Еднополовите бракове и семейните отношения

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Докъде трябва да се простира свободата на хомосексуалистите?

Никаква свобода - бой, затвор, принудително лечение и др. такива мерки
70
51%
Да могат да си живеят заедно неформално (както сега)
40
29%
Да могат да се регистрират официално като партньори (домакинство), без право на брак
17
13%
Да могат да сключват граждански брак
7
5%
С еднополовия "съпруг" да могат да имат деца (осиновени или износени от наета за целта жена)
2
1%

Общо гласове : 136
ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Re: Еднополовите бракове и семейните отношения

Мнение от nightdriver » 24 Юни 2012, 21:03

EBEEMVACIA написа:а,лесбийките :?:

Аз съм ЗА :D :D :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 X5 30d
Мечтае да кара: M-power

Мнение от doncheff » 24 Юни 2012, 21:22

Абе да правят квот си поискат, само да не ми се навират в очите... А за деца В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ! Не ми стигат тия двама пе****си, ами и ще се множат........ НЕ! Да си живеят, да се таковат у тях си, навънка да се държат нормално. По принцип не ми пречат, ама гнусни работи не мога да гледам...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 24 Юни 2012, 21:32

Абе не, че искам да защитавам педе*асите, ама в крайна сметка изобщо не ми пука кой с кого си ляга, стига да не се навърта около мен. Та...в тая връзка се питам, някой прави ли разлика между гей и педофил? Това което са написали някой колеги го отдавам на афекта от темата, в противен случай си е чисто невежество ;)
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 24 Юни 2012, 21:40

Club BMW написа:Те затова се делят на гейове и педераси! Едното е природа, а другото си е педерастия.
.....

Евгени Минчев в едно предаване беше казал, че да си гей било състояние на духа, а да си педераст - състояние на гъза :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 25 Юни 2012, 0:42

nightdriver написа:
EBEEMVACIA написа:а,лесбийките :?:

Аз съм ЗА :D :D :D

нищо лошо за тях :mrgreen:
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 25 Юни 2012, 1:15

///M fanatik написа:=От друга страна обаче съществува следния парадокс:мразя педали,обаче ееебаси как харесвам лесбийки ! :mhihi:

Верно си е така колега. Ама и те са малко .. Имам една позната - лесбийка. Един ден я питам, с мъж или с жена повече ти харесва, тя вика - с жена. Ок, нема лошо, но какво правите като си легнете .. Еми вика търкане, опипване и т'ва е. Е ако ми каже, че един пръст 5см. я задоволява си представям за нещо по-по .. Ебаси :mhihi:
Иначе по темата: И аз съм на мнението като повечето колеги. Да си живеят, да си се ..., обаче да не ми го натрапват и да са си у тях. Имаше преди време едно шоу в което бяха пуснали двама :gay: в центъра на София да се целуват и да гледат реакциите на хората. До колко си спомням един щеше да ги ошамари ..
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 25 Юни 2012, 1:40

Има ли "еднополови" тука? :mhihi: :no:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 25 Юни 2012, 2:03

целия проблем е финансов, не на равноправие или каквото е там друго дето го изкарват. поне в сащ.
цялата работа е да могат да плащат по-малко данъци и да се ползват от преференциите, които има за семейства.
и ест. че обама търси политическа изгода... все пак идват избори.
другото е, че те в същност не искат равни права :) те искат по-големи права от общоприетото.
т.е. не само да се женят за противолопожния пол както останалите хора, а ми и по-между си.
(тва сигурно звучи много дървено както съм го написал, но исках да звучи по-културно)
аз така ги виждам нещата и честно казано не ми дреме изобщо за тоя "проблем".
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 25 Юни 2012, 8:12

Много хомофоби са се събрали тука... Много ми е интересно какво ще направите ако ви се роди син с по-различни наклонности? С бой ли ще го превъзпитавате?
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 25 Юни 2012, 8:14

BFM написа:Много хомофоби са се събрали тука... Много ми е интересно какво ще направите ако ви се роди син с по-различни наклонности? С бой ли ще го превъзпитавате?

Вратата е отворена, и знае къде се намира.По-голям изрод от мен вкъщи не искам.
Всеки сам прави избора в своя живот.Щом направи този избор, ще си носи и последствията, също е като да избереш да си престъпник, убиец, крадец и.т.н

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 25 Юни 2012, 8:50

LiTtLeRoCk написа:
BFM написа:Много хомофоби са се събрали тука... Много ми е интересно какво ще направите ако ви се роди син с по-различни наклонности? С бой ли ще го превъзпитавате?

Всеки сам прави избора в своя живот.Щом направи този избор, ще си носи и последствията, също е като да избереш да си престъпник, убиец, крадец и.т.н

Ами ако това не е избор? Повечето съвремени изследвания доказват, че полът и сексуалната ориентация на мозъка се определят още в зародиш. Да не би и уврежданията да са резултат на личен избор? Голяма част от гейовете не искат да са такива, но истината е, че НЯМАТ ИЗБОР.
Една молба: Не мразете първосигнално всички, които са по-различни!
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 25 Юни 2012, 9:11

BFM написа:
LiTtLeRoCk написа:

Ами ако това не е избор? Повечето съвремени изследвания доказват, че полът и сексуалната ориентация на мозъка се определят още в зародиш. Да не би и уврежданията да са резултат на личен избор? Голяма част от гейовете не искат да са такива, но истината е, че НЯМАТ ИЗБОР.
Една молба: Не мразете първосигнално всички, които са по-различни!

Затова са измислили психиатричните болници.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 25 Юни 2012, 11:00

Абе не знам,ама един човек се перажда два пъти в живота си.
Тоя живот съм мъж,другия живот ше съм жена.....хич нема да ми е зор,ше давам да ме правят каквото си искат,да ме спукват който където ме хване,НО задника ми ше си има цена....и ще си живея добре,и ще съм съвременна кака,която ще живее добре :mhihi:
Докато съм мъж обаче....дупарата ми е безценна и за нищо не я давам :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 25 Юни 2012, 11:42

според мен най-важното е да нямат право да осиновяват и/или възпитават дете, дори и да съжителстват. Чак второто по важност нещо е да нямат право на брак. Защото вече като извратена структурна единица на обществото ще могат да претендират за осиновяване, за да не са дискриминирани от другите семейства.
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 25 Юни 2012, 12:09

Що се занимавате с педерастки работи. Да си се блъскат, да се обичат и да си живеят заедно, само да не ми се набиват пред очите, че ми се гади от тях. А лично Евгени и Азис ако ги срещна и няма свидетели работата ще стане много дебела за тях. Дори няма да ги бия, просто ги завързвам за джипа и ги тегля 10 километра на бавните. Ако оживеят ги пребивам с ритници за дето съм си скапал раздатъчната кутия по асфалта заради тях.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата