Еднополовите бракове и семейните отношения

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Докъде трябва да се простира свободата на хомосексуалистите?

Никаква свобода - бой, затвор, принудително лечение и др. такива мерки
70
51%
Да могат да си живеят заедно неформално (както сега)
40
29%
Да могат да се регистрират официално като партньори (домакинство), без право на брак
17
13%
Да могат да сключват граждански брак
7
5%
С еднополовия "съпруг" да могат да имат деца (осиновени или износени от наета за целта жена)
2
1%

Общо гласове : 136
кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 03' e46 330d
Мечтае да кара: Bmw E34 M5
Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.

Re: Еднополовите бракове и семейните отношения

Мнение от daniel_e30 » 25 Юни 2012, 22:26

Абе де да знам.. ще ги бия когато парадират с това че са обратни.. И не ми е приятно когато на публични места ( на спирката за автобуса, на центъра,в киното, в кафето и т.н ) започнат да показват ''обичта'' си един към друг... Следователно правя забележка и ако започнат да се противопоставят и да ми се правят на велики - бой. :) :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 25 Юни 2012, 22:35

ivan1590 написа:
Nasko_ написа:
ivan1590 написа: е предопределено още от раждането. :mhihi:

Ти сериозно ли се смееш на това? Не, един ден просто решава, от днес съм гей :mhihi:

Добре де, обясни кое определя дали детето ще става гей или нормален?
Разбрах, че според теб е предопределено, но не разбрах от какво.

Пич, от обща култура трябва да знаеш, че това няма как да стане! Много неща са предопределени при раждането, които и Господ не може да ти каже, всичко е генетично заложено. Предполагам няма смисъл да ги изброявам :)
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 25 Юни 2012, 22:55

Някой мод с широк мироглед ми е делнал мнението-въпрос ,ама аз да питам друго тогава ... :mhihi:

От всички либерални ,айде да не ги наричам защитници на педерите ,а по-скоро възприемащи ги нормално ,има ли такъв ,който би позволил на нормалното си хетеросексуално дете в тийнейджърка възраст да има приятел гей ? Приятел в смисъл да са в една компания,не интимен,но да си бръмчат заедно.
И някой от тук писалите има ли прител гей ,който се натиска с гаджето си гей ,когато са в обща компания ,заедно с други хора и т.н.
И още,канейки хипотетичните си прителите педери (гаджета) ,на семейни празници ,сватби и др.подобни ,нормално ли би приел тяхната близост да си пускат езици пред близките им, да се държат за ръчичка и да се гъделичкат по чурките ? :gay:

Ако някой ми каже ,че гореизброените ситуации ги приема за нещо съвсем нормално и естествено,щото им е генетично заложено ,бих го признал за най-широкоскроения човек ,който познавам (задочно разбира се ,чрез форума) :mhihi:

Не че съм отявлен хомофоб ,ама не ги одобрявам тия "генетично оформени" извратеняци ;)
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 25 Юни 2012, 23:00

Не ми е широк мирогледа в това отношение, но няма да изгрубяваме хептен :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 25 Юни 2012, 23:08

MOGY написа:Много ми е интересно какво ще направите ако ви се роди син с по-различни наклонности? С бой ли ще го превъзпитавате?

такова състояние на водата няма. Не можеш да се родиш хомо. Сексуалната ориентация Е кодирана генетично, НО това е предпоставка за евентуална, а не задължителня изява и се развива чрез възпитанието. Тоест ако едно хетеросексуално кодирано дете се роди в педалско семейство, то ще приеме за нормално поведението на родителите и ще стане хомо. Както и ако едно хомо предразположено дете отрасне в хетеро- семейство, но от Азис вижда хомо примера може да се развива в хомо- насока. Факт е обаче че хомосексуалното състояние е неестествено за организмите от амебата до хората. Виж двуполовото състояние (хермафродитността) е нещо съвсем друго
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 25 Юни 2012, 23:10

Някъде бях чел,че видиш ли на детето му било предопределено какъв индивид би излязло от него още преди раждането.
Аз обаче не го вярвам,в крайна сметка не вкарваме някакви чипове,или CD-та с информация между краката на жената....ами вкарваме друго :mrgreen:
Всичко според мене се определя от среда,възпитание,приятели и т.н.
Може и да съм консервативен,ама не моо го приема това за нормално,нямам и педераси приятели,няма и да имам.
Като го видя някой такъв един гръчав,с едни вталени дрехи,и ми говори все едно такова тихичко,и се усмихва.....бе де*ба,да се чудиш верно да го опънеш ли,да го биеш ли,или да го почерпиш :dunno: :mhihi:

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 25 Юни 2012, 23:12

Гей - е състояние на духа
Педераст е състояние на гъза . :mhihi: Освен това, в това да си обратен няма нищо странно. Лошото е, когато започнеш да се държиш като педераст. Защото да си педераст не е въпрос на сексуална ориентация, а начин на поведение и желание да нае*еш другия и то отзад. А това гейовете го правят единствено в сексуален план. Докато педерастите си го правят ей така, за добро утро и за да те прецакат в ежедневен план, който няма нищо общо със секса. Да си гей не лошо, лошо е да си педераст.

Педераст си върви бавно по трамвайната линия. Зад него ватмана нервно му сигнализира “дзън-дзън-дзън”.
Педерастът продължава, не обръща внимание.
Ватманът още по-нервно “дзън-дзън-дзън-дзън…”
След още няколко пъти ватманът слиза разярен и му вика:
- Ей, шибан педал, ще те шибам в гъза!
На което педераста му отговаря:
- Е-е-е, така кажи бе готин. Какво е това “дзън-дзън-дзън”?

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 25 Юни 2012, 23:28

мисля, че "приемането" на такива "семейства" поставя началото на нещо опасно....

брака е между мъж и жена. ако се приеме, че може да е между нещо друго- къде му се тегли чертата?

след 20 години ще надигнат вой содомистите, след още 20 - кръвосмесителите...

аз проблем с гейовете и лесбийките нямам до колкото не ми се навират в очите.

но имам проблем с приемането им в обществото като функционираща социална структура защото както казах- следващите с "абсурдни желания" ще са на ред.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nikocom » 25 Юни 2012, 23:31

Не може никаква свобода педал не се ражда педал се става :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 25 Юни 2012, 23:51

Да правиш демонстрации и гей паради заради факта че от задника ти излиза едно малодушно и затихващо фсссс... при изпускане на вредни емисии е малко гейско не мислите ли ?
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 25 Юни 2012, 23:56

Абе не знам ,ама нещо ми педерастее тая тема ...
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 26 Юни 2012, 6:49

Два случая:

Лорд Х се обръща към лакея:
- Каква е тази тупурдия навън?
- Гей парад милорд.
- Защо се провежда?
- Искат свобода милорд.
- А някой пречи ли им?
- Не милорд.
- Е какво искат?
- Педерасти сър!

Баща и син;
- Тате, аз съм гей!
- Сине, ти известен ли си?
- Не.
- Богат ли си?
- Не.
- Ми тогава си педераст!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Мнение от The7omahawk » 26 Юни 2012, 8:59

Имам малко наблюдения от познати с обратна ориентация, някои от които даже ми бяха сравнително близки приятели по едно време. ( едното беше биксексуално момиче...ама там да не дълбая :mhihi: )

Абсолютно всички с които съм контактувал имат някакви зверски проблеми в семейството или отношенията с другия пол. Страдат от страшно голяма липса на внимание и съответно с хомокесуалността си се стараят да привлекат повече - за това са гей-парадите и всичката педерастия, с която ни заливат. Според наблюденията ми са индивиди отхвърлени от обществото в един период , които се опитват да си създадат свое между себеподобни. Това за България, де, пословичната педерастия в Англия не съм я докосвал ( слава Богу :mhihi: ) и не знам там как е.
Според мен нито брак, още по-малко деца е редно да имат. Парадите да не коментираме, какъв пример за децата е това? Без никой да натяква онея лайна за личния избор - децата трябва да бъдат възпитавани съобразено с религиозните и моралните рамки на едно общество!

Не, че можем да спрем педерастията - нея и при животните я има. Да се харесват, да се обичат ако щат - но да я навират в очите на цялото общество е грозно и показва проблем. Защо СЗО я е махнала като психично заболяване? :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Юни 2012, 10:56

според някой изследвания,от всички с гей наклонности ,само около 1% са такива които наистина имат объркани гени,какво означава това:
1-99% са извратеняци???
2-щом има объркани гени,една хромозома е грешна и е определила че вътрешните белези ще са различни от външните полови белези...което си е генетично заболяване...
И защо на обществото трябва да му се показва демонстративно къде обичат да си го завират гейовете,това са си неща ,част от личното пространство...
Освен това ,вие виждали ли сте някоя жена да се държи и облича по подобен абсурден начин по който го прави един мъж гей,опитвайки се да имитира жена...

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 26 Юни 2012, 11:13

Твърдо съм против!!! Както казаха колегите преди 30 години педерастията се е водила психична болест...сега чак деца искат да имат...е то след 30 години тези, които обичат да си го слагат с козички,тапири и т.н. ще ревнат, че са дискриминирани и ще искат да се женят за животните...Къде ще му излезе края?
Колкото до ситуацията в момента - да си ровят по хралупите колкото си искат, но у тях си...не да ми правят паради...педерастка работа :ranting:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата