Избор градински маркуч
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Избор градински маркуч
Трябва да взема за градината маркуч... в началото на сезона взех някакъв уж хубав ама се сцепи вече, понеже го сурна по цимента..
Та.. трябва ми 30-40 метра устойчив на триене (дебелостенен) и армиран маркуч 1 цол или 3/4, който не се пречупва лесно
Едно време имаше по парковете едни черни каучукуви мисля, бяха много добри. Някой ако знае къде се продават такива?
че тези по 60-100 лв пак не ми вдъхват доверие по бриколажите и т.н.
Та.. трябва ми 30-40 метра устойчив на триене (дебелостенен) и армиран маркуч 1 цол или 3/4, който не се пречупва лесно

Едно време имаше по парковете едни черни каучукуви мисля, бяха много добри. Някой ако знае къде се продават такива?
че тези по 60-100 лв пак не ми вдъхват доверие по бриколажите и т.н.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Избор градински маркуч
Вземи си Гардена. Има ги в Метро, мисля и Бриколаж и другите строителни хипермаркети.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Е нема да е като тия от едно време, дето караха по 20 години ама са с май най-добро качество от всичко що се предлага на пазара.
Аз имам техни много неща като почнеш от бензинова косачка, ножици, маркучи, пистолети, водни разпръсквачи, връзки, макари и т.н. и до сега не съм успял да строша нищо още
Аз имам техни много неща като почнеш от бензинова косачка, ножици, маркучи, пистолети, водни разпръсквачи, връзки, макари и т.н. и до сега не съм успял да строша нищо още

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
уж тоя със идея против прегъване ама нъц
макар, че не се пречупва чак като другите де, но пък и цената е... като за китайски (уж италия)

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Те имат най-различни серии. 1 цол 25 метра подсилен "комфорт" мисля беше е 150лв някъде. Зелен е на цвят. Оранжевия и сиво-оранжавия са двата по-долни класа.
Сега гледам има "промоция" в бриколаж на маркуч 1/2 с макара гардена за 60лв.
7 мнения
• Страница 1 от 1