пътуване през Румъния
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Stanimir84
- Потребител
-
пътуване през Румъния
Здравейте. Не съм мн сигурен, че темата е точно за този форум, дано модераторите не я изтрият. Предстой ми пътуване до Унгария. На отиване ще минем през Сърбия, а на връщаме искаме да минем през Румъния. Дайте някаква информация относно пътуването през Румъния- струва ли си, как са пътищата (защото съм чувал, че са ужасни особено през Карпатите), откъде е по- добре да минем през Видин или да се разходим и до Букурещ (ако е хубав пътя). Мерси предварително.
)

Re: пътуване през Румъния
през сърбия съм минавал и нещата са добре
от белград до границата с унгария, когато минавах преди година, строяха магистрала.. предполагам вече имат некво развитие, макар че и стария път си беше добър
румънците.. са си румънци, по-добре си се върни през сърбия
от белград до границата с унгария, когато минавах преди година, строяха магистрала.. предполагам вече имат некво развитие, макар че и стария път си беше добър
румънците.. са си румънци, по-добре си се върни през сърбия
No bling at the Ring
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Пътя от Калафат от Мако вече трябва да е ОК, и то чисто нов асфалт... само между Калафат и Турну Северин не знам как е, ама го строяха преди година и половина... трябва да е готов вече...
Иначе ако нямаш основателна причина да минеш през Румъния, карай през Сърбия... през Румъния е по-дълъг маршрута (спрямо София, като добавим и разстоянието Видин - София), ферибота за 2-ма в една кола е 33 евро... и винетка 4 евро... излиза по-скъпо от таксите за минаване през Сърбия..
Иначе ако нямаш основателна причина да минеш през Румъния, карай през Сърбия... през Румъния е по-дълъг маршрута (спрямо София, като добавим и разстоянието Видин - София), ферибота за 2-ма в една кола е 33 евро... и винетка 4 евро... излиза по-скъпо от таксите за минаване през Сърбия..
- Stanimir84
- Потребител
-
Ами единият вариант е Szeged-Arad-Deva-Bucharest, а другия Szeged-Arad-Timisoara-Craiova-Piteshti-Bucharest. Идеята е да минем през Букурещ.Кой от двата пътя е по-добре да изберем.
5 мнения
• Страница 1 от 1