Ден на отворените врати на BMW - Камор

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Ден на отворените врати на BMW - Камор

Мнение от Rainbow » 20 Юни 2012, 11:27

Здравейте колеги,

Дочух че ще има такова нещо този уикенд (23-24 юни) (макар никъде да го няма в нет-а като новина, но там го потвърдиха), може ли някой да сподели ако е ходил преди какво представлява точно и заслужава ли си да се разгледа/посети?

Питам, защото принципно са ми малко надменни тези типове там и леко ме дразнят :mhihi:
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Re: Ден на отворените врати на BMW - Камор

Мнение от xpl0d » 20 Юни 2012, 13:22

Rainbow написа:Здравейте колеги,

Дочух че ще има такова нещо този уикенд (23-24 юни) (макар никъде да го няма в нет-а като новина, но там го потвърдиха), може ли някой да сподели ако е ходил преди какво представлява точно и заслужава ли си да се разгледа/посети?

Питам, защото принципно са ми малко надменни тези типове там и леко ме дразнят :mhihi:

Ако си намислил да купуваш ново БМВ си заслужава да отидеш. Иначе очаквай арогантно поведение. Миналата година колега от работата без малко да им скочи :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 20 Юни 2012, 13:32

Принципно оглеждах премиум селекшъна им, но чисто ново няма да е 100% :mhihi:

Мерси за инфото, тези вярно се държат все едно притежават 10% от БМВ, много добре разбирам колегата ти :mhihi:
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 20 Юни 2012, 16:42

Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: SR-71 Blackbird

Мнение от MonsteR » 21 Юни 2012, 23:45

Ходил съм в камор, нещо по бизнес да си говорим, просто такива посерковци няма... тези хора по никаква причина не бих си общувал с тях отново... ever.. виж в дару съм ходил 1 болт да си купя, супер човешко отношение ми дадоха... че и кафе ми направиха... та да знете само на какво ше се наденете в камор...
Изображение

320ci
320ci
Аватар
Детайли за колата: M52B20TU и 760Li

Мнение от mumford » 28 Юни 2012, 15:57

И аз мога да да потвърдя за арогантното поведение в Камор, жалко за БМВ, че такива хора работят там :no: . Преди време ми се отвори работа и трябваше да ходя до Балкан Стар, е разликата е на светлинни години в обслужването и аз дето съм "болен от БМВ болест" почнах да си мисля дали следващата кола да не е Мерцедес :idea:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 28 Юни 2012, 16:07

mumford написа:И аз мога да да потвърдя за арогантното поведение в Камор, жалко за БМВ, че такива хора работят там :no: . Преди време ми се отвори работа и трябваше да ходя до Балкан Стар, е разликата е на светлинни години в обслужването и аз дето съм "болен от БМВ болест" почнах да си мисля дали следващата кола да не е Мерцедес :idea:

Да замалко да ме откажат и мен от марката. Толкова по едно време ядове имах, и хоках БМВ , ама то не било виновна марката ми дилъра. Откаткто си обслужвам колите на друго място въпреки безплатния сервиз на едната нямам проблеми. Така ,че незнам за деня на отворените врати, ама на деня на "затворените врати" като ги затворят с радост ще отида.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 29 Юни 2012, 11:55

mumford написа:И аз мога да да потвърдя за арогантното поведение в Камор, жалко за БМВ, че такива хора работят там :no: . Преди време ми се отвори работа и трябваше да ходя до Балкан Стар, е разликата е на светлинни години в обслужването и аз дето съм "болен от БМВ болест" почнах да си мисля дали следващата кола да не е Мерцедес :idea:

В мерцедес частта, може и да са по-добре нещата, но тия дето се занимават с митсубиши, се дръжат по-зле и от каморци :kuku:
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

Назад към Извън Темата