Сделки с имоти и коли само с платени здравни осигуровки
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Re: Сделки с имоти и коли само с платени здравни осигуровки
MatriX_Fucked написа:Рекет! Чист, класически рекет!
+1
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
nikocom написа:Хаос написа:рекет, ама като идеш в Пирогов не ти искат пари, нали
ДА бе и кво гледат те като писано яйце ли ти май не си бил там а само си чувал
уф, ти па от дълбоката провинция къде се обади неподготвен...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
N.Mihaylovski написа:Темата пак стана политическа.
Аз само да кажа лично мнение, ако са беха червените мислите ли, че щеше да е по добре ?
много съжалявам, че бсп не спечелиха през 2009!! тъкмо като се разрасна кризата, щяха да усетят народната "любоф" по бързата процедура с 19г закъснение! и в ес нямаше да викат "гръцка криза", а "българска"! нищо, скоро ще имат втори шанс! (въпреки че ми е трудно да асимилирам, как партия, която си е гласувала амнистия отива на избори) и все пак огъня в мен не гасне, дано спечелят! ама този гаден премиер!

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Добре де, какъв рекет, какви 5лв?
Здравеопазването било лошо, ми лошо ще бъде, то без пари не става! Един преглед за здравно неосигурен струва, колкото здравната осигуровка за месеца(според мен е малко), но въпреки това не я плаща. Законът е добър и така трябва да е, защото не може едни да плащат а други не, като в същото време пак имат достъп до безплатна спешна помощ, за която плащат редовните платци.
И ми е интересно, тези които не са си плащали, дали скъсаха с немотията?
Здравеопазването било лошо, ми лошо ще бъде, то без пари не става! Един преглед за здравно неосигурен струва, колкото здравната осигуровка за месеца(според мен е малко), но въпреки това не я плаща. Законът е добър и така трябва да е, защото не може едни да плащат а други не, като в същото време пак имат достъп до безплатна спешна помощ, за която плащат редовните платци.

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Не се шашкайте бе, тва посмъртно не може да стане! И не че щото нещо, ами защото така се ограничават малко или много циганите
, а знаете че българския циганин е свещената крава на властта, он се не бара
, така че споко.

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
E34 написа:Не се шашкайте бе, тва посмъртно не може да стане! И не че щото нещо, ами защото така се ограничават малко или много циганите, а знаете че българския циганин е свещената крава на властта, он се не бара
, така че споко.
И не че щото нещо, ама прието изменение в ЗЗО е гласувано на първо четене в парламента.п.с. до сега цигани пред нотариус не съм виждал.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Nasko_ написа:Добре де, какъв рекет, какви 5лв?
По принцип за плащането си прав, НО... по тази логика на правителството утре ще решат, че тези, които не плащат данъци трябва да бъдат лишени от здравна помощ или този, който не си е плащал водата да му се спре тока. Не това е начинът. А здравеопазването е кофти по ред причини и последната от тях е неплащането на здравни вноски. Ако си спомняш скоро Дянков прехвърли 1.4млрд лв от касата на НЗОК в полза на фиска, тези пари спокойно можеха да бъдат похарчени за подобряване на здравеопазването, нали

Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
ineedmoney написа:MatriX_Fucked написа:Рекет! Чист, класически рекет!
на тва на запад не му ли викат ред?
Помня Сакркози преди 1 година като депортираше мангалите от Франция и те такива подобни лозунги издигаха - той бил фашист, щото ги принуждавал да пращат децата си (напълно безплатно) във френски училища да се образоват (вместо да си уплътняват времето с просия) и т.н. и т.н. Та много жалко ако разбираме демокрацията като мангалите - да можем да си правим каквото си искаме без да сме длъжни никому, но като стане време за социални помощи да ревем до небесата ако ни ги резнат.

MatriX_Fucked написа:На Запад имам избор от над 120 компании, предлагащи здравни осигуровки... У нас имаме само 1, която НЕ предлага адекватни услуги!
Това за огромно съжаление е точно така!

