Всички в Брюксел даваха България за пример
Модератор: Общи модератори
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Re: Всички в Брюксел даваха България за пример
Да, неуместен е, щото Мария Магдалена, беше к**ва, но съжали и се промени. Което не виждам да е налице у нашия премиер, който с такова умиление говори за Тодор Живков, че чак на човек да му се доплаче. А какво е правил преди 2000 г., е тера инкогнита, за което никой няма право да пита, нали така? А какво е правил като главен секретар на МВР в периода със най-много "знакови" убийства, до едно неразкрити и затова не трябва да се пита, нали така? Индикациите са хубаво нещо, по-просто го е казал Христос: По плодовете им ще ги познаете.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
Elesar74 написа:Да, неуместен е, щото Мария Магдалена, беше к**ва, но съжали и се промени. Което не виждам да е налице у нашия премиер, който с такова умиление говори за Тодор Живков, че чак на човек да му се доплаче. А какво е правил преди 2000 г., е тера инкогнита, за което никой няма право да пита, нали така? А какво е правил като главен секретар на МВР в периода със най-много "знакови" убийства, до едно неразкрити и затова не трябва да се пита, нали така? Индикациите са хубаво нещо, по-просто го е казал Христос: По плодовете им ще ги познаете.
Дай ми пример, в който политик от цивилизована държава се е разкаял публично (дори да не е влязъл в манастир

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
jivko81 написа:Nasko_ написа:jivko81 написа:http://dokoga.com/2012/01/%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D1%8A%D0%BD-%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%B5%D0%BB-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D1%80-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8/
Ти сериозно ли си мислиш, че това е казано от Камерън?
Също толкова сериозно, колкото и интервюто с Холандския премиер.
Просто в един момент на тези хора им идва в повече това което се говори в БГ, че виждате ли ние сме най-добре в Европа![]()
Както са казали по-мъдрите от нас: Блажени са вярващите!
Тва е много по-зле от примера с Холандеца , защото си проличава платения кретенски сайт . Какъв олигофрен и българофоб , трябва да си за да направиш такъв смешен опит да опровергаеш това че някой ни е похвалил.
Но явно е платено доста за бързи отговор - някой ни хвали и моментално излиза псведо статия , в която уж ни осират . Лошото е че 6% ще се сетят че тва е глупост , но други 94% ще повярват и ще си кажат - малеее , ква сме трагедия .
Понеже имам силни подозрения че жалкия драскач на тези статии че отзивите по форумите , да му го кажа в прав текст - ТИ СИ ЖАЛЪК и нямаш право да се наричаш българин

Правителството не искам да го коментирам , защо аз и всички тук не сме достатъчно компетентни . Ще кажа само ,че може и по-добре .
acho.rs написа:Какъв олигофрен и българофоб , трябва да си за да направиш такъв смешен опит да опровергаеш това че някой ни е похвалил.

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
Аз викам да се радваме като ни пофалят след като нещо се подобри,щото сега е един батак и става по-зле всеки ден.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Ама начи ние сами се самонавиваме да ни е зле бе - "Все по зле ставало" - кое?
Ей го ся целия парадокс - ставаш сутрин в добро настроение правиш си едно кафе,сядаш да разгледаш какво става из форума и хоп - прочиташ тая платена тъпня .... и у тебе идва една злоба и омраза.
Отиваш после на работа и се почва едно обсъждане на темата с колеги и т.н. от там вече се почва едно оплакване от типа "Цтцтцт виж ги ся тия бачкам им за без пари мама им ...."
То се наслагва,наслагва със седмици,месеци че и години и все сме по-зле!
Първо да си оправим психиката после всичко ще се нареди.
Ей го ся целия парадокс - ставаш сутрин в добро настроение правиш си едно кафе,сядаш да разгледаш какво става из форума и хоп - прочиташ тая платена тъпня .... и у тебе идва една злоба и омраза.
Отиваш после на работа и се почва едно обсъждане на темата с колеги и т.н. от там вече се почва едно оплакване от типа "Цтцтцт виж ги ся тия бачкам им за без пари мама им ...."

- jivko81
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 750LI Xdrive
Binev_OuT написа:Ама начи ние сами се самонавиваме да ни е зле бе - "Все по зле ставало" - кое?
Аааа не колега, аз не се оплаквам, а напротив. Много познати ме питат как успявам да съм такъв оптимист и да казвам винаги, че съм много добре.
Не работя без пари, но само аз си знам с колко усилия си изкарвам парите и в такъв период на тотално свиване на всички, аз да увеличавам служителите и дейностите. Това не става с оплакване и мрънкане, а с яко бачкане, а ако случайно и държавата се усети малко да подпомогне бизнеса, вместо само да го притиска в ъгъла, то тогава всичко ще е ОК.
А относно платените статии, но мисля да коментирам, защото журналистиката в БГ е само една: ПЛАТЕНА

- jivko81
- младши ентусиаст
-
acho.rs написа:jivko81 написа:Nasko_ написа:jivko81 написа:http://dokoga.com/2012/01/%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D1%8A%D0%BD-%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%B5%D0%BB-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D1%80-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8/
Просто в един момент на тези хора им идва в повече това което се говори в БГ, че виждате ли ние сме най-добре в Европа![]()
Тва е много по-зле от примера с Холандеца , защото си проличава платения кретенски сайт . Какъв олигофрен и българофоб , трябва да си за да направиш такъв смешен опит да опровергаеш това че някой ни е похвалил.
Но явно е платено доста за бързи отговор - някой ни хвали и моментално излиза псведо статия , в която уж ни осират . Лошото е че 6% ще се сетят че тва е глупост , но други 94% ще повярват и ще си кажат - малеее , ква сме трагедия .
Понеже имам силни подозрения че жалкия драскач на тези статии че отзивите по форумите , да му го кажа в прав текст - ТИ СИ ЖАЛЪК и нямаш право да се наричаш българин![]()
Правителството не искам да го коментирам , защо аз и всички тук не сме достатъчно компетентни . Ще кажа само ,че може и по-добре .
Силно се надявам да не правиш някакви смешни намеци за това кой е автора на статията.
Казваш, че в статията ни осирали, хммм, я сега отвори я отново, прочети я внимателно и ми кажи колко лъжи или измислици виждаш в нея.
Аз ще ти кажа преди да се отговорил, те са точно 0.
А щом според теб е по-добре да сме лицемери и да си мислим, че живеем по-добре от цяла Европа и да си затваряме очите пред истината, проблема си е твой!
Нямам нищо против да ни хвалят, дори напротив, по-този начин ни се вдига националното самочувствие, но когато не е обективно то предизвиква смях в останалите.

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
flame написа:Elesar74 написа:Да, неуместен е, щото Мария Магдалена, беше к**ва, но съжали и се промени. Което не виждам да е налице у нашия премиер, който с такова умиление говори за Тодор Живков, че чак на човек да му се доплаче. А какво е правил преди 2000 г., е тера инкогнита, за което никой няма право да пита, нали така? А какво е правил като главен секретар на МВР в периода със най-много "знакови" убийства, до едно неразкрити и затова не трябва да се пита, нали така? Индикациите са хубаво нещо, по-просто го е казал Христос: По плодовете им ще ги познаете.
Дай ми пример, в който политик от цивилизована държава се е разкаял публично (дори да не е влязъл в манастир), че лъже и маже и всичко останало от мръсния репертоар на политическите игри - и ще съдействам да именуват някоя черква на твое име
Няма такъв пример, именно затова предишният ти пример е неуместен. Но мога да ти припомня как президента на Германия си отиде, заради скандал с едни нищо и никакви пари в един вестник, пък бил той и "Билд". А какво да кажем за нашия доскорошен.....изкара си цели два мандата споконо и си тръгна с вдигната глава, горд като агент Гоце. Просто без коментар.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
jivko81 написа:Силно се надявам да не правиш някакви смешни намеци за това кой е автора на статията.
Казваш, че в статията ни осирали, хммм, я сега отвори я отново, прочети я внимателно и ми кажи колко лъжи или измислици виждаш в нея.
А щом според теб е по-добре да сме лицемери и да си мислим, че живеем по-добре от цяла Европа и да си затваряме очите пред истината, проблема си е твой!
Нямам нищо против да ни хвалят, дори напротив, по-този начин ни се вдига националното самочувствие, но когато не е обективно то предизвиква смях в останалите.
Тук не става въпрос за това дали са казани лъжи или истини, а затова дали го е казал Камерън и то пред БиБиСи

Ако не ти е направило впечатление, всичката тази храна срещу България от Дейвид Камерън била в отговор на журналистически въпрос " Защо не е подкрепил договора за спасяване на еврото"

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- jivko81
- младши ентусиаст
-
Nasko_ написа:jivko81 написа:Силно се надявам да не правиш някакви смешни намеци за това кой е автора на статията.
Тук не става въпрос за това дали са казани лъжи или истини, а затова дали го е казал Камерън и то пред БиБиСи![]()
Ако не ти е направило впечатление, всичката тази храна срещу България от Дейвид Камерън била в отговор на журналистически въпрос " Защо не е подкрепил договора за спасяване на еврото"
Точно за лъжите и истините става въпрос колега, без значение кой и къде ги е казал, те трябва да се казват в очите, а не да цари една заблуда в обществото (простоватата част от него), че в държавата всичко върви по мед и масло и всеки ден да ни се изправя някой по телевизията и да ни казва как ние сме по-добре от Гърция, Испания и т.н., а описаната част от народа да цъка с език и да вика: Ей браво на нашите бе, гледай как гърците с по 1500 евро МРЗ са по-зле от нас с 135 евро МРЗ.
Както и да е, не ми се спори за глупости, всеки има право да си мисли и пише каквото реши, а аз съм аполитичен и не искам да задълбаваме по темата.

