Съвет за градски автомобил :)
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Съвет за градски автомобил :)
А защо не Punto Evo? Чисто ново ще го вземеш за много по-малко от 28 и ще е с най-богато оборудване от изброените. С малко бензинче или дизел ще е и икономично. Харесал си 500, но Punto е малко повече кола, не много по-голямо на външни размери, а и не плащаш за имиджа на 500. Ако си харесаш от колите на склад ще ти излезе на далавера.
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
MapkoB написа:А защо не Punto Evo? Чисто ново ще го вземеш за много по-малко от 28 и ще е с най-богато оборудване от изброените. С малко бензинче или дизел ще е и икономично. Харесал си 500, но Punto е малко повече кола, не много по-голямо на външни размери, а и не плащаш за имиджа на 500. Ако си харесаш от колите на склад ще ти излезе на далавера.
Колегата Марков е прав като куче! Ма си вземи дизел
в пунтото няма хляб
споделя обща платформа и карантии с корса Д, а както знаете тези корси не са от най-безпроблемните
освен това фиат за българия имат доста символично следпродажбено обслужване
та.. ако избираш фиат, по-добре наистина да е 500, така че да си заслужава да му слугуваш на капризите
споделя обща платформа и карантии с корса Д, а както знаете тези корси не са от най-безпроблемните

та.. ако избираш фиат, по-добре наистина да е 500, така че да си заслужава да му слугуваш на капризите

No bling at the Ring
BadAngel написа:...
Нов Fiat имал ли си? И как би обслужвал 500, ако не можеш да обслужваш Punto?
- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
Колега,я виж тази тема,колегата беше пред същата дилема:http://forum.mazdabg.com/viewtopic.php?f=26&t=29963&start=60
MapkoB написа:BadAngel написа:...
Нов Fiat имал ли си? И как би обслужвал 500, ако не можеш да обслужваш Punto?
не говоря за цени, а за качество
и ако да е същото обслужване на същата цена... поне при фият 500 ще знаеш защо го търпиш
No bling at the Ring
Колеги, Fiat 500 е проблемен автомобил, доста неща изникнаха първите 100 000км на много реномирани автомобилни тестове.
Даже проблемите с тая малка чаровна дамска количка започват още от самото начало, заради елементарни дефекти, а към средата на 100те хил.км са и сериозните.
Fiat Punto evo /или Grande Punto май беше преди него/ - има слава на надеждна кола. Тестове германците (Auto Bild) юркайки я като служебна кола 100хил.км - минаха с няколко сменени маркуча, дефектни уплътнения на фаровете, и няколко изгорели крушки.
Имам един колега с закупено през 2009та (ново) Grande Punto, и през 2010-та 7-8 пъти пътувах заедно с него, с тази кола извън града по около 150км в посока. 2 пъти седях отзад. Имам добро мнение, тиха и приятна кола. Има достатъчно място отзад за 1м.80см човек без да се опира глава или колена - бях
...
Спокойно сядане и ставане от колата, и не лоши седалки. Не си опират раменете водача и пасажера, общо взето - неща което във Fiat 500 не знам как ще станат...
Хареса ми, тихичко е вътре, сравнително нежно вози окачването му, там вече колко е надеждно като издържливост идея си нямам, нито колко стабилна е колата - не би беше в ръцете онова пъргаво животинче.
1.4 беше, версията с 87к.с, та спомням си, говорихме с колегата - 20хил. каза му излязла.
Punto Evo може и по-скъпо да е но чак 28хил. както спомена някой по горе - не ми се вярва.
Даже проблемите с тая малка чаровна дамска количка започват още от самото начало, заради елементарни дефекти, а към средата на 100те хил.км са и сериозните.
Fiat Punto evo /или Grande Punto май беше преди него/ - има слава на надеждна кола. Тестове германците (Auto Bild) юркайки я като служебна кола 100хил.км - минаха с няколко сменени маркуча, дефектни уплътнения на фаровете, и няколко изгорели крушки.
Имам един колега с закупено през 2009та (ново) Grande Punto, и през 2010-та 7-8 пъти пътувах заедно с него, с тази кола извън града по около 150км в посока. 2 пъти седях отзад. Имам добро мнение, тиха и приятна кола. Има достатъчно място отзад за 1м.80см човек без да се опира глава или колена - бях

Спокойно сядане и ставане от колата, и не лоши седалки. Не си опират раменете водача и пасажера, общо взето - неща което във Fiat 500 не знам как ще станат...
Хареса ми, тихичко е вътре, сравнително нежно вози окачването му, там вече колко е надеждно като издържливост идея си нямам, нито колко стабилна е колата - не би беше в ръцете онова пъргаво животинче.

1.4 беше, версията с 87к.с, та спомням си, говорихме с колегата - 20хил. каза му излязла.
Punto Evo може и по-скъпо да е но чак 28хил. както спомена някой по горе - не ми се вярва.

- audi_bulgarian
-
-
- Кара: AUDI TT 1.8T + Smart ForTwo 0.7
Vra4anin написа:Интересна машина. Сподели нещо повече, какво представлява като спец., каква цена излиза и т.н. Знам, че има гугъл, ма е друго от първа ръка да го чуеш
То тука баси некомпетентните братче

Поръчах си миксерчето в Солун, обслужване 6, цена под българската, срок на доставка - доста под българския...Пиеш си фрапенце и слушаш музичка докато подписваш договора за покупа

По-нататък ще споделя реални впечатления!

39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3