NBA

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Re: NBA Playoffs 2012

Мнение от Binev_OuT » 16 Юни 2012, 7:38

Ето за който не го е гледал - http://zamunda.net/details.php?id=313958&hit=1
Най-страхотния отбор за всички времена,оставете го ся Леброна малко.
Изображение

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 16 Юни 2012, 8:37

Вчера го гледах. Невероятен филм. Те тогава като са играели на тренировка са правели по успорвани игри отколкото на тая олимпиада :mhihi: Яко са ги мачкали то с тея невероятни играчи легенди няма и как да е иначе. Паднали са от отбор новобранци тогава на тренировка :shock: и после в реванша са ги изкъртили :mhihi: Лятото ще видим кои ще играят за САЩ.
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 20 Юни 2012, 6:55

МАЯМИ вече водят с 3-1 !!! Немога да повярвам :D :D Голям мач стана..
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325is Motorsport International LE
Мечтае да кара: m50b32 :)
Детайли за колата: CAI Cosmo Racing,Modded Chip VR Performance , 7200rmp rev limiter, lightweight flywheel, Straight pipes , cat delete + dtm style rear muffler, short shifter

Мнение от Ю.Г. » 20 Юни 2012, 10:48

Аз съм гледал по Канал 1 мачовете на Дрийм Тийм-а пряко , всеки един мач , който даваха по тогава БНТ , но си изтеглих филма на 720п и се изкефих , доста интересни интервюта имаше и вътрешна информация и интересни кадри :bowdown:
Колкото за Дюрант да е по-добър играч от ЛеБрон - тук не съм съгласен...Дюрант вкарва и решава и мачове често , но ЛеБрон вкарва не по-малко от него , а прави и асистенции доста , да не говорим за борби ( като дори мачка Ибака по този показател) , да не говорим връщането му в защита и физикалната и здрава защита , която Джеймс прави( не случайно е в Първиш Отбор на Нйа-Добрите Защитници в Лигата). Оклахома е отбора на Дюрант , както беше за Леброн Кливланд , а сега Джеймс играе с супер консуматор , като Уейд и Ол-Стар , като Бош. Да не говорим , че ЛеБрон вкарва и по-вече точки , борби , асистенции , откраднати топки и има зверска защита и е много силен физически и използва това да мачка противника , докато Дюрант е ориентиран 99% от времето в стрелба/"скоринг" . Колкото до "клъч плей" споменаването , 2-3 пъти ЛеБрон подаде тоя сезон и всички писнаха :mrgreen: , 3 мача в Финалите(и като цяло плейофите) Леброн прави "гейм уйнинг" или "клъч шотове" в края на 4-тите части... И да не говорим колко "гейм уйнинг шот"-а в Кливланд е направил... Много бързо се забравя и критикува за 2-3 грешки през сезона , а целите плейофи си личи какво прави ЛеБрон и не знам как може някой да предпочете Дюрант в отбора си - пред ЛеБрон :dunno:
That Which Does Not Kill Me , Makes Me Stronger!!!
ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 20 Юни 2012, 21:36

Ю.Г. написа:Аз съм гледал по Канал 1 мачовете на Дрийм Тийм-а пряко , всеки един мач , който даваха по тогава БНТ , но си изтеглих филма на 720п и се изкефих , доста интересни интервюта имаше и вътрешна информация и интересни кадри :bowdown:
Колкото за Дюрант да е по-добър играч от ЛеБрон - тук не съм съгласен...Дюрант вкарва и решава и мачове често , но ЛеБрон вкарва не по-малко от него , а прави и асистенции доста , да не говорим за борби ( като дори мачка Ибака по този показател) , да не говорим връщането му в защита и физикалната и здрава защита , която Джеймс прави( не случайно е в Първиш Отбор на Нйа-Добрите Защитници в Лигата). Оклахома е отбора на Дюрант , както беше за Леброн Кливланд , а сега Джеймс играе с супер консуматор , като Уейд и Ол-Стар , като Бош. Да не говорим , че ЛеБрон вкарва и по-вече точки , борби , асистенции , откраднати топки и има зверска защита и е много силен физически и използва това да мачка противника , докато Дюрант е ориентиран 99% от времето в стрелба/"скоринг" . Колкото до "клъч плей" споменаването , 2-3 пъти ЛеБрон подаде тоя сезон и всички писнаха :mrgreen: , 3 мача в Финалите(и като цяло плейофите) Леброн прави "гейм уйнинг" или "клъч шотове" в края на 4-тите части... И да не говорим колко "гейм уйнинг шот"-а в Кливланд е направил... Много бързо се забравя и критикува за 2-3 грешки през сезона , а целите плейофи си личи какво прави ЛеБрон и не знам как може някой да предпочете Дюрант в отбора си - пред ЛеБрон :dunno:

