Най-големият от най-големите според Вас...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Най-големият от най-големите според Вас...

Мнение от MatriX_Fucked » 13 Юли 2012, 15:53

Superexstatic написа:
MatriX_Fucked написа:
Голям за мен е Колумб и компания откриватели. Към непознатото с идеална цел!

нали знаеш, че целта им предимно е била се нагушат със злато и слава за да има после до живот к*рви и бренди. :ok:
да не забравяме, че в експедициите са тръгвали сумати кораби и се е връщал по 1, и който е бил слаб е хвърлян като куче зад борда за да не попречи на "идеалната цел". колумб, магелан, васко, дрейк и т.н са били алчни копелета с болни мечти, както още стотици мореплаватели, но тия са останали в историята понеже им е вързало. ;)

Не се изразих правилно, имах в предвид Колумб като обобщително за откриватели и изследователи... Примерно тея гадове дет са ходили към Северния и Южния Полюс само за едното признание и слава, като знаят, че ще се гърчат на сняг и лед месеци наред! ;)

Но въпреки това наистина вярвам, че всичките пари на испанската кралица (примерно) нямаше да стигнат, ако тея пичове нямаха нещо чалнато в главата, което постоянно ги дърпа да откриват ново и непознато! ;)
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 13 Юли 2012, 16:10

Интересно,"забравихте" братя Евлоги и Христо Георгиеви,едни от най-богатите българи,завещават 10000м2 и още 6 милиона лева по онова време,които сега може и да се изчислят на милиард лева за построяване на университети и въпреки че тогава правителството е искало да сложи ръка на парите,те са отстоявани от друг велик българин Гешов,който е изпълнител на дарението (сега му казват "проект" :banghead: ) и от своя страна той дарява крупна сума за сградата Българско Книжовно Дружество...
Ето това са велики хора,спомогнали за духовното израстване на българите...
Последна промяна Е.Димитров на 13 Юли 2012, 16:29, променена общо 1 път

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 13 Юли 2012, 16:14

Майкъл Джордан :bowdown: ( от него преди съм учел движенията му и как да играя баскет когато бях малък..даже по едно време ми викаха Джордан :shock: ) , Михаел Шумахер, Валентино Роси, Еминем, 2Pac :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 13 Юли 2012, 17:18

ryan83 написа:Майкъл Джордан :bowdown: ( от него преди съм учел движенията му и как да играя баскет когато бях малък..даже по едно време ми викаха Джордан :shock: ) , Михаел Шумахер, Валентино Роси, Еминем, 2Pac :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Нали,Джордан е мноого голям човек.
Кефи ме това как след смърта на баща си изпълнява неговата мечта - да играе бейзбол.
Не му се е получило въпреки безкрайните часове прекарани в тренировки с бухалката и се завръща към това за което е създаден - баскетбола.
Много различно е усещането когато го наблюдаваш - веднага се разбира,че става дума за нещо по-различно от останалите.Не напразно го наричат гений на играта.
Целия респект който всява у съотборници и противници е доказателство.
Като съм слушал разсъжденията му във биографичния му филм,много ми напомни на Сена - много сърцати и истински хора.
И като се сетя за последния му мач за Биковете на финала през 98-ма - :bowdown:
Изображение

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 13 Юли 2012, 18:04

Binev_OuT написа:
ryan83 написа:Майкъл Джордан :bowdown: ( от него преди съм учел движенията му и как да играя баскет когато бях малък..даже по едно време ми викаха Джордан :shock: ) , Михаел Шумахер, Валентино Роси, Еминем, 2Pac :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Нали,Джордан е мноого голям човек.
Кефи ме това как след смърта на баща си изпълнява неговата мечта - да играе бейзбол.
Не му се е получило въпреки безкрайните часове прекарани в тренировки с бухалката и се завръща към това за което е създаден - баскетбола.
Много различно е усещането когато го наблюдаваш - веднага се разбира,че става дума за нещо по-различно от останалите.Не напразно го наричат гений на играта.
Целия респект който всява у съотборници и противници е доказателство.
Като съм слушал разсъжденията му във биографичния му филм,много ми напомни на Сена - много сърцати и истински хора.
И като се сетя за последния му мач за Биковете на финала през 98-ма - :bowdown:

