проблем с ЕОН, да се занимавам ли
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
проблем с ЕОН, да се занимавам ли
Ситуацията е следната - вследствие спиране на тока и включването му секунда по-късно отказа да ми работи домашният климатик. Че ще го ремонтирам е ясно, въпросът е дали да отида после с фактурата от ремонта да си търся парите, като смятам да се обърна и към комисия за защита на потребителите. Вече проверих и съм наясно, че в 3 дневен срок трябва да подам и жалба в ЕОН.Така вече веднъж сменях захранване на компютъра, ама взе да ми писва. Въпросът ми е доколко имам шанс, ако някой се е сблъсквал с подобен казус нека сподели.
only rear wheel drive
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Re: проблем с ЕОН, да се занимавам ли
Подай жалба в ЕОН,преди 2-3 седмици на 1 приятел по същия начин му изгоряха зарядното на лаптопа и един телевизор (от старите).Подаде жалба и отидоха да опишат щетите и сега след представяне на касова бележка ще му възвърнат парите от зарядното (за ТВ-то не съм го питал).
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Първо подай жалба, но не ремонтирай климатика, докато не дойдат на оглед, правят си някаква тяхна експертиза. След това би трябвало да ти осребрят парите за ремонта, ако бях на твое място не бих оставил нещата така. Успех!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
На мен ми изгоря единия от компресорите на една чилър система, подадох жалба, след това по адвокати и на края нищо, 9к за ремонти един гол к.р. На скоро разбрах че има адвокати които са специализирали по тези дела и почти винаги ги печелят.
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Дайте някой такъв адвокат ако някой знае, смятам да посетя и комисия за защита на потребителите.И нищо да не стане ще ги разнеса по вестници и телевизия, смятам да ми обърнат внимание като спомена, че сме многодетно семейство с 3 деца на 12, 4 и 2 години съответно, пресата обича такива историй.
only rear wheel drive
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Ако отидеш на сервиз ти трябва констативен протокол, че повредата е в следствие на пренапрежение или нз си кво по вина на тока, ако те дойдат да видят може всичко да кажат ...
Най-добре се обърни към адвокат/ КЗП и тн...
Най-добре се обърни към адвокат/ КЗП и тн...

Много като тебе вече плакаха ...
- changethegame
- младши ентусиаст
-
Eon ремонтират изгорели уреди чрез посочен от тях сервиз и при положение, че има основателна причина, като прекъсната нула например (което води към пренапрежение), при спиране на тока или при превключвания не поемат ремонта... Програматорът на пералнята ми изгоря преди няколко дни, след спиране на тока, но няма да ми поемат разходите за ремонта. Още нещо важно, жалбата трябва да бъде пусната от същият човек на който се води електромерът или с нотариално заверено пълномощно, защото жената я върнаха, а партидата се води на мен...
7 мнения
• Страница 1 от 1