HP Compaq - питане

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

HP Compaq - питане

Мнение от randity » 09 Юли 2012, 16:25

Колеги, взех тук за 1-2 дена такъв лаптоп. Вчера всичко ок, падна му батерията и пуснах зарядното, сутринта ставам, пускам го - всичко наред. Преди малко тръгнах да го рестартирам, не иска. Тръгвам да го гася, пак не иска ? Преди 10 мин. още нещо - Когато влезна в Гугъл Хром, лентата отдолу изчезва, когато го минимализирам се показва .. Някакви идеи какво е станало, нищо не съм пипал по него, сам почна да се ебава с мене ...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Re: HP Compaq - питане

Мнение от Пинтев » 09 Юли 2012, 16:59

дали няма някое вирусче? :confused:
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 09 Юли 2012, 17:05

randity написа:Колеги, взех тук за 1-2 дена такъв лаптоп. Вчера всичко ок, падна му батерията и пуснах зарядното, сутринта ставам, пускам го - всичко наред. Преди малко тръгнах да го рестартирам, не иска. Тръгвам да го гася, пак не иска ? Преди 10 мин. още нещо - Когато влезна в Гугъл Хром, лентата отдолу изчезва, когато го минимализирам се показва .. Някакви идеи какво е станало, нищо не съм пипал по него, сам почна да се ебава с мене ...

Я пробвай Start->Run пиши cmd, удари един Enter, в появилия се прозорец пиши shutdown -r -f -t 00 удари пак един Enter и чакай да ресне.
Изображение

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 09 Юли 2012, 17:06

xpl0d написа:
randity написа:Колеги, взех тук за 1-2 дена такъв лаптоп. Вчера всичко ок, падна му батерията и пуснах зарядното, сутринта ставам, пускам го - всичко наред. Преди малко тръгнах да го рестартирам, не иска. Тръгвам да го гася, пак не иска ? Преди 10 мин. още нещо - Когато влезна в Гугъл Хром, лентата отдолу изчезва, когато го минимализирам се показва .. Някакви идеи какво е станало, нищо не съм пипал по него, сам почна да се ебава с мене ...

Я пробвай Start->Run пиши cmd, удари един Enter, в появилия се прозорец пиши shutdown -r -f -t 00 удари пак един Enter и чакай да ресне.

A това къде е колега, Windows-а е 7-ца ?
Вирус няма как, антивирусната не е пищяла, а нищо не е сваляно. Влизано е само във форума и фейсбук
П.П. Сега съм пуснал един филм да върви минимализиран, музика и гледам да му изтощя батерията за да изгасне ...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 09 Юли 2012, 17:23

randity написа:
xpl0d написа:

A това къде е колега, Windows-а е 7-ца ?
Вирус няма как, антивирусната не е пищяла, а нищо не е сваляно. Влизано е само във форума и фейсбук
П.П. Сега съм пуснал един филм да върви минимализиран, музика и гледам да му изтощя батерията за да изгасне ...

Дай от клавиатурата Windows бутона(със знаменцето къде е) + R, пиши cmd и давай нататък.
Изображение

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 09 Юли 2012, 17:36

Нъцки, като натисна Windows бутона и R не става нищо ...

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М44
Мечтае да кара: ///М
Детайли за колата: Не карам бързо полицай, просто бавно си летя :)

Мнение от Tomekk » 09 Юли 2012, 17:47

А с натискане и задържане на бутона за вкл/изкл нищо ли пак не става ?

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 09 Юли 2012, 17:55

как да си пуснеш run http://www.youtube.com/watch?v=kI-Hf2N99YQ
what a helluva ride

Аватар

Мнение от Хаос » 09 Юли 2012, 18:16

Run интерфейса е вграден в полето "Search programs and files"
там се пише cmd
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 09 Юли 2012, 18:24

Благодаря на колегите @xpl0d и @лошрайдър. Оправи се и всичко е наред. :bchug:
Колега @Хаос, за съжаление учебната система е на доста ниско ниво и учим само някои работи .. Учителите дори не знаят Excel и Word като хората.. За съжаление и това, което ме вълнува не го знаят, а именно CorelDraw, PhotoShop и др.
Мерси още веднъж на колегите, изброени по-горе ! :yes:
Темата е за катанеца

Изображение

Назад към Извън Темата