С какъв телефон сте и доволни ли сте от него ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Операционната система на телефона ви е :

Android
279
42%
iOS
129
19%
BlackBerry
18
3%
Symbian
149
22%
WindowsPhone
35
5%
Друга
53
8%

Общо гласове : 663
старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: С какъв телефон сте и доволни ли сте от него ?

Мнение от Leon » 22 Юни 2012, 10:37

:yes: Съгласен. Новите модели телефони са съвместими с всичко - зарядни, слушалки. Никаква грижа да ползвам периферията на блекберито със СЕ и обратно. При старите модели всеки си правеше негови аксесоари, при това с различни накрайници за различните модели. СЕ не са били с нещо по-изобретателни в прецакването на потребителите. Даже за 10те години на обединение, имаха само 2 различни накрайника за зарядно, а през това време Нокиа и Самсунг напускаха поне по 5-6 и наставаше трагедия ако някой колега в офиса няма същото, а телефона ти трябва.
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 27 Юни 2012, 8:16

Да попитам аз :mhihi:
Кой с какъв план е на телефона откъм интернет и доволен ли е от него? Също така към кой оператор е и каква му е месечната такса :lol:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 27 Юни 2012, 9:50

doomy525 написа:Да попитам аз :mhihi:
Кой с какъв план е на телефона откъм интернет и доволен ли е от него? Също така към кой оператор е и каква му е месечната такса :lol:

Без лимит,до 2,5 gb е на максимална скорост след това пада скоростта ,корпоративен клиент,говоря 200 минути безплатно към всички оператори+200 минути към мтел+безплатно към всички корпоративни на мтел и когато това свърши,имам и 60 лева които не плащам...Забравих да спомена май че това ми е служебен телефон,то личен нямам де :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318ti
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от Amitival » 03 Ное 2012, 0:22

Имам нокиа н95 8 гб още преди да дойде в България го зех 700 евро това му е май 5 година не е мръднал.....от 2 години имам и Iphone 4 просто уникален телефон за мен всичко имам с него да не говоря колко ми е полезен .....сега съм мернал око и на 5цата но ще я взема от Сащ за 200 долара не тук 2000 лева :censored: :censored: :censored: :censored:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3 Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 03 Ное 2012, 2:11

На първо четене доволен от iPhone 5. Нещо това 3G ми прави проблеми и се чудя дали е телефона или оператора...

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 03 Ное 2012, 2:27

Към кой оператор си ?
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 03 Ное 2012, 3:13

Dell streak. НЕ СЪМ ДОВОЛЕН. :no:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 03 Ное 2012, 14:20

Peter Angelov написа:На първо четене доволен от iPhone 5. Нещо това 3G ми прави проблеми и се чудя дали е телефона или оператора...

Ако е Глобул... Глобул е :ranting: :ranting: :ranting: От няколко месеца имат проблем с 3Г мрежата. Ако ти е включен интернета към оператора (за къв х*й ми е иначе това 3Г), невинаги тръгва да набира телефонни номера и не иска да изпраща СМС/ММС. В София проблема почти липсва, но в Пловдив е отвратително... На ГСМ мрежа няма такива проблеми, но там фейсбука не ще да отвори, камо ли пък някой страница в браузъра... В Пловдив съм точно до Мола (изглежда са им по-натоварени клетките) и телефона да набере 2-3 път под ред от първия път с включен интернет си граничи с фантастиката :ranting:
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 03 Ное 2012, 14:31

TNT написа:Ако е Глобул... Глобул е :ranting: :ranting: :ranting: От няколко месеца имат проблем с 3Г мрежата. Ако ти е включен интернета към оператора (за къв х*й ми е иначе това 3Г), невинаги тръгва да набира телефонни номера и не иска да изпраща СМС/ММС. В София проблема почти липсва, но в Пловдив е отвратително... На ГСМ мрежа няма такива проблеми, но там фейсбука не ще да отвори, камо ли пък някой страница в браузъра... В Пловдив съм точно до Мола (изглежда са им по-натоварени клетките) и телефона да набере 2-3 път под ред от първия път с включен интернет си граничи с фантастиката :ranting:

Аз съм с 4-ка но съм на виваком и имам същия проблем по-някой път или успявам да набера след 2-рия път или след като ми звъннат вдигам и разговора се разпада. От Пловдив съм за Тракия най-вече става въпрос, проблема май не е в клетките.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 03 Ное 2012, 14:38

При мен, ако не стане от първия път... и от 10-ия няма да стане. Изключвам интернета или превключвам offline/online режим. Не знаех, че и на Виваком го прави. В андроид форума няколко теми има по този въпрос и хора в цялата страна се оплакват. Странното е, че при всички проблема се е появил по едно и също време(някъде средата на август беше) и са на Глобул :bang: То не бяха преинсталации, форматвания... НОВА СИМ карта ходих да си взимам, че старата беше на 8-9 години... докато разбера, че проблема не е в моя телевизор.
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от HackeD » 03 Ное 2012, 14:40

Твоя щом и до 10-тия път не става да не би да е с Gevey? Защото моя е Never Lock и пак го прави по някой път, иначе ако е по-добър обхвата още като цъкна да набирам и интернета се изключва и си набира без проблем. :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 03 Ное 2012, 15:30

Аз съм с Андроид и интернета не ми се изключва автоматично, когато тръгна да набирам :yes: Случвало ми се е докато водя разговор, да пиша в Whatsapp :mhihi: Не е бил заключван към оператор. Когато изключа интернета, винаги набира от първия път.
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от HackeD » 03 Ное 2012, 15:32

Аз помислих, че си с айфон и затова. :yes: Но преди айфона имах HTC HD2 с андроид пак интернета седеше постоянно включен ама нямаше никакви проблеми при набирането. :dunno:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 03 Ное 2012, 23:36

N.Mihaylovski написа:Към кой оператор си ?

Здрасти, ако се отнася за мен Аз съм на Globul.Днес ходих да питам и ми отговориха че имат проблем от средата на 08.2012 г.! Накарахаме да се обадя на 123 и да посоча проблемните места като град, квартал и улица и ще вземели мерки :mhihi: Иначе телефона няма грижи и си работи отлично.Вчера падна голям смях говорихме си с него на чужди езици в 70% не ме разбира и стана голям смях :mhihi: Като екстра иначе е страхотно...
На първо четене батерията държи много яко! Имам и друг проблем :( Gmail пощата не знам защо ми казва че ми е грешна паролата а през PS-то си влизам и няма грижи...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedhokk » 04 Ное 2012, 0:11

HackeD написа:Аз помислих, че си с айфон и затова. :yes: Но преди айфона имах HTC HD2 с андроид пак интернета седеше постоянно включен ама нямаше никакви проблеми при набирането. :dunno:

Ако още ти е гаранционен телефона, защо не го върнеш за ремонт? И аз мислех, че няма какво да се прави и се бях примирил по едно време с това, че някой път трябва да набирам по 5 пъти преди да се свържа, обаче един ден ми писна и си оставих телефона в мтел, описах им проблема и 5 дни по-късно ми го върнаха обратно. От тогава нямам никакви проблеми, а 3г нета го спирам само когато трябва да пестя батерията.

ПП: С iPhone 4s съм.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата