Пикник край Пловдив,до рекичка-къде?
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Пикник край Пловдив,до рекичка-къде?
Здравейте колеги,моля за вашата помощ,
става въпрос че бих желал да заведа жената и родата на пикник,условията са някъде около Пловдив ,ще ми се да има и река,в която евентуално да метна за риба (успеха за улов на риба не е задължителен,ама поне да кълве
),мислих си някъде по пътя за Велинград има една река,незнам как се казва,Въча или нещо подобно,но там незнам дали има някъде и място в което да се разположим барбекюто,горе долу в такъв радиус,може и някъде към чепеларе и тн.
Моля ,ако някой има подобно предложение,ходил е ,доволен е да сподели,смятам в събота да отида.
Предварително Благодаря
става въпрос че бих желал да заведа жената и родата на пикник,условията са някъде около Пловдив ,ще ми се да има и река,в която евентуално да метна за риба (успеха за улов на риба не е задължителен,ама поне да кълве

Моля ,ако някой има подобно предложение,ходил е ,доволен е да сподели,смятам в събота да отида.
Предварително Благодаря

Re: Пикник край Пловдив,до рекичка-къде?
бих ти препоръчал гераница. ще ви дойде далече обаче ако трябва да се връщате същия ден. не че нещо, ама пътя е бая завои и си е изморително.
http://www.smolyandnes.com/fotogaleriya-geranitsa
това е близо до гръцката граница, до село арда се пада (и близо до извора на река арда).
общо взето си струва ако останете за повече време.
това е близо до гръцката граница, до село арда се пада (и близо до извора на река арда).
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
audi_bulgarian написа:В Пловдив има само една рекичка и тя е Марица
Един съвет.Спри да спамиш в темите, и не ме пробвай, колко ще те изтрая.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
kulov написа:бих ти препоръчал гераница. ще ви дойде далече обаче ако трябва да се връщате същия ден. не че нещо, ама пътя е бая завои и си е изморително.
Много е далече за един ден колега,благодаря за предложението,друго...
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
До Калековец, р. Стряма ...там е добре, бива за пикник, има вирове за къпане, гъби, зайци също .... и не ти е далече.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
или над Асеновград по пътя за Бачково (към Смолян) има много места.... на 25 км от Пловдив.

- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
Миналата седмица се качвахме към първенец, също има една рекичка не става за риба обче и има доста хора (трябва да се отиде по-рано околу 9ч.) малко след първенец има един ресторант големичък не помня как се казва (явор ли кво беше не помня) е там като слезеш до ресторанта тръгваш на дясно пътя е покрай реката има доста места
дано съм бил полезен 

- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
След Първенец ресторантът се казва "Пикник" и там е най-лесното място за пикник с река. Малко по-нагоре по пътя преди табелата храбрино се слиза в дясно от пътя и там имаше хубави местенца с река, ама не съм ходил отдавна и не знам дали все още са налични. След храбрино по пътя за х. Родопски партизани има много места за пикник около реката. Ние от деца ходим там и се къпем в реката - има много готини вирчета, а и места, на които камъните са толкова загладени, че стават за пързалки
. Аз не съм рибар и не разбирам "кълве ли", но често съм виждал там хора да си къпат червеите.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Брех,колко красиви оферти,надявам се че няма да е пренаселено по посока Бачково...
- Junkie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
Бих ти препоръчал Въча, точно до село Куртово Конаре.
Точно на изхода на селото има мост, и от моста се вижда реката, местенцето хич даже не е лошо, но все пак има няколко минуса.
Ако си рибар, само ще къпеш червеите
там риба не съм виждал.
Също водата е АДСКИ студена винаги, деца да се къпят - забрави. Ако ти си по-корав може и да се пробваш, но моя съвет е... забрави за къпане.
И последно, още от моста ще видиш доста Орки.... в началото до моста се ситуират и по цял ден правят глупости.
Ако решиш да ходиш там, слизаш по черния път и караш надолу по реката, в един момент орките изчезват, мързи ги да ходят назад
Тоя уикенд и аз съм там, може и да се засечем
Точно на изхода на селото има мост, и от моста се вижда реката, местенцето хич даже не е лошо, но все пак има няколко минуса.
Ако си рибар, само ще къпеш червеите

Също водата е АДСКИ студена винаги, деца да се къпят - забрави. Ако ти си по-корав може и да се пробваш, но моя съвет е... забрави за къпане.
И последно, още от моста ще видиш доста Орки.... в началото до моста се ситуират и по цял ден правят глупости.
Ако решиш да ходиш там, слизаш по черния път и караш надолу по реката, в един момент орките изчезват, мързи ги да ходят назад

- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Junkie написа:Бих ти препоръчал Въча, точно до село Куртово Конаре.
Ако си рибар, само ще къпеш червеитетам риба не съм виждал.
Ако решиш да ходиш там, слизаш по черния път и караш надолу по реката, в един момент орките изчезват, мързи ги да ходят назад![]()
И аз в последно време ходя там колега. Наистина е хубаво местенцето, но последния път и аз се натъкнах на мангали и ми надуха главата с простотията си.. Предполагам, че говориш за същото място, така че следващия път ще пробвам по-надолу, дано наистина да ги мързи. Ако ли не ще се възползвам от останалите предложения в темата

- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
Малко след бачково има един мост там е яко 

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
Там как се слиза до реката?
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2