Терористичен акт на летище Бургас?!?!
Модератор: Общи модератори
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: Терористичен акт на летище Бургас?!?!
steeN написа:N.Mihaylovski написа:Страноо, пак за управляващите се хванахте, те кво да направат, и аз ако реша да взрива сграда ще го направа и никой нема да знае, просто ни дойде реда да има атентат и у нас тва е, колкото и грубо да звучи, е по света презден се взривяват ние как да го спрем точно, премиера да не е врачка
е не така безхаберно. аз не съм против правителството, обаче това е голям пробив в сигурността.
тия служби са точно за това да има информацията и да преодвратяват.
това са глупости. ако ти решиш да взрвиш сграда ще трябва да си набавиш материали, части,
ще трябва някой да изработи устройството... тия неща не падат от небето.
ей за тва скоро шенген ще видим през крив макарон.

И от тук по темата, политическата тема е друга
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
каква политическа глупост.
министъра на вътрешните работи трябва да си ходи за мен.
това е провал. няма какво да си говорим повече.
нищо политическо няма в мнението ми и е по темата. според теб дай да разпуснем и полицията.
за кво ни е? ти може просто да си ходиш и да избиваш хора и никой не може да направи нищо.
това, че можеш да си купиш тези неща е огромен проблем, така че изобщо не съм далече от истината.
ти си... щом го приемаш за нормално. коментирайте си и без това нямам какво повече да напиша
това е провал. няма какво да си говорим повече.
N.Mihaylovski написа:steeN написа:N.Mihaylovski написа:Страноо, пак за управляващите се хванахте, те кво да направат, и аз ако реша да взрива сграда ще го направа и никой нема да знае, просто ни дойде реда да има атентат и у нас тва е, колкото и грубо да звучи, е по света презден се взривяват ние как да го спрем точно, премиера да не е врачка
е не така безхаберно. аз не съм против правителството, обаче това е голям пробив в сигурността.
това са глупости. ако ти решиш да взрвиш сграда ще трябва да си набавиш материали, части,
![]()
![]()
![]()
Сори, ама си далече от истината, няма да те светвам, че ще ме заключат, но бомба не се прави хич трудно, особенно ако си се пойнтересувал, нали се сещаш колко лесно се купуват детонатори, барут и още кво ли не изнесено от оръжейните заводи, например в Казанлък, даже аз бих взел едно АК и докато ме спрат ще избия около 100 човека поне на летището, тъй че кво си говориме тук
нищо политическо няма в мнението ми и е по темата. според теб дай да разпуснем и полицията.
за кво ни е? ти може просто да си ходиш и да избиваш хора и никой не може да направи нищо.
това, че можеш да си купиш тези неща е огромен проблем, така че изобщо не съм далече от истината.
ти си... щом го приемаш за нормално. коментирайте си и без това нямам какво повече да напиша

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
eraziel написа:b.bonev написа:Много на бързо преписаха отговорността на ислямска република Иран, не ал кайда или некоя друга терористична организация, а на държавата Иран.
Незнам ква е работата, ама ще ни забъркат в огромен скандал с Иран /нещо в стил атентата срещу папата/.
Незнам ся мутротиквата кви ще ги мъдри,ще пищи, то ще е некво чудо на чудесиите...........
Само да не се наложи ние първи в света да използваме противоракетния щит.............
Това, че в Израел някой е казал, че Иран са отговорни, не ми е ясно какво общо има с българската позиция в случая...
Ми общото е, че пак ние ще оберем калая, пак ни набутаха между големите шамари. Ся да не си на мястото на бокито. Днес сабалян боко и цвъкито точно обсъждаха как са отрязали главата на поредния тарикат във властта, дет е решил и той нещо да намаже от тая власт.В края на работния ден направо не са могли да повярват кво им се е случило. Ако нямаше жертви щеше да е забавно.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Бойко днес е зает да обяснява как Станишев бил виновен за отрицателния доклад на Европа.
Като го чух и щях да падна. За 3 години как не излезна и не призна ей така вина? Или ще го направи като дойдат изборите с нещо подобно на всички останали "допуснахме и някои грешки".
Обаче се сети да вмъкне колко добре било, че депутата взел парите след отпечатването доклада на Европа, иначе щял да е още по-отрицателен. Ако беше написан и след този терористичен акт...мале, мале. Нямаше да ни спаси и резила на Румъния, която отнесе критиките днес и замаза малко нашите резили. С тази разлика, че Румъния и критикувана върви по-напред от нас като стандарт на живот.
Хайде Бойко, излез и кажи за някоя "нова" магистрала и "откриването" и.
Сега поне трафика към Бургас ще е по-малък и няма да има нужда от магистрала точно това лято.

Обаче се сети да вмъкне колко добре било, че депутата взел парите след отпечатването доклада на Европа, иначе щял да е още по-отрицателен. Ако беше написан и след този терористичен акт...мале, мале. Нямаше да ни спаси и резила на Румъния, която отнесе критиките днес и замаза малко нашите резили. С тази разлика, че Румъния и критикувана върви по-напред от нас като стандарт на живот.
Хайде Бойко, излез и кажи за някоя "нова" магистрала и "откриването" и.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Хора, вие чувате ли се, какво говорите.
Да не мислите, че е лесно да се предвиди такова нещо?Кога, къде, и как ще ударят?
Имам чувството, че тук пишат само от набор 90 нагоре
Да не мислите, че е лесно да се предвиди такова нещо?Кога, къде, и как ще ударят?

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
steeN написа:каква политическа глупост.
това е провал. няма какво да си говорим повече.N.Mihaylovski написа:steeN написа:N.Mihaylovski написа:Страноо, пак за управляващите се хванахте, те кво да направат, и аз ако реша да взрива сграда ще го направа и никой нема да знае, просто ни дойде реда да има атентат и у нас тва е, колкото и грубо да звучи, е по света презден се взривяват ние как да го спрем точно, премиера да не е врачка
![]()
![]()
![]()
Сори, ама си далече от истината, няма да те светвам, че ще ме заключат, но бомба не се прави хич трудно, особенно ако си се пойнтересувал, нали се сещаш колко лесно се купуват детонатори, барут и още кво ли не изнесено от оръжейните заводи, например в Казанлък, даже аз бих взел едно АК и докато ме спрат ще избия около 100 човека поне на летището, тъй че кво си говориме тук
Нормално си е, ние сами си искаме да е така, като някой се опита да наложи закон мрънкаме, като слагат камери и получаваме честитки за неправилно престрояване и минаване на червено мрънкаме и ходим да ги трошим камерите, ама иначе моралисти се пишеме, айде стига глупости, ние си искаме анархия, като през управлението на 3 ната коалиция, спират те на 2 промила даваш 100 лева и си тръгваш идилия, са гръмнали буса леле кво стана, ние няма да сме скоро като другите държави не знам кво се палите за такива неща, добре ще не гръмнаха Мола или Цум, пиите по една вода и тва е
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
LiTtLeRoCk написа:Хора, вие чувате ли се, какво говорите.
+1
Направо съм озадачен.
In Ban We Trust!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
LiTtLeRoCk написа:Хора, вие чувате ли се, какво говорите.
Скала, ти не разбираш... виж хората са го написали - лесно е, ма нашите са се изложили... оставка за всички, че да дойдат след тях в пъти по-добри, дето ще предотвратяват всичко и навсякъде.
Tо тая работа с тероризма и предотвратяването му, ако беше толкова лесна, разни силни държави и служби отдавна щяха да са я свършили и окончателно да бяха приключили с проблема ...
Израел, като имат силни тайни служби, колко атентати има срещу тях (техни граждани), на тяхна територия и по света?
Че те за тези години трябваше да си сменят министрите всеки ден....
Израел, като имат силни тайни служби, колко атентати има срещу тях (техни граждани), на тяхна територия и по света?
Че те за тези години трябваше да си сменят министрите всеки ден....
b.bonev написа:eraziel написа:b.bonev написа:Много на бързо преписаха отговорността на ислямска република Иран, не ал кайда или некоя друга терористична организация, а на държавата Иран.
Незнам ква е работата, ама ще ни забъркат в огромен скандал с Иран /нещо в стил атентата срещу папата/.
Незнам ся мутротиквата кви ще ги мъдри,ще пищи, то ще е некво чудо на чудесиите...........
Само да не се наложи ние първи в света да използваме противоракетния щит.............
Това, че в Израел някой е казал, че Иран са отговорни, не ми е ясно какво общо има с българската позиция в случая...
Ми общото е, че пак ние ще оберем калая, пак ни набутаха между големите шамари. Ся да не си на мястото на бокито. Днес сабалян боко и цвъкито точно обсъждаха как са отрязали главата на поредния тарикат във властта, дет е решил и той нещо да намаже от тая власт.В края на работния ден направо не са могли да повярват кво им се е случило. Ако нямаше жертви щеше да е забавно.
Aз не съм поддръжник на правителството, не съм гласувал на последните парламентарни избори, пребивавам основно извън България.
Въпроса е, че не изключвам възможността утре, след седмица, след месец или година и тука да взривят нещо, някой да извади бойно оръжие и да застреля някой, и т.н.
Ако някой каже, че гарантира 100% сигурност срещу такива инциденти - лъже.
Ако някой изисква такова обещание, няма