Discovery channel ми изчезна... WTF ?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Re: Discovery channel ми изчезна... WTF ?!

Мнение от emiliqn.gqurov » 04 Юли 2012, 23:36

И при мен го няма.. но имам нешанъл джиографик :conf:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 05 Юли 2012, 0:36

еееее стига бе,аз съм на кабеларка и при мен го няма,а е травел тв :evil: :evil: :evil: Това е единствената телевизия която ставаше за гледане :evil: :evil: :evil:
/// 6>4
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Мнение от b0bituy » 05 Юли 2012, 1:02

Владо написа:искам да попитам нещо по отношение на договорите с близу, а и другите по-съвременни и последни модерни доставчици...
не са ли упоменати в договора каналите, които трябва да осигуряват?... и ако не го правят, това не е ли достатъчно за прекратяване на договора?
И мен ме интересува същото нещо. Баба ми и дядо ми се излъгаха да подпишат с тях и сега само търся някакво оправдание за прекратяване на договора. Някой ако знае как стоят нещата да пише. :bchug:
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 05 Юли 2012, 13:58

Новини
[ 05.07.2012 ] Уважаеми клиенти,

Бих искал да се обърна към Вас относно ограничаването на разпостранението на каналите на Discovery. blizoo предоставя 150 телевизионни програми и най-високите интернет скорости от 150 Mbps, в различни ценови пакети, които да удовлетворят нуждите на всеки един от Вас. Основен наш принцип е да предлагаме най-качествените и гледани канали на достъпна цена. Изключително неизгодните финансови условия наложени от Discovery третират blizoo неравностойно спрямо другите оператори на пазара и биха довели до увеличение на цените към Вас. Ние избрахме да останем верни на принципите си и твърдо отказваме да увеличим цените на пакети ни в тези трудни времена.

Очаквамe Discovery да оценят нуждата от равнопоставеност към всички оператори и цени съобразени с българския пазар, което ще позволи връщането на каналите без увеличение на крайните цени. В противен случай, предпочитаме да инвестираме милионите левове, които искат Discovery в нови и по-привлекателни канали, повече HD програми, нови услуги като Запис и Пауза и още по-бърз и качествен интернет. През последните месеци сме добавили много желани от Вас програми (Премиершип в HD, 14 HD канала включени впакети, ring.bg, btv Lady, СКАТ, повече от 30 чуждестранни програми) и занапред ще продължим да разширяваме програмната схема за да може вие да избирате, какво да гледате.

Бих искал да ви благодаря за разбирането в този труден момент, за вашата подкрепа и лоялност. Споделете мнението си във форумите на blizoo. Ще се опитаме да отговорим на всеки един от Вас.

С уважение,
Васил Щонов
Директор Стратегии и Маркетинг
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 05 Юли 2012, 14:20

Xaxa как замазват очите. Ужас. Според мен прикриват нещо.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 05 Юли 2012, 15:40

AGT написа:Новини
[ 05.07.2012 ] Уважаеми клиенти,

През последните месеци сме добавили много желани от Вас програми (Премиершип в HD, 14 HD канала включени впакети, ring.bg, btv Lady, СКАТ, повече от 30 чуждестранни програми )

С уважение,
Васил Щонов
Директор Стратегии и Маркетинг

Ебаси нещастника :ranting: Рай уно,дуе,трее,чинко , на баба му хвърчилото, бтв лейди ми пуснал бил и СКАТ ... Да го скат-нат в някой ххх канал тоя :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 05 Юли 2012, 15:55

Бе няма ли оператора под 80 телевизии на най-евтиният пакет - го подминавам като умряло врабче...Дискавъри,Евроспорт и всички канали,които ги имаше преди 10 годиди са минимум изисквания...

Предишна

Назад към Извън Темата