гаранционен телефон в Handy
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- minimalcoholic
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e46 330i
гаранционен телефон в Handy
здравейте колеги...преди около 2 месеца си купих телефонче от Ханди...след около 1 месец ползване ми се прецака нещо телефончето (софтуер)... 3 седмици вече чакам да ми се обадят да си го взема но без резултат...винаги ли е било така в тези магазини,защото в Мтел не са ме бавили повече от 4 дни...

- idrive
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 535i
- Мечтае да кара: Безаварийно
Re: гаранционен телефон в Handy
Преди 5 год. имах подобен случай с Германос.Телефона изгоря, седя при тях 5 седмици и накрая ми се обадиха, че не могат да го оправят и ще получа нов.
minimalcoholic написа:здравейте колеги...преди около 2 месеца си купих телефонче от Ханди...след около 1 месец ползване ми се прецака нещо телефончето (софтуер)... 3 седмици вече чакам да ми се обадят да си го взема но без резултат...винаги ли е било така в тези магазини,защото в Мтел не са ме бавили повече от 4 дни...
Изчакай поне месец. После надигай вой

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- minimalcoholic
- младши ентусиаст
-
аз се надявам да оправят моя...но как може да се бавят толкова време
има ли други колеги с подобен случай и ако има колко горе-долу са ви бавили

- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Законния срок е месец, след това може да искаш замяна с нов или паричките си.
- minimalcoholic
- младши ентусиаст
-
да ама моя е на изплащане...така че единственото което остава е да чакам...

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
е искаш замяна ... какво като е на изплащане. Като ти връщат телефона гледай да е отбелязано от кога до кога е бил на ремонт и да има печат на сервиза(защото времето за ремонт не се включва в 24-те месеца гаранция). А ако ти дават нов телефон трябва да е с дата към която го получаваш или ако го записват на същата гаранционна карта да сменят imei-a.
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Мине ли месец искаш нов.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Мен, ако питаш, се моли да ти го забавят още малко и да си вземеш нов

1во мойте съболезнования че си ползвал услугите на хенди
и 2ро защо по д***лите изобщо си ходил в хенди! Това е най-гадната пробита и смотана верига в която влизаш да си платиш сметка, излизаш с 5 карти 8 стационарни телефона лаптоп, че и ако не ти напишат некой спътник на твое име ше си късметлия. Само мамят гадовете, надписват, после никакви ги няма да си оправят поразиите.
Чесно казано незнам дали има начин да се оправиш с тях.
и 2ро защо по д***лите изобщо си ходил в хенди! Това е най-гадната пробита и смотана верига в която влизаш да си платиш сметка, излизаш с 5 карти 8 стационарни телефона лаптоп, че и ако не ти напишат некой спътник на твое име ше си късметлия. Само мамят гадовете, надписват, после никакви ги няма да си оправят поразиите.
Чесно казано незнам дали има начин да се оправиш с тях.
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

Аз пък точно в мтел преди 3 години върнах един сони ериксон, че му се губеше обхвата и буксата за слушалките правеше лош контакт, в резултат на което звука постоянно прекъсваше.
Та след 3 седмици най-накрая получих обаджането, че е готов и като отидох, единствено проблема с обхвата беше отстранен. Другото, което съм бил писал като оплакване, не се покривало от гаранцията.
Та след 3 седмици най-накрая получих обаджането, че е готов и като отидох, единствено проблема с обхвата беше отстранен. Другото, което съм бил писал като оплакване, не се покривало от гаранцията.
- minimalcoholic
- младши ентусиаст
-
взех си го от ханди,защото там можех да го пусна на изплащане през лизингова къща...а ако знаех че толкова много щяха да ме бавят щях да го дам на някой мой да ми го оправи...ама нали е в гаранция... 

12 мнения
• Страница 1 от 1