HP Compaq - питане
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
HP Compaq - питане
Колеги, взех тук за 1-2 дена такъв лаптоп. Вчера всичко ок, падна му батерията и пуснах зарядното, сутринта ставам, пускам го - всичко наред. Преди малко тръгнах да го рестартирам, не иска. Тръгвам да го гася, пак не иска ? Преди 10 мин. още нещо - Когато влезна в Гугъл Хром, лентата отдолу изчезва, когато го минимализирам се показва .. Някакви идеи какво е станало, нищо не съм пипал по него, сам почна да се ебава с мене ...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Re: HP Compaq - питане
randity написа:Колеги, взех тук за 1-2 дена такъв лаптоп. Вчера всичко ок, падна му батерията и пуснах зарядното, сутринта ставам, пускам го - всичко наред. Преди малко тръгнах да го рестартирам, не иска. Тръгвам да го гася, пак не иска ? Преди 10 мин. още нещо - Когато влезна в Гугъл Хром, лентата отдолу изчезва, когато го минимализирам се показва .. Някакви идеи какво е станало, нищо не съм пипал по него, сам почна да се ебава с мене ...
Я пробвай Start->Run пиши cmd, удари един Enter, в появилия се прозорец пиши shutdown -r -f -t 00 удари пак един Enter и чакай да ресне.

- randity
- Photographer
-
xpl0d написа:randity написа:Колеги, взех тук за 1-2 дена такъв лаптоп. Вчера всичко ок, падна му батерията и пуснах зарядното, сутринта ставам, пускам го - всичко наред. Преди малко тръгнах да го рестартирам, не иска. Тръгвам да го гася, пак не иска ? Преди 10 мин. още нещо - Когато влезна в Гугъл Хром, лентата отдолу изчезва, когато го минимализирам се показва .. Някакви идеи какво е станало, нищо не съм пипал по него, сам почна да се ебава с мене ...
Я пробвай Start->Run пиши cmd, удари един Enter, в появилия се прозорец пиши shutdown -r -f -t 00 удари пак един Enter и чакай да ресне.
A това къде е колега, Windows-а е 7-ца ?
Вирус няма как, антивирусната не е пищяла, а нищо не е сваляно. Влизано е само във форума и фейсбук
П.П. Сега съм пуснал един филм да върви минимализиран, музика и гледам да му изтощя батерията за да изгасне ...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
randity написа:xpl0d написа:randity написа:Колеги, взех тук за 1-2 дена такъв лаптоп. Вчера всичко ок, падна му батерията и пуснах зарядното, сутринта ставам, пускам го - всичко наред. Преди малко тръгнах да го рестартирам, не иска. Тръгвам да го гася, пак не иска ? Преди 10 мин. още нещо - Когато влезна в Гугъл Хром, лентата отдолу изчезва, когато го минимализирам се показва .. Някакви идеи какво е станало, нищо не съм пипал по него, сам почна да се ебава с мене ...
A това къде е колега, Windows-а е 7-ца ?
Вирус няма как, антивирусната не е пищяла, а нищо не е сваляно. Влизано е само във форума и фейсбук
П.П. Сега съм пуснал един филм да върви минимализиран, музика и гледам да му изтощя батерията за да изгасне ...
Дай от клавиатурата Windows бутона(със знаменцето къде е) + R, пиши cmd и давай нататък.

- randity
- Photographer
-
Нъцки, като натисна Windows бутона и R не става нищо ...

- Tomekk
- младши ентусиаст
-
- Кара: М44
- Мечтае да кара: ///М
- Детайли за колата: Не карам бързо полицай, просто бавно си летя :)
А с натискане и задържане на бутона за вкл/изкл нищо ли пак не става ?
как да си пуснеш run http://www.youtube.com/watch?v=kI-Hf2N99YQ
what a helluva ride
Run интерфейса е вграден в полето "Search programs and files"
там се пише cmd
там се пише cmd
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- randity
- Photographer
-
Благодаря на колегите @xpl0d и @лошрайдър. Оправи се и всичко е наред.
Колега @Хаос, за съжаление учебната система е на доста ниско ниво и учим само някои работи .. Учителите дори не знаят Excel и Word като хората.. За съжаление и това, което ме вълнува не го знаят, а именно CorelDraw, PhotoShop и др.
Мерси още веднъж на колегите, изброени по-горе !
Темата е за катанеца

Колега @Хаос, за съжаление учебната система е на доста ниско ниво и учим само някои работи .. Учителите дори не знаят Excel и Word като хората.. За съжаление и това, което ме вълнува не го знаят, а именно CorelDraw, PhotoShop и др.
Мерси още веднъж на колегите, изброени по-горе !

Темата е за катанеца

10 мнения
• Страница 1 от 1