Запор на заплатата
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Re: Запор на заплатата
waterboy написа:Колега относно тези неща по самия кредит майка е банкерка и то търговски сътрудник т.с занимава се само с кредите избрала е най оптималния вариант... но цялата е работа е че изплащаш нещо което не е твое
Чета от няколко дни темата, и не знам аз ли трябва да ти кажа, че при желание има хора, които да намерят този който е похарчил парите и любезно за му обяснят че както сладко ги е харчил, така трябва и да се погрижи за погасяването на кредита

- waterboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 735i
- Мечтае да кара: вана
- Детайли за колата: M62
Колега мен ми е пределно ясно но кажи ми той от къде ще вземе тези пари? Няма нищо на негово име има дете което е на 15-16 години и живее при майка си в др град много отдавна... той няма нищо нито близки нито родителни нито нищо с което да му вземат да се погаси кредита и в случай като има поръчител и още нещо което го разбрах на скоро майка ми се води Солидарен длъжник понеже кредита е теглен като са били женени т.с е още по кофти и от поръчител.. а банката за какво да се занимава с него като е видяла че не може пари да се вземат от него а има поръчител който има възможност да плаща...
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
waterboy написа:Колега мен ми е пределно ясно но кажи ми той от къде ще вземе тези пари?..
А вие от къде ще ги вземете тези пари?
Колко лишения и главоболия трябва да изтърпите затова че някой си е вял байрака за ваша сметка?
Знаеш ли че един малко по психично слаб или болен човек (спомена че майка ти е инвалид) може да почине от такъв “удар под кръста“?
Не ти говоря да ги вади на куп, но да се лови на работа и да погасява, така както майка ти е инвалид и може да бачка за да му плаща “кирливите ризи“

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
хващаш го и да си продава бъбрека като няма пари
как лесно се навивате да плащате чужди кредити не знам...

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Е как ще се навиват. Нямат друг изход просто. Не, че примират да плащат чуждите заеми.
Тя и банката е за еб@не, ама вижда оня няма ни кола, ни къща, ни заплата, а тук вижда, че има кола на майка му на името, заплата има и са наясно, че може малко да вземат, но все пак да вземат нещо. Все пак си мисля, че онзи трябва да се приведе под наказателна отговорност ли как се казва точно не знам и да го тикнат зад решетките. А боя е задължителен. Без значение дали ще плати нещо после или не. Само трябва да се внимава кога и как, че да не го съдят и за побой.
Тя и банката е за еб@не, ама вижда оня няма ни кола, ни къща, ни заплата, а тук вижда, че има кола на майка му на името, заплата има и са наясно, че може малко да вземат, но все пак да вземат нещо. Все пак си мисля, че онзи трябва да се приведе под наказателна отговорност ли как се казва точно не знам и да го тикнат зад решетките. А боя е задължителен. Без значение дали ще плати нещо после или не. Само трябва да се внимава кога и как, че да не го съдят и за побой.

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
ОК, ясно.
Да ще го изплащате, поне така изглежда, но след това ще съдите титуляра чийто солидарен длъжник е майка ти сега.
Какво да направиш такова е законодателството когато си поръчител.
Да ще го изплащате, поне така изглежда, но след това ще съдите титуляра чийто солидарен длъжник е майка ти сега.
Какво да направиш такова е законодателството когато си поръчител.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- waterboy
- кандидат ентусиаст
-
Точно както колегата Деян каза това ни казват и в съда, когато се изплати кредита да се съди главния длъжник но аз пак нз и да го съдим пари няма да получим няма от къде.. нз може ли да го съдим да влезе на топло?
Относно това дали се примиряваме ами колеги 1-вия ден в който разбрахме за случилото се още тогава беше запорирана заплата и пенсията на майка ми и какво да правим? Като не искаме да плащаме няма и пари за нас после ще посегнат и на имущество... в съда майка ми е повдигнала въпроса дали не може да се задължи да работи за да плаща кредита и от там дигат ръце...
Относно това дали се примиряваме ами колеги 1-вия ден в който разбрахме за случилото се още тогава беше запорирана заплата и пенсията на майка ми и какво да правим? Като не искаме да плащаме няма и пари за нас после ще посегнат и на имущество... в съда майка ми е повдигнала въпроса дали не може да се задължи да работи за да плаща кредита и от там дигат ръце...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
всъщност ,когато майка ти и този човек са били женени,когато е изтеглен заема...За какво се е употребил,само намеквам че може да се е употребил за жилището което живеете,та в един момент този дето е титуляра на заема да не е махнал с ръка и да е казал "баси,аз там не живея,пък ще плащам заема"...
- waterboy
- кандидат ентусиаст
-
общо заето за кола която я няма отдавна ( тоталка е ) и за пиене и ядене... море.. и т.н
- Petrolhead
- Потребител
-
Изхарчили сте задружно парите, сега задружно ще връщате. Банката не се интересува от любовния живот на клиентите си.
- waterboy
- кандидат ентусиаст
-
Моля да заключите темата че такива коментари като горния са ненужни 

41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3