Но все пак не е основание, за да откажем да плащаме

Хаос написа:nikocom написа:Хаос написа:рекет, ама като идеш в Пирогов не ти искат пари, нали
ДА бе и кво гледат те като писано яйце ли ти май не си бил там а само си чувал
уф, ти па от дълбоката провинция къде се обади неподготвен...
Първо не знаеош от къде съм и второ пиши по темата а не се заяждай тъпако

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
b.bonev написа:E34 написа:Не се шашкайте бе, тва посмъртно не може да стане! И не че щото нещо, ами защото така се ограничават малко или много циганите, а знаете че българския циганин е свещената крава на властта, он се не бара
, така че споко.
И не че щото нещо, ама прието изменение в ЗЗО е гласувано на първо четене в парламента.п.с. до сега цигани пред нотариус не съм виждал.
Напротив, пълно е, я продават или купуват разни коли и ниви.
Иначе аз преди 5 год някъде, ходих да се разправям, по институциите във Варна, да ми спрат здравните осигуровки, които бяха за 5 год назад в червено. С 100 зора успях, но като ме питаха до кога искам и след като казах за винаги, ми лелката ми обяви, че не може така. Можело до 2010 год и после автоматично щяло да ми тръгнат на ново задълженията. От тогава не съм ходил, предполагам в момента пак ми вървят задължения, но това е положението. Едва ли не всяка година, трябва да си взимам отпуска и да ходя да се отказвам от заветните им услуги..Няма ме, ама какво от това, дай пари.
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Димитър Димитров написа:ineedmoney написа:MatriX_Fucked написа:Рекет! Чист, класически рекет!
Споделям последното мнение, ред му е майката щом нямаме съвест да си плащаме нека ни задължат.

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Догодина като го резнеме на изборите тъпия маймун Боко и всичко ще си дойде на мястото! Тия скапaняци се взеха за некви диктатори ве, за какво да плащам здравни- да лекувам мангалите, тая система е пробита отвсякъде- бонусчета си връткат, отделно като взезеш в болница и почват да те точат под масата, е за чии да плащам- щото некой така е решил от тъпите говеда горе- ми па нема да стане!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
То хубаво, че ще ги плащаме, ама ще получим ли някаква по- добра здравна услуга насреща - ами не
Имаше май някаква идейка на здравната министърка парите от здравната каса да се насочат към болниците - ама ядец, било противоконституционно
А явно не е противоконституционно да си плащаш като поп здравни осигуровки, дори и ако нямаш работа и доходи, после като отидеш на лекар да си плащаш и такса преглед и манипулации и всичко.
Обаче гледаш - бай Мангал, дето 1 стотинка не е внесъл осигуровки, нито ред чака при лекаря, нито такса плаща-понеже бил социално слаб. Българина пита ли го някой от колко време не е получавал заплата - ами не
Даже идиотите от ГЕРБ искаха който не е се яви на годишен профилактичен преглед да бъде глобен и лишен от здравни права за 1 месец, въпреки, че прилежно се е осигурявал всеки месец, ама това е друга тема

Обаче гледаш - бай Мангал, дето 1 стотинка не е внесъл осигуровки, нито ред чака при лекаря, нито такса плаща-понеже бил социално слаб. Българина пита ли го някой от колко време не е получавал заплата - ами не

Даже идиотите от ГЕРБ искаха който не е се яви на годишен профилактичен преглед да бъде глобен и лишен от здравни права за 1 месец, въпреки, че прилежно се е осигурявал всеки месец, ама това е друга тема

Никой не мое ма връне на селу!
- jorkata3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92
Интересна нация сме ние Българите,възхищаваме се на реда в Германия,скандинавските страни,Англия и т.н.т. и даваме постоянно примери с тях и как никога няма да ги стигнем ,но когато "яйцето опре до .........." и някой се осмели да вкара поне нещо да е в ред винаги се намира една огромна група която винаги е против!Последно не разбирам -искаме или не искакме да има ред?
Можем ли без промени да вървим напред към общата цел за по добър живот(по пример от Европа) ? Риторичен въпрос!
П.С. И Исус Христос да дойде да ни управлява хейтърите ще са в пъти в повече !

П.С. И Исус Христос да дойде да ни управлява хейтърите ще са в пъти в повече !
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Peter Angelov написа:Димитър Димитров написа:ineedmoney написа:MatriX_Fucked написа:Рекет! Чист, класически рекет!
Споделям последното мнение, ред му е майката щом нямаме съвест да си плащаме нека ни задължат.
![]()
![]()
Не му викат ред, а право на избор. Ако решиш плащаш, ако не не плащаш. Съответно си носиш риска и последствията на избора, който ТИ си направил и никой не избира заради теб дали да плащаш осигуровки или не.
Като си плащаме съвестно как да задължим държавата да ни лекува при определени състояния без да иска още? Щото на мен сърцето ми се къса като гледам "помогнете на тоя,помогнете на оня". Не е ли държавата тази, която трябда да плати лечението на тоя, който години наред си е внасял съвестно толкова, колкото му е поискано от държавата. А в момент на нужда тя му казва "не може".
64 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5