:yes: Последния мач срещу Юта си остава велик и с победния кош с якия финт на Джордан и преди тва с откраднатата топка от Малоун :bowdown: Еми аз и като му гледам филми и някои стари мачове тръпки ме побиват ..няма го вече на игрището..Джордан е променил играта тогава просто за времето си в което е играл. Даже съм чувал че са мислили някои правила против него щото е нямало кой да го спре като по-млад :mhihi: Добре че след бейзбола се е върнал и да спечели още 3 титли.
Като човек и като играч е ВЕЛИК !! Джордан за мене е най-великия в баскета.
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 13 Юли 2012, 19:06

ryan83 написа: Еминем, 2Pac :bowdown: :bowdown: :bowdown:

и кое му е голямото на изрусеното рапърче :roll:
Последна промяна павката на 13 Юли 2012, 19:58, променена общо 1 път
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 13 Юли 2012, 22:48

Като цяло - Шварценегер
За Музика - ФРЕДИ - гениален беше ...
За БГ - Кюлев и Василев

П.С. - СВАЛЯМ ШАПКА на всеки един ентусиаст, който подготвя състезателен автомобил и му раздава цялата газ по пистата ...

Потребител
Аватар

Мнение от Seaboy » 14 Юли 2012, 0:18

Charlie Sheen като цяло :) след него се нареждат ИТ милиардерите, другите милиардери и любимите ми спортисти, но са твърде много да ги изброявам.

gangstera
Аватар

Мнение от ryan83 » 14 Юли 2012, 18:10

павката написа:
ryan83 написа: Еминем, 2Pac :bowdown: :bowdown: :bowdown:

и кое му е голямото на изрусеното рапърче :roll:

Еминем мене много ме кефи. Има много добри песни които надъхват. Да не кажа че е най-добрия рапър :bowdown: като изключим Пак.
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 14 Юли 2012, 20:03

Никола Тесла! променил е светът!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 14 Юли 2012, 22:43

ditko1 написа:Никола Тесла! променил е светът!!

Милко Калайджиев :mhihi: Съжалявам беше по-силно от мен
Ако говоря сериозно: John Lennon - като музикант и човек
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 14 Юли 2012, 23:41

Серафим Симеонов Тодоров (Сарафа)-Страшилището за кубинци и руснаци.....
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 15 Юли 2012, 14:19

Знаете ли... много интересна тема. А моя отговор е, че не искам нито аз, нито децата ми да приличат на когото и да било от тях. Защо обаче? Защото мечтата ми е да постигна нещо съизмеримо, че дори и повече от постиженията на изброените хора. Трябва да имаме мечти и да се целим в непостижимото за да постигнем много. Според мен не трябва да се оприличаваме с когото и да било, защото всеки е сам за себе си уникален и индивидуален персонаж! :bchug:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 16 Юли 2012, 11:03

Е.Димитров написа:Интересно,"забравихте" братя Евлоги и Христо Георгиеви
...

:yes: :confused: Дай на ЕнтелЕгентната младеж некви кюмюри, дето праат забивки или негърска музика, майната му на образованието :kuku:
Ма лошо нема - да си звезда, богат и известен. Лошото е, че се случва рядко. А най-лошото е, че скапаната държава е виновна за собственото ни положение докато чекаме да станеме звезди :dummy:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 16 Юли 2012, 12:31

flame написа:
Е.Димитров написа:Интересно,"забравихте" братя Евлоги и Христо Георгиеви
...

:yes: :confused: Дай на ЕнтелЕгентната младеж некви кюмюри, дето праат забивки или негърска музика, майната му на образованието :kuku:
Ма лошо нема - да си звезда, богат и известен. Лошото е, че се случва рядко. А най-лошото е, че скапаната държава е виновна за собственото ни положение докато чекаме да станеме звезди :dummy:

Виж ся - не стаа дума какво си постигнал нали са сещаш - тука става дума КАК си го постигнал!.
И ако определен човек е направил нещо значимо,нещо,заради което се е трудил като побъркан и оставил огромно наследство след себе си - той е голям човек.Може да КЮМЮР,може да е всякакъв.
Ти като не си кюмюр дано постигнеш нещо повече.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата