Windows 7 update?
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Re: Windows 7 update?
magareto_yori написа:за ъпдейтите незнам ма откак съм с убунту са чудя де съм блял до ся
А кажи къде си блял де ? Относно темата когато имах уин-бозата винаги съм теглил ъпдейти и никога с тях не съм имал грижа. А и Microsoft всеки ден кърпят ли кърпят макар и 7_цата да е по-стабилна спрямо старите бози.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Бе те и IE го кърпят всеки месец от години ама пак си е ла*но 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Яката го плюете IE а всъщност кое не му харесвате?
9 си е перфектен, всичко си му е на място и няма 100000 излишни притурки и безполезни тъпотии...
За аваст и нод не ми се пише въобще по добре без антивирусна
На Уин 7 ъпдейтите вина ги оставям включени, от както е излязъл , на ХП го ъпдейтвам на макс и ги спирам, там се наблюдава доста по осезаемо този ефект с забавянето на ОС при постоянно включени ъпдейти.
Антивирусна бих препшоръчал Microsoft Security Essentials, лекичка и при добра настройка на опциите е доста полезна.
9 си е перфектен, всичко си му е на място и няма 100000 излишни притурки и безполезни тъпотии...
За аваст и нод не ми се пише въобще по добре без антивирусна

На Уин 7 ъпдейтите вина ги оставям включени, от както е излязъл , на ХП го ъпдейтвам на макс и ги спирам, там се наблюдава доста по осезаемо този ефект с забавянето на ОС при постоянно включени ъпдейти.

Антивирусна бих препшоръчал Microsoft Security Essentials, лекичка и при добра настройка на опциите е доста полезна.

- joro_e30
- Потребител
-
- Кара: e39 530d Touring
- Мечтае да кара: e30 m3;e34 m5;e31
Разбира се, че има нужда от ъпдейтите на Уин7 ! Както колегата alx спомена, компютъра ви по-трудно може да бъде хакнат. Понеже постоянно се правят вируси за Уин, от Майкрософт разработват "контра" на тези вируси и така става една луда гоненица
Друга част от ъпдейтите - проверките за легална ОС и обновления на приложения, общо взето това представлява един ъпдейт.
П.С. Колега vld, отсносно IE, хубав е да, стига да не правиш сайтове и да ти къса нервичките, понеже винаги е в противоречие с теб !

П.С. Колега vld, отсносно IE, хубав е да, стига да не правиш сайтове и да ти къса нервичките, понеже винаги е в противоречие с теб !

- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Само не инсталирай KB2505438 и KB971033, защото ще трябва да си преинсталираш уина 

Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- vld
- Старши ентусиаст
-
BFM написа:Само не инсталирай KB2505438 и KB971033, защото ще трябва да си преинсталираш уина
Защо?
Ако е читаво активиран няма да има проблеми

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
vld написа:BFM написа:Само не инсталирай KB2505438 и KB971033, защото ще трябва да си преинсталираш уина
Защо?
Ако е читаво активиран няма да има проблеми
Защото ще разбереш дали е читаво активиран чак след като ги инсталираш

alx написа:Ъпдейтите са абсолютно задължителни основно от гледна точка за антивирусна сигурност. Един ъпдейтнат комп е по трудно да бъде хакнат.
така казват специалистите
Моите компютри винаги са с включени ъпдейти, еднинствено на компютъра който ползвам само за работа съм ги спрял - нямам нерви да се занимавам с инсталиране и рестарт, точно когато имам най-много работа. Иначе съм стигнал някакъв такъв извод - колкото компютъра ти е по-защитен, архивиран и т.н. толкова е по-труден за използване и обратно .
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Мерси на всички за отговорите все още си седят изключени ъпдейтите...
Днес забелязах един странен проблем който ме дразни значи оставям компа екрана изгасва, мърдам мишката екрана святка но мишката повече не работи, тъч пада и той а бе нищо по компа не реагира, някой път се оправя след 20-30 секунди друг път иска рестарт, от какво може да е?

Днес забелязах един странен проблем който ме дразни значи оставям компа екрана изгасва, мърдам мишката екрана святка но мишката повече не работи, тъч пада и той а бе нищо по компа не реагира, някой път се оправя след 20-30 секунди друг път иска рестарт, от какво може да е?
На моята Виста и бяха включени, почна да си търси ъпдейти на драйверите на разните чарколя и се почнаха едни сини екрани и т.н...
Бърз преинстал - обратно в оригинално състояние и от тогава са 4 години ОФФ...
Както каза някой - ако работи всичко, не го разваляй
А да, трябва ти и антивирусна, ама не от тия безплатните...
Бърз преинстал - обратно в оригинално състояние и от тогава са 4 години ОФФ...
Както каза някой - ако работи всичко, не го разваляй

А да, трябва ти и антивирусна, ама не от тия безплатните...

21/02/08...speechless
- vld
- Старши ентусиаст
-
vld написа:от драйвъра на тъчпада.
точно той, да!
21/02/08...speechless
ако сте изяснили проблема на колегата и аз да попитам нещо
Имам лаптоп тошиба, обаче започна да не включва нещо т.е. включваш го или стои на черен екран 5 мин и тогава тръгва или излиза надписа тошиба и пак така 3-4 мин. Дали е за изхвърляне вече?
ей този е http://se.computers.toshiba-europe.com/ ... _ID=127552

Имам лаптоп тошиба, обаче започна да не включва нещо т.е. включваш го или стои на черен екран 5 мин и тогава тръгва или излиза надписа тошиба и пак така 3-4 мин. Дали е за изхвърляне вече?
© написа:ако сте изяснили проблема на колегата и аз да попитам нещо![]()
Ако ти се занимава - смени подсветката на дисплея и ще се оправи.

Под windows съм от 5 години с opera browser и до такава степен съм свикнал, че нито лисици, нито никели, нито квото и да е било не могада ползвам, щот са ми антипатични

Също антивирусната на батко Гейтс ползвам (security essentials) и чесно казано съм доста доволен макар и рядко да съм под windows

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

сменихме някакъв инвертор, защото екрана беше изгаснал т.е. виждаше се, но все едно не се осветяваше. Оправи се за малко и пак започна. После сменихме екрана /втора употреба/. Но няма успех и с него, това с включването след 5 мин. продължава
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3