В Кавала на плаж. Няколко въпроса.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: В Кавала на плаж. Няколко въпроса.

Мнение от exotique » 06 Юли 2012, 20:56

I.Voykov написа:Иди където бум-бум ти е написал, накрая на този залив се намира този плаж - http://www.rivabeachproject.gr/en/

няколко години подред ходя там и на по-хубав плаж май не съм стъпвал.

(пс задавате на навигацията директно Nea Peramos, няма да влизате в Кавала, там е лесно питате къде са плажовете и ще се ориентирате, пътя върви между едни маслинови дръвчета и на края на пътя е този плаж)

А спане там къде може да се уреди?И ориентировъчни цени?

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 07 Юли 2012, 12:49

Аз лично имам приятели с къща там и затова не знам хотелите и цените, но съм сигурен че има много такива и просто трябва да потърсиш в нета.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Слави
Аватар

Мнение от © » 07 Юли 2012, 13:01

правилно са те насочили колегите, в Кавала е пълно с българи и именно те споделят същото за плажа. Иначе Кавала е адски тесен град, сигурно като всички останали гръцки градове и за това е хубаво да си с навигация :mhihi: Пътя през Златоград е ужасен, аз съм се зарекъл да не минавам вече от там ... ще ходя като пуснат Маказа :mhihi:
Платеният паркинг на пристанището е 2 евро за 24 часа или 1.50 ... нещо такова
По това време на годината мисля че жегите ще са страшни, но пък на някои им харесва

Потребител
Аватар

Мнение от mitkoa » 07 Юли 2012, 14:46

Аз пък ти препоръчвам Неа Врасна или Аспровалта, една идея още по-близо.Огромен хубав плаж, хубави големи крайморски алеи с много заведения, евтино настаняване.

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 09 Юли 2012, 11:19

Мерси много колеги. Ходихме и двата дни на riva плажа в nea paramos. Страхотно си изкарахме. Плажа е идеален. Чадъри, шезлонги, паркинг- всичко е без пари. Ако искаш си поръчваш, ако искаш си носиш от вас.
Цените на плажа много ме изненадаха(приятно)- всичко е на много достъпна цена освен колата може би(3 евра :kuku: ). Водата също беше много топла. Обслужването-много добро.
Много мразя жегата, но щом на мен ми беше добре мисля, че не е толкова страшно.
Кавала има една главна улица, не виждам как може да се загуби човек, освен ако не се търси точно определен хотел. Има много табели няма как да останеш не ориентиран. ГПС-а го пуснахме само да намерим самият плаж :) .
Май за тази година българското черномерие ме загубиха като клиент.

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 10 Юли 2012, 15:50

Радвам се че помогнахме :yes:

Заключвам темата след като си е свършила работата.

П.С. Българското черноморие ме е загубило като клиент от бая години и няма изглед това да се промени скоро.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Предишна

Назад към Извън Темата