Windows 7 update?
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Windows 7 update?
Има ли смисъл от ъпдейтите които 7-цата си прави, един приятел ми каза да ги спра да не ги инсталирам защото някои ъпдейте са си доста големи и товарят C-то и след време компа щял да почне да работи бавно има ли нещо вярно?
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Re: Windows 7 update?
има такива, които ти засичат уина ако е нелегален.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
windows update най полезно е да е OFF 

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
zBoost написа:windows update най полезно е да е OFF
Компа ми е нов един приятел ми даде windows 7 сложиш го само първите ъпдейти които поиска ги инсталирах и от тогава е на OFF, значи да си седи така?
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Мойте пък са си винаги на он. Откакто е излязла 7-цата и уау нищо му няма. Верно че профилактично веднъж-дваж в годината преинсталирам уиндолса ама не ме бърка там половин час за 6 мeсеца 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Ъпдейтите са абсолютно задължителни основно от гледна точка за антивирусна сигурност. Един ъпдейтнат комп е по трудно да бъде хакнат.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- b00st
- User
-
HackeD написа:zBoost написа:windows update най полезно е да е OFF
Компа ми е нов един приятел ми даде windows 7 сложиш го само първите ъпдейти които поиска ги инсталирах и от тогава е на OFF, значи да си седи така?
по-добре. от личен опит от win 95 съм минал през всички windows-и досега и съм разбрал едно нещо: If it's wokring, don't UPDATE it.
alx написа:Ъпдейтите са абсолютно задължителни основно от гледна точка за антивирусна сигурност. Един ъпдейтнат комп е по трудно да бъде хакнат.
да бе

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
zBoost написа:да беда се надяваш само на ежемесечния malware protection от win update да те опази от вируси е като да се надяваш вестник да те опази от буря.
Добре тук идва другия въпрос аз антивирусна не съм свалял щото нали си има вградена... трябва ли да сваля?
- b00st
- User
-
HackeD написа:zBoost написа:да беда се надяваш само на ежемесечния malware protection от win update да те опази от вируси е като да се надяваш вестник да те опази от буря.
Добре тук идва другия въпрос аз антивирусна не съм свалял щото нали си има вградена... трябва ли да сваля?
Свали си Avast. По мои впечатления е една от най-добрите безплатни AV. Вградената "антивирусна" за нищо не става общо взето къвто е и "вградения" browser IE

Мини на Firefox или Chrome, общо взето и без антивирусна можеш да минеш в такъв случай, ама ако ползваш флашки на различни PC-та е хубаво да имаш няква качена. Ако си останеш с IE е задължителна.
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
Вече съм минал на Chrome нямаше как да издържа IE. 

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
за антивирусна - microsoft security essentials, на останалите човек да му писне от кракове, пачове, серийни и т.н.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ъпдейта, който ви интересува е KB971033... той проверява дали ви е легално копието. Колкото до ъпдейтите - да, има смисъл от тях.
За антивирусна - Security Essentials на M$ не е лоша идея, както и Avast... качете си и MawareBytes Anti-Malware и Norman Malware Cleaner за регулярни проверки
За антивирусна - Security Essentials на M$ не е лоша идея, както и Avast... качете си и MawareBytes Anti-Malware и Norman Malware Cleaner за регулярни проверки

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
Я кажете как се изключват тия ъпдейти :? щото забелязах един път ми се ъпдейтна и всички програми започнаха да ми бъгват 

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
zBoost написа:HackeD написа:zBoost написа:да беда се надяваш само на ежемесечния malware protection от win update да те опази от вируси е като да се надяваш вестник да те опази от буря.
Свали си Avast. По мои впечатления е една от най-добрите безплатни AV. Вградената "антивирусна" за нищо не става общо взето къвто е и "вградения" browser IE
Мини на Firefox или Chrome, общо взето и без антивирусна можеш да минеш в такъв случай, ама ако ползваш флашки на различни PC-та е хубаво да имаш няква качена. Ако си останеш с IE е задължителна.

45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3