Загубих си ключовете! :(
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Загубих си ключовете! :(

Днес реших да оставя колата, и тръгнах към О!Шипка пеша. Затрил съм ги нейде из кв. Изгрев, около печатницата. Оптимистично е доста, но ако някой ги намери... да ми ги върне.

Та към въпроса - моля за насока, някой имал ли е подобен случай? Дали е по-добре да търся някой да отвори колата и да се сменят ключалки + запалване, или да търся ключар който да прави отпечатък?

Най-тъжното е, че преди седмица мислех да направя резервни, обаче все нямах време (мързеше ме). Та сега - те ти булка спасов ден.

1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Аз като си ги загубих ми смачкаха лайсните отстрани и между вратите като я отваряха, внимавай 

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
с щанга са напъвали вратата в горния край и после са бъркали в пролуката ли?
иначе смяната на ключалките е неизбежна според мен, след като и на публично място си обявил...
иначе смяната на ключалките е неизбежна според мен, след като и на публично място си обявил...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
с щанга са напъвали вратата в горния край и после са бъркали в пролуката ли?
Да, клучовете бяха вътре на стартера, издърпаха палче на вратата с тел. В багагажника се докоснаха оголени жици дето минават към капака за светлините и заключващия механизъм за багажника и се заключи сама

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

НАМЕРИХ ГИ!!

Оказа се, че съм ги изтърсил в колага на колегата! Довечер отивам да вадя резервни...

1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!
- pantata
- младши ентусиаст
-
Re: НАМЕРИХ ГИ!!
Griffin написа::ok:![]()
Оказа се, че съм ги изтърсил в колага на колегата! Довечер отивам да вадя резервни...

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
И аз така се наиграх един път, щото алармата ми заключва колата автоматично като затвориш всички врати след една минута. Спрях на една бензиностанция 70км преди София по Тракия и оставих ключовете на таблото и като чух само щрак ми се присра
случайно мина един от пътна помощ и ми я отключи през багажника с ключа от неговата кола (голф 2
) без особени усилия, малко го намества въртя натиска и се отключи.. абе нещо като жигулитата както са всички с един ключ се отварят 

случайно мина един от пътна помощ и ми я отключи през багажника с ключа от неговата кола (голф 2

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Имам приятел ключар ,ако някой пак закъса да казва!
Има и по интелигентни начини да се отвори не с щанга

- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
на мен старата жигулка един гамен ми я отваряше с лента от кашон по бързо отколкото с ключ
а на мацката корсата се отваря с всички ключове на опел 

Ма много ме кефи тази кола!!!

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
и с металната пластина на чистачките може да се правят разни магии
и с инерционното реле на централното и т.н....

и с инерционното реле на централното и т.н....
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Нека Пешо Спййдмастъра да каже като си заключи ключовете на Е21-цата в Плевен на Ати на клетвата какво правихме поне всичките сме разбирачи докато я отвориме 

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Дилян Пенчев написа:Нека Пешо Спййдмастъра да каже като си заключи ключовете на Е21-цата в Плевен на Ати на клетвата какво правихме поне всичките сме разбирачи докато я отвориме
Поправка - Ати му ги заключи в багажника и накрая разбихме стопа, за да го отворим

Е30 се отваря много лесно, щом си набор 86 си с хубавите пинове на вратите - бъркаш между уплътнението на вратата и гредата - в горния край със здрава тел извита в края и дърпаш пина - за необучен човек това може да продължи около 40 минути дори, но успеха при упоритост е гарантиран. Не ме питайте отде ги знам тия неща

Патрона на волана е малко зор, докато се свали, но се сваля без поражения (въпреки, че материала така се огъва, че имаш чувството, че цялата предница ще пострада), патрона търсиш при Явор и е няколко лева, а ключалките на вратите питаш Асен_Х дали подлежат на преподредба, ако не - централно или пак Явор;)
Успех
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Re: НАМЕРИХ ГИ!!
Griffin написа::ok:![]()
късно го прочетох, в такъв случай се отърваваш само с почерпка и резервен комплект ключове, които те съветвам да ги оставиш у вас на видно място или още по-добре - ако имаш приятелка или позната направо при нея, защото аз така видно си скрих ключовете от едната Е21-ца и Е30-ската (последните не че ще ми трябват някога

Ей, където мина трева не расте, унищожавам и неунищожимото

Който не вярва да пита някой, който ме познава

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
vld написа:Имам приятел ключар ,ако някой пак закъса да казва!
Колега,много е важно това ,че ти е приятел,защото цените иначе са страшни

В София неотдавна за отваряне на Опел Комбо ми взеха 60 лв ...
Изобщо "мани-мани" дето е речено

Георги Пенчев
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2