Анти паркинг системи ??

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Re: Анти паркинг системи ??

Мнение от N.Mihaylovski » 23 Юни 2012, 16:50

r3s1s74nc3 написа:
changethegame написа:Имам гараж, единственият в кооперацията и един от двата на улицата на която живея, не мога да го ползвам защото постоянно има паркирали автомобили. В момента съм принуден да си държа колата на платен паркинг. Когато звъня на паяка ми отказват всеки път, тъй като улицата не била забранена за паркиране и не можели да се месят в между съседски отношения. Обърнах се към общината с намерение да си платя за да поставя анти паркинг скоби пред излаза на гаража, но от там ми отказаха тъй като улицата била предвидена в проекта за синя зона и докато не влезел в сила не можели да направят нищо. Иначе данък за гаража си плащам и той не е никак малък, но насреща нищо...

Мястото пред гаража ти е общинско , което е неприятното в случая . Доколкото помня , понеже имах подобен проблем преди 2 години , никои няма право да ти затруднява достъпа до гаража , така че с този аргумент можеш да викнеш паяка . Поставяне на скоба , директно казано , няма как да стане ... единственно ако имаш някои сериозен познат , които да спира общинска полиция да не ти пише акт или да не ти ходят на проверка . Мисля че акта беше доста скъпичак , така че недей рискува . Общо взето в твоя случай , решение няма , за съжаление .

Зависи от сградата, и на мен ми спираха пред гаража, ама там къде спираха бяха общи части на кооперацията, и слагам квото си искам, иначе на улицата няма как да сложи квото и да било, но щом е общинско има право да викне паяка и той няма причина да откаже да дойде, ако откаже питаш може л искоба да се сложи, щом не ги интересува кво става и скобата няма да ги брига, има логика, но може и както не ги интересува да ги зайнтересува скобата и да искат да пишат акт, но треа да ги прозвъниш и да видишк акво е положението
Успех
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар

Re: Анти паркинг системи ??

Мнение от exotique » 25 Юни 2012, 11:23

Имаш право да си плащаш наем за 1-2 квадрата на общината за пространството пред гаража,ако земята е общинска...Дребни пари е ,но си заслужава :yes:

Предишна

Назад към Извън Темата