- jivko81
- младши ентусиаст
-
jivko81 написа:Nasko_ написа:jivko81 написа:Силно се надявам да не правиш някакви смешни намеци за това кой е автора на статията.
Тук не става въпрос за това дали са казани лъжи или истини, а затова дали го е казал Камерън и то пред БиБиСи![]()
Точно за лъжите и истините става въпрос колега, без значение кой и къде ги е казал, те трябва да се казват в очите, а не да цари една заблуда в обществото (простоватата част от него), че в държавата всичко върви по мед и масло и всеки ден да ни се изправя някой по телевизията и да ни казва как ние сме по-добре от Гърция, Испания и т.н., а описаната част от народа да цъка с език и да вика: Ей браво на нашите бе, гледай как гърците с по 1500 евро МРЗ са по-зле от нас с 135 евро МРЗ.
Както и да е, не ми се спори за глупости, всеки има право да си мисли и пише каквото реши, а аз съм аполитичен и не искам да задълбаваме по темата.
Опаа, цитат от последната минута:
"Правим магистралите. Правим всичко това на фона на тази жестока финансова криза, когато нашите съседи буквално се разпадат като държави. А при нас – еврокомисарите идват и ни ръкопляскат, каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Катуница. Виждате, че всеки ден отваряме големи проекти, които развиват бизнеса, и създават удобства, изтъкна премиерът."
Извадката е от тази статия: http://dnes.dir.bg/news/plovdiv-boyko-b ... 72870?nt=4
Не знаех че околните държави се разпадат

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
jivko81 написа:Точно за лъжите и истините става въпрос колега, без значение кой и къде ги е казал, те трябва да се казват в очите, а не да цари една заблуда в обществото (простоватата част от него), че в държавата всичко върви по мед и масло и всеки ден да ни се изправя някой по телевизията и да ни казва как ние сме по-добре от Гърция, Испания и т.н., а описаната част от народа да цъка с език и да вика: Ей браво на нашите бе, гледай как гърците с по 1500 евро МРЗ са по-зле от нас с 135 евро МРЗ.
Колега, бъркаш понятията, не съм чул или прочел някой да казва, че ЖИВЕЕМ по-добре от хората в Гърция или Испания

Я сега за момент си представи, ако бяхме на мястото на Гърция, както сме в това положение?

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
jivko81 написа:acho.rs написа:jivko81 написа:Nasko_ написа:jivko81 написа:http://dokoga.com/2012/01/%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%80%D1%8A%D0%BD-%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%B5%D0%BB-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D1%80-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8/
Понеже имам силни подозрения че жалкия драскач на тези статии че отзивите по форумите , да му го кажа в прав текст - ТИ СИ ЖАЛЪК и нямаш право да се наричаш българин![]()
Силно се надявам да не правиш някакви смешни намеци за това кой е автора на статията.
Като те слушам се чудя , защо не сме се избесили всичките . Не намеквам , че ти си автор на статията , ако тва ще те успокои .
На другите ти терзания няма да ти отговоря , защото си поредния типичен българин , който ни товари с негативна енергия .
А тия дето се чудят - то утре може и да се чуе че световната икономика е балон , който ще се спука
- политиката абсолютно навсякъде се диктува от икономически интереси
- дават десетки милиарди за анимационни филмчета , докато половин милиард африканци умират от глад
- бизнеса с наркотици е по-силен от половината правителсвта по белия свят
... още един вагон лайна може да се изсипат и ще са верни . Само че мен не ми се занимава да прехвърлям и предъвквам едни и същи лайна - с тва са заети медиите и жълттата преса . Гледам че и у форума , тоя спорт има фенове . Аз не съм и заявявам позицията си .
И да кажа пак - автора на оная стаия е БЪЛГАРОФОБ , който си продава задника за пари

jivko81 написа:Не знаех че околните държави се разпадат
Косово е лунна територия, която никога не е била част от друга държава

А луната, че е македонска всички знаем - но макетата съвсем скоро ще разберат (ама болезнено и наистина) какво значи "Проект Велика Албания"...
Гърчолята закърпиха положението, иначе и те вървяха към граждански размирици.
А що, се чудя аз, вместо да си гледаме собствените посрани задници (както беше казал един колега) - гледаме как някой друг е зле или пък ние сме добре?!
Що да се радваме на хубавото, като има толкова много и различни лайна на света, за които можем да се хванем и да ги дъвчем до безкрай и да рисуваме с черни краски ежедневно?!
Що да се възгордяваме поне малко като някой ни похвали за нещо, вместо да тръбим на висок глас, така че ако може целият свят да ни чуе, колко сме тъпи, прости, бедни, непрокопсали, насрани, затънали в лайна и т.н. и т.н.?!