Терористичен акт на летище Бургас?!?!
Модератор: Общи модератори
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Re: Терористичен акт на летище Бургас?!?!
Със същото желание това може да се случи и на която и да е автогара,жп гара и което и да е място пълно с хора...

BENZINO VN написа:Със същото желание това може да се случи и на която и да е автогара,жп гара и което и да е място пълно с хора...
По целия свят.

In Ban We Trust!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
eraziel написа:И каква промяна предлагаш ти? Да има пропусквателни пунктове и без цялостен обиск никой да не минава ли?
И какво лошо има? В САЩ като влизаш сега знаеш ли какви са мерките? Разбира се ние не може да се сравняваме с тях, но може да се направят доста неща. Но трябва да се почне още от обикновения полицай на летището, който гледа за неправилно паркиралите коли. Вместо тези глупости, може да се прави, че е там за това нещо или да го прави отгоре, отгоре, а да гледа друго.
Още повече, че са били предупредени! То е ясно, че не могат да имат 1005-ва сигурност, но поне могат да направят така, че самите терористи да се замислят преди да го направят и да им минава през ум, че могат да ги хванат. Не да излиза Бойко по ТВ-то само и да се бие в гърдите, че от него започва и свършва всичко, че неговите министри са за пример на историята и в Цветанов също да излиза и да хвърля прах в очите на хората.
Сега ще се тръгне една медийна кампания с участието на политици защо и как се е стигнало до това и пак същите глупости след преобръщането на каруцата. Чудя се кога се започна с всичи тези разсъждения и медийни офанзиви, след Индиго ли беше...? Резултатът е никакъв. Какво да говорим за държава, която забранява пушенето, а няма кой да следи за това нещо и да напише една едничка глоба на някой.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
англичаните за пример ли ги даваш... видяхме ги как гледаха докато сума ти хора потрошиха лондон. щом е имало предупреждение за това, значи е имало някаква информация. има си съответни служби, които трябва да се занимават с това.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
Баси, аз работя в еврейска фирма, в офис сграда със други еврейски фирми. Утре ще се оглеждам като заек, за тъмни субекти наоколо ....
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Хората не са загинали при катастрофа или друго бедствие неконтролируемо от човешка дейност.
Хората загинаха от атентат,за който трябва пари,организация и физическо време да се организира и направи.
Темата не е политизирана,просто тези които днес са на власт отговарят за сигурността -вътрешната и външната.
Аз искам да живея в сигурна страна,а за това са отговорни всички институции и министерства специализирании в тази област.
АКО е имало инфо и никой не си е мръднал пръста--поредното доказателство за липса на професионализъм,и то в момент когато един доклад от Евросъюза ни прави смешни,а сега ще сме жалки.
Ха сега някой да ми се изправи пред камерите и да ми говори за асфалт и магистрали.
Искам сигурност,господа управляващи!!!!!!!!!!!!!
Хората загинаха от атентат,за който трябва пари,организация и физическо време да се организира и направи.
Темата не е политизирана,просто тези които днес са на власт отговарят за сигурността -вътрешната и външната.
Аз искам да живея в сигурна страна,а за това са отговорни всички институции и министерства специализирании в тази област.
АКО е имало инфо и никой не си е мръднал пръста--поредното доказателство за липса на професионализъм,и то в момент когато един доклад от Евросъюза ни прави смешни,а сега ще сме жалки.
Ха сега някой да ми се изправи пред камерите и да ми говори за асфалт и магистрали.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
penio написа:Баси, аз работя в еврейска фирма, в офис сграда със други еврейски фирми. Утре ще се оглеждам като заек, за тъмни субекти наоколо ....
директно застраховка живот

сериозно!
jordanpar написа:Хората не са загинали при катастрофа или друго бедствие неконтролируемо от човешка дейност.
Пак питам, през 2005 в Англия умират 52 СЛУЧАЙНИ човека, в ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ, в СЕРИЯ АТЕНТАТИ.
Колко време са подготвяни въпросните атентати?
Колко пари са стрували?
Колко по-голяма е била огранизацията на въпросните?
Дали не са имали сигнали?
Колко по-висок е бюджета на Английските власти?
КОЛКО ХОРА СА СИ ДАЛИ ОСТАВКИТЕ?
Само ти искаш сигурност, никой друг на тая планета, само ти си се сетил, че искаш да спиш спокоен, и само в България е имало терористични актове.
Последна промяна eraziel на 18 Юли 2012, 21:42, променена общо 1 път
In Ban We Trust!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
kiko написа:penio написа:Баси, аз работя в еврейска фирма, в офис сграда със други еврейски фирми. Утре ще се оглеждам като заек, за тъмни субекти наоколо ....
директно застраховка живот![]()
сериозно!
Коя е тая еврейска фирма ? Да не се казва МОСАД ? Ако е така застраховка не ти требе те са най добрата застраховка.По темата за тая касапница на летището някъде в близкия изток ще падат глави .В тая война с арабите работата е око за око зъб за зъб.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
много лоша работа , светла им памет на починалите
, най лошото е , че е ако е атент.. за бг , ще има пак лоши последици 

- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
1. Паркинга на който е станал инцидента е точно толкова охраняван, колкото и паркинга пред Била - той не е зоната за сигурност на летището
нещо такова може да се случи навсякъде по света и по всяко време.
2. С цялото ми уважение г-н Чанев, но и двете мнения, който сте написали в темата не са верни
3. Четете повече и се информирайте от различни източници преди да напишете поредното безсмислено мнение подкрепено само с глупост
4. Светла памет на загиналите (ако има такива) и скорошно оздравяване на ранените.
5. Атентат или техническа неизправност - кофти за имиджа и туризма на България

нещо такова може да се случи навсякъде по света и по всяко време.
2. С цялото ми уважение г-н Чанев, но и двете мнения, който сте написали в темата не са верни
3. Четете повече и се информирайте от различни източници преди да напишете поредното безсмислено мнение подкрепено само с глупост

4. Светла памет на загиналите (ако има такива) и скорошно оздравяване на ранените.
5. Атентат или техническа неизправност - кофти за имиджа и туризма на България
Последна промяна Convertible на 18 Юли 2012, 21:38, променена общо 1 път

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
http://vipzona.bg/novini/svyat/8831-uzh ... s-snimki18 3 снимка..не ми се иска да е това за което си мисля

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
И това само ден след като Цветанов се изръси с израза ''Ръководството на МВР изпълни заложените в предизборната програма на управляващата партия промени в сектор „Сигурност”''!!!!!!!!
http://press.mvr.bg/NEWS/news120717_10.htm
НЕ ме интересува Англия,там е такава съвкупност от раси,религии и етноси че е трудно да се работи в такава среда.В България,толкова чиста като структура нация,всеки различно изглеждащ и етнически и расово и религиозно се набивана очи и е много по-лесно да се следят такива съмнителни субекти.А и инфото е дадено съвсем ясно от една от най развитите като служби за сигурност и разузнаване страни-Израел.
Сега се обзалагам че ще изкарат фирмата превозвач виновна или слънцестоенето и фазата на Луната.Никой няма да поеме отговорност сред купчината политически мекерета.
Помня че атентата в Испания бе разкрит за 21 дена а този на летище Домодедово за 5 само.
С нашите темпове за разкриване на престъпления,дано поне дадат на израелците пълни правомощия те да си разследват атентата.
http://press.mvr.bg/NEWS/news120717_10.htm
НЕ ме интересува Англия,там е такава съвкупност от раси,религии и етноси че е трудно да се работи в такава среда.В България,толкова чиста като структура нация,всеки различно изглеждащ и етнически и расово и религиозно се набивана очи и е много по-лесно да се следят такива съмнителни субекти.А и инфото е дадено съвсем ясно от една от най развитите като служби за сигурност и разузнаване страни-Израел.
Сега се обзалагам че ще изкарат фирмата превозвач виновна или слънцестоенето и фазата на Луната.Никой няма да поеме отговорност сред купчината политически мекерета.
Помня че атентата в Испания бе разкрит за 21 дена а този на летище Домодедово за 5 само.
С нашите темпове за разкриване на престъпления,дано поне дадат на израелците пълни правомощия те да си разследват атентата.
jordanpar написа:А и инфото е дадено съвсем ясно от една от най развитите като служби за сигурност и разузнаване страни-Израел.
Източник?
In Ban We Trust!
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
jordanpar написа:С нашите темпове за разкриване на престъпления,дано поне дадат на израелците пълни правомощия те да си разследват атентата.
Убеден съм, че изобщо няма и да питат за правомощия и ще си свършат работата като у тях си. Така се прави в разграден двор.