Е60 530d / E39 530d
Модератор: Общи модератори
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Re: Е60 530d / E39 530d
iani qnkov написа:Имам е39,братовчед ми има е60...Е60 то има супер дървената возия(уголемена 3ка)има супер стегнато поведение на пътя,но леко ми се губи комфорта от там, нали все пак е 5ца нали трябва да е леко по-мазна возията от на 3ката?!?В е39ката са съчетани едновременно стегнатото поведение на пътя и хубавата возия!
смени си изпусналите амортисьори и омекналите пружини с нови и пак сравни возията ...
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
не знам какви са тези коментари но е60-ката няма нищо общо като возия,визия,стойка и всичко останало от е39-ката.
Карах и е46 и е60 и мога да кажа че са напълно различни коли.
С две ръце гласувам за Е60 и не защото аз карам такова а защото е по-добрия избор(но винаги всичко опира до финанси и вкус)
Карах и е46 и е60 и мога да кажа че са напълно различни коли.
С две ръце гласувам за Е60 и не защото аз карам такова а защото е по-добрия избор(но винаги всичко опира до финанси и вкус)
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Идеалният вариант е Е60 + Е39 ама бензинки
Е60-тката за дълъг път и чужбинско, кротичко шефската.... Е39-ката с газчица за градско хулиганската душманската
нали парите нямали значение....

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
E34 написа:Идеалният вариант е Е60 + Е39 ама бензинкиЕ60-тката за дълъг път и чужбинско, кротичко шефската.... Е39-ката с газчица за градско хулиганската душманската
нали парите нямали значение....
Разочарова ме! От човек с ник е34 очаквах да кажеш една добра дума e34 525tds
@ автора
като гледам не си от оня ден във форума.
Ако сам не можеш да прецениш кво искаш и можеш да си позволиш незнам ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Аз и по-горе писах , но май не съм се изразил ясно . Едно е да гледаш колите отстрани , друго е да имаш реалната възможност да ги купиш . На мен Е46 ми харесва повече във всеки детайл от Е90 , ползват еднакви двигатели в определни години , но ако ми ги дадеш двете винаги бих взел Е90ката . И точно - едно от първите Е90 пред последните Е46 .
И А6 Ц5 ми се струваше грозна кола , но когато ми се отвори възможност преди 4 години - удобствата които предлага , бързо надделяха над грозните стопове
И А6 Ц5 ми се струваше грозна кола , но когато ми се отвори възможност преди 4 години - удобствата които предлага , бързо надделяха над грозните стопове

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
е едва ли би взел примерно е90 325 пред е46 м3... нали? това мисля, че е единствения вариант да предпочетеш по-старата при условие, че бюджета ти е за толкова общо взето.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
steeN написа:е едва ли би взел примерно е90 325 пред е46 м3... нали? това мисля, че е единствения вариант да предпочетеш по-старата при условие, че бюджета ти е за толкова общо взето.

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
4-5 години си карам Е 39 и все още си ме кефи и ме радва като цяло,,, от друга страна Е60 ( и особено ) М пакета,лично за мен е едно от най-красивите БМВ та правени някога,вярно че интериора е вече по размит,не така класически обърнат към шофьора,но какво да ги правиш,,,тенденции,,, това не би ме спряло да я карам с огромен кеф,,,,ето ти една красавица,,,
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
ами, колкото и да е странно, аз бих дал своя глас наистина за е34.. с голям бензинов мотор и в топ състояние
тази кола така или иначе повече от стойността няма да си свали, няма да остарее, няма да се потроши за някакви безбожни пари
а и в момента от запада излизат някои много добри гледани екземпляри, които просто са се превърнали в тежко финансово бреме за европейските си собственици (стара кола. доста)
докато в бг старата кола е добре дошла, пътен данък по 10 кинта, без каско, гражданска за 200 и си цар..
м-да.. и неква цикалка за задръстванията, нещо в духа на ситроен саксо примерно
като това бих го казал за всеки класически модел от края на 80те и началото на 90те всъщност..
тази кола така или иначе повече от стойността няма да си свали, няма да остарее, няма да се потроши за някакви безбожни пари
а и в момента от запада излизат някои много добри гледани екземпляри, които просто са се превърнали в тежко финансово бреме за европейските си собственици (стара кола. доста)
докато в бг старата кола е добре дошла, пътен данък по 10 кинта, без каско, гражданска за 200 и си цар..

като това бих го казал за всеки класически модел от края на 80те и началото на 90те всъщност..
No bling at the Ring
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
И тука има запазени Е34-ки. Една се продава дори в момента, дето ако някои се поинтересува ще разбере, що за собственик има и какви грижи се полагат за нея. Не съм гласувал, защото не съм карал нито едното, нито другото. Но ако имаш пари за хубаво Е60, защо не? 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Azidaha написа:steeN написа:latrel написа:
ПС:
Мисля утре да пусна една тема...е90 срещу е36, парите нямат значение и да се свършва
е да... това би имало смисъл само ако става въпрос за е36 м3 и е90 от нисък клас.
щото като направиш обслужването на м3-то и цената ти ще дойде колкото една 318ка е90.
ако парите нямаха (толкова голямо) значение, по-скоро темата трябваше да е е39 540и/м5 срещу е60 530д.
иначе ест. че е60 е по-добрата кола, ма така и никой не ми каза дали е60ките са по-капризни от е39ките.
Колеги, идва ми да ви кажа много неща, но ще приема, че е от 16 часовият работен ден.
За това, просто искам да задам два въпроса:
1. Къде прочетохте, че парите нямат значение?
-Написал съм, че не искам да се говори за пари!
2. Защо решихте, че ми се кара М5, или 540i?
-Написал съм, че ми се кара дизелов автомобил, автоматик и дори съм упоменал защо!
Моля ви, не четете между редовете когато ще изказвате мнение! Не бъдете ограничени, не бъдете комплексари!
Благодаря ви!
Ще оценя високо, ако приемете мнението ми с достойнство като мъже и приемете, че сте сгрешили!
Колега, при толкова много потребители е ясно,че ще има и различни мнения,,,моето предложение е да се абстрахираш от всички и да вземеш тази кола,която просто си те кефи повече. Със сигурност единия модел по-някакъв начин ти харесва малко повече.Аз поне правя точно така,,,, като видя визията,салона и ме грабне,,,,кой каквото ще да ми казва,,,,

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
BadAngel написа:ами, колкото и да е странно, аз бих дал своя глас наистина за е34.. с голям бензинов мотор и в топ състояние
Като се чуди човека за Е60 , не е ли най-добре да му предложим Волга

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
acho.rs написа:BadAngel написа:ами, колкото и да е странно, аз бих дал своя глас наистина за е34.. с голям бензинов мотор и в топ състояние
Като се чуди човека за Е60 , не е ли най-добре да му предложим Волга

Наистина отиде много надолу...
Ииии Kroki го е казал много добре...

Kroki написа: Но ако имаш пари за хубаво Е60, защо не?
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
BadAngel написа:ами, колкото и да е странно, аз бих дал своя глас наистина за е34.. с голям бензинов мотор и в топ състояние
честно бях забравил какъв генератор на бълвоч си

човека иска дизел-автомат и не ретро, че не му се прави е30 ти му викаш вземи си ретро с голям бензин

коя е тая кола дето е на 20+ години и е топ
викаш данъка на голям бенз мотор е 10 лв

и е евтино за подръжка - 520 може би ама ти говориш за голям бенз мотор
заеби ....

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...