровя сериозно, ама да ви питам тука гъзарчетата - тая година към август ще може ли се намери некъв ол инклузив 5 дневен до 5-6 стотака (общо за 2-ма)? Към екстрите само фитнес ми трябва. За курорта ми е все тая. И кво ви е мнението въобще за тая услуга по нашите ширини?

- Toni E36
- кандидат ентусиаст
-
Това е едно мого готино и спокойно място на което правят специална отстъпка за BMW-сти.Цените и обслужването са на ниво!!
http://www.kabei-bg.com/complex.html
http://www.kabei-bg.com/complex.html
0895600722
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Toni E36 написа:нови идей,
ИдеИ колега, идеИ!
Иначе идеи много, ама кажи какво ти трябва - с компания да се разцепите от пиене и дискотеки; с жената и детето да си починете...

Различни гледни точки, различни идеи...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
Kroki написа:Обмисляме с приятелката да отидем на море някъде по южното черноморие. В некоя квартира и всеки ден на различен плаж. Като за сега дюни, къмпинг юг, плаж силистар ( благодарение на radio_manbg )
Силистар е страхотно, приятел! Но чух, че са бутнали плажа заради тоя Южен поток. Дано да се бъркам и да става за дума за друг плаж, но нещо такова ми се върти в главата.

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Аз началото на май месец случайно попаднах на Камчия...и останах доста приятно изненадах като видях една голяма плажна ивица,хубава гора и приятен комплекс.Според мен това е много хубаво местенце за почивка..да вярно май няма дискотеки ама...
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3