Леброн е в разгара на кариерата си, докато Дюрант има още хляб да яде и факта, че въобще някой ги сравнява, говори колко още може да се очаква от Дюрант.
Аз лично ако трябва да правя отбор и да избирам между двамата, бих взел Дюрант, въпреки, че Леброн е по-добър от него в момента.
Да не забравяме, че Леброн играе с друга голяма звезда, докато Дюрант играе с Уестбруук, който е новак като него, въпреки че е изрод и той.
Въобще от Оклахома може много да се очаква за напред.
За Маями не знам какво да кажа.... чудно ми е как ще се отрази пръстена на Леброн и какво ще стане с него следващия сезон.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: CAI Cosmo Racing,Modded Chip VR Performance , 7200rmp rev limiter, lightweight flywheel, Straight pipes , cat delete + dtm style rear muffler, short shifter

Мнение от Ю.Г. » 21 Юни 2012, 7:50

makaveli316 написа:
Ю.Г. написа:Аз съм гледал по Канал 1 мачовете на Дрийм Тийм-а пряко , всеки един мач , който даваха по тогава БНТ , но си изтеглих филма на 720п и се изкефих , доста интересни интервюта имаше и вътрешна информация и интересни кадри :bowdown:

Леброн е в разгара на кариерата си, докато Дюрант има още хляб да яде и факта, че въобще някой ги сравнява, говори колко още може да се очаква от Дюрант.
Аз лично ако трябва да правя отбор и да избирам между двамата, бих взел Дюрант, въпреки, че Леброн е по-добър от него в момента.
Да не забравяме, че Леброн играе с друга голяма звезда, докато Дюрант играе с Уестбруук, който е новак като него, въпреки че е изрод и той.
За Маями не знам какво да кажа.... чудно ми е как ще се отрази пръстена на Леброн и какво ще стане с него следващия сезон.

Само времето ще покаже дали Дюрант ще настигне ЛеБрон , Джеймс има още доста години да играе на 100% и още не е стигнал разгара на кариерата си - на 27 години е все пак... и с тази физика и генетика може и като Карл Малоун да играе на макс още дълги години. Коби ще направи това лято 35 години и мачка здраво още... С развитието на модерната спортна медицина , физиотерапия , хранителни добавки , стимуланти и медикаменти , анти-стареене терапии с хормони на разстежа , пептиди и тестостерон и т.н. мисля , че още дълги години ще гледаме ЛеБрон Джейм на 100% от възможностите на терена. А и Дюрант не е , като да е новобранец , има 5 години вече зад гърба си в НБА и като гледам само стреля и не се е развил кой знае колко за тези 5 години , освен в резултатността...
Да не забравяме , че ЛеБрон сам докара Кливлънд до Финали на НБА и сам направи Кливлънд един от най-добрите отбори за редовните сезони в Лигата , докато играеше там , Дюрант без Уестбрук , Ибака и Харден мислите ли че ще изведе до Финал Оклахома.
ЛеБрон прави на терена съотборниците си по-добри и е не само зверски реализатор , но и борец под кошовете , подавач , един от най-добрите защитници в НБА и има поглед върху играта на плеймейкър и с физиката си пробива през високите играчи и на бързи атаки е неспираем. Когато Дюрант развие някои от тези многобройни качества - тогава (СПОРЕД МЕН) могат да го сравняват с Джеймс... За сега може само да говорят за сравнение само по резултатност и нищо друго , като гледам ЛеБрон в Плейофите е лидер и по този показател , така че... :kuku:

gangstera
Аватар

Мнение от ryan83 » 21 Юни 2012, 16:12

Ю.Г. написа:
makaveli316 написа:

Само времето ще покаже дали Дюрант ще настигне ЛеБрон , Джеймс има още доста години да играе на 100% и още не е стигнал разгара на кариерата си - на 27 години е все пак... и с тази физика и генетика може и като Карл Малоун да играе на макс още дълги години. Коби ще направи това лято 35 години и мачка здраво още... С развитието на модерната спортна медицина , физиотерапия , хранителни добавки , стимуланти и медикаменти , анти-стареене терапии с хормони на разстежа , пептиди и тестостерон и т.н. мисля , че още дълги години ще гледаме ЛеБрон Джейм на 100% от възможностите на терена. А и Дюрант не е , като да е новобранец , има 5 години вече зад гърба си в НБА и като гледам само стреля и не се е развил кой знае колко за тези 5 години , освен в резултатността...
Да не забравяме , че ЛеБрон сам докара Кливлънд до Финали на НБА и сам направи Кливлънд един от най-добрите отбори за редовните сезони в Лигата , докато играеше там , Дюрант без Уестбрук , Ибака и Харден мислите ли че ще изведе до Финал Оклахома.
ЛеБрон прави на терена съотборниците си по-добри и е не само зверски реализатор , но и борец под кошовете , подавач , един от най-добрите защитници в НБА и има поглед върху играта на плеймейкър и с физиката си пробива през високите играчи и на бързи атаки е неспираем. Когато Дюрант развие някои от тези многобройни качества - тогава (СПОРЕД МЕН) могат да го сравняват с Джеймс... За сега може само да говорят за сравнение само по резултатност и нищо друго , като гледам ЛеБрон в Плейофите е лидер и по този показател , така че... :kuku:

Много точно. По добър анализ от това неможеше :yes: Какво да добавя..Леброна в Кливлънд направи адски много ама много..Те два поред сезона бяха първи по показатели в лигата ( победи-загуби ) даже единия сезон Кливлънд нямаха загуба кат домакин :bowdown: и паднаха в последния мач ма Леброна нарочно тогава не игра заради началото на плейофите.

Чесно се чудя как някои хора забравят в предни сезони какво е правил Леброн. Тоя сезон е MVP и Дюрант заслужаваше ама кат погледнем че през повечето време от сезона Леброн сам дърпаше Маями щот Уейд беше контузен какво да говорим :kuku: Леброн просто прави ВСИЧКО на терена ОТ-ДО , може да играе на всички позиции..просто е единствен по рода си :smoke: Спомням си бяхме да играем баскет с приятели и след първия мач от финалите единия приятел кат почна Оклахома ще бият или 4-1 или 4-0 :mrgreen: Викам му сигурно..и зе да коментира мача че Маями играели безидейно в нападение..ам че те първо полувреме им водеха с над 10 ама второ греда и сега даже можеше серията да е 4-0 за Маями ако 1 мач го бяха взели ама..и бях почти сигурен че Маями ще вземат 2 мач :smoke: Един друг приятел пък е в Оклахома сега и даже беше на единия мач в залата ма в серията срещу Сан Антонио..И каза на финала срещу Маями 4-1 за Оклахома :mhihi:

Най-големия ми любимец си е Уейд просто тогава повече ме кефеше от Леброна, пък и всички казваха че Леброн е най-добрия :mhihi: сега да ма когато Уейд беше сам в Маями просто мачкаше всички наред !! Сега Леброн ми е голям любимец също..и Уейд му отстъпи лидерското място в Маями. Кат погледнем показателите на Леброн в плейофите са чудовищни просто пък и слаб мач досега няма. Дано тая вечер Маями бият и зарадват всички фенове по света и мене че ми е писнало от греди през целия сезон, ще е мн труден мач щото Оклахома ще се хвърлят здраво като за последно ма дано накрая да празнувам :bchug: Тая вечер няма да се спи :mhihi: че тоя момент го чакам цяла година :)
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

gangstera
Аватар

Мнение от ryan83 » 22 Юни 2012, 6:11

МАЯМИ води с 25 преди 4-та част!!! :mhihi: Изкъртиха ги..
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ю.Г. » 22 Юни 2012, 7:19

ryan83 написа:МАЯМИ води с 25 преди 4-та част!!! :mhihi: Изкъртиха ги..

THE KING !!! 26 точки , 13 асистенции , 11 борби , 2 чадъра ! Durant WHO ??? Пълен разгром 4-1 :bang: :bchug:
Целия отбор на Маями игра страхотно , водени от нечовешки трипъл дабъл на Джеймс :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Нямам търпение да изтегля мача на Ейч Ди и да си го прибавя в колекцията на харда...
Айде честито на всички фенове на Маями Хийт :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 22 Юни 2012, 18:45

Браво на Маями и най-накрая Лебронеца се окичи.
Смятам, че следващия сезон ще е още по-интересен след като Маями са шампиони.
А Оклахома се усраха по същия начин като Маями миналата година срещу Далас, че и по-зле. Да бяха взели още 1-2 игри да има интрига, пък те...almost swept.
Черешката на тортата за следващия сезон, ще е ако Стерн (или Стърн) получи удар или нещо от сорта и се махне от целия НБА, щото като гледам, тоя дъртак ще живее до 105 и още ще е там.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

gangstera
Аватар

Мнение от ryan83 » 22 Юни 2012, 22:04

Ю.Г. написа:
ryan83 написа:МАЯМИ води с 25 преди 4-та част!!! :mhihi: Изкъртиха ги..

THE KING !!! 26 точки , 13 асистенции , 11 борби , 2 чадъра ! Durant WHO ??? Пълен разгром 4-1 :bang: :bchug:
Целия отбор на Маями игра страхотно , водени от нечовешки трипъл дабъл на Джеймс :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Нямам търпение да изтегля мача на Ейч Ди и да си го прибавя в колекцията на харда...
Айде честито на всички фенове на Маями Хийт :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

:yes: :yes: Мойте хора са шампиони!!! :bchug: :bchug: Велик момент :bowdown: Гледам само напред..за миналия сезон не искам да си спомням..Знаех си че Маями ще станат шампиони ! Тоя сезон беше всичко или нищо за Леброн и компания..След мач 5 срещу Бостън за миг си помислих че всичко пак отива подяволите :dunno: ма Леброна взе нещата в свои ръце и поведе Маями към финалите :smoke: Велик играч е :bowdown: Сега хейтърите могат да са скрият някаде и да не са показват повече :ranting: Преди тва срещу Индиана Леброн и Уейд сами ги биха :mhihi: На финала Маями взеха и трите си домакински мача което запоследно го направиха пак те през 2006 срещу Далас :D и се наруши една дълга традиция че който вземе MVP на сезона НЕ става шампион!
Догодина Маями пак :yes:

Ain't nuttin but a gangsta party.. :bchug: :bchug: :smoke: ''it's a happiest day of my life'' :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=RnUlcCl0 ... e=g-crec-u
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Binev_OuT » 23 Юни 2012, 8:55

Колега,голям клип!Да настръхне човек.
"Парещите" номер едно - време беше!
Късмет и на олимпиадата!
Предположение за национала на щатите?Е като изключим сигурните Джеймс,Уейд и Бош.
Изображение

gangstera
Аватар

Мнение от ryan83 » 23 Юни 2012, 11:14

:yes: На Олимпиадата преди малко четох че Уейд пропуска баси шото имал контузия на коляното от серията с Индиана още и играл досега с контузия. Ама Леброна като е там работата ясна :mhihi: сигурно ше викнат и Дюрант и ше има яко мачкане и Кобе мисля ако земат и стават не ми са мисли :D Отбора за Олимпиадата и аз още не го знам. Сега в началото на другия месец почват подготовка. 2008 точно Уейд правеше разликата :smoke: яко са беше надъхал шото преди тва имаше тежка контузия и при тва влизаше резерва :kuku: изкърти ги :mhihi: Кобе и Леброн бяха там тогава, Джейсън Кид беше титуляр :mhihi: нищо не играеше само подаваше..
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Binev_OuT » 23 Юни 2012, 17:46

Оу това за Уейд е лошо,Леброна ще трябва да се напъва от 3-ката яко.
Гледах онзи ден един мач на испанците,контрола ли беше или тренировка незнам - но доста стабилни ми се сториха.
Но пък от тях Рубио ще отсъства поради контузия.
Абе ..... кво съм се притеснил няма кой да ги бие - (е ако българин свири мача кой знае :mhihi: )
Изображение

gangstera
Аватар

Мнение от ryan83 » 24 Юни 2012, 15:54

http://www.usabasketball.com/mens/national/roster.html ей ги ростърите..ма някои ше отпаднат че са твърде много. Дано вземат Блейк Грифин поне и с Крис Пол вече са знаят ще има яко шоу :smoke: Ако играят Кармело, Леброн, Дюрант и Кобе все някой ще е резерва баси и ако Уейд играе щото трябва да мине прегледи сега и да се види дали ще може да играе най-вероятно ще е пак резерва :kuku: тъй че по добре да не рискува на тая олимпиада а да се възстанови, то има достатъчно суперзвезди в отбора.

Бош или Чандлър център. Крила или Кармело с Леброн ма за Дюрант няма място :mhihi: ако викнат и Грифин остава и да е резерва..Кевин Лиов също е невероятен играч, Кобе гард и Крис Пол поинт гард о и Уестбрук там и Дерон Уилямс :smoke: отбора е луд..никой няма шанс просто срещу тях :mhihi:

На световното Дюрант ги разби..даже Леброн и Кобето ги нямаше тогава мисля та Дюрант сега би трябвало пак да е титуляр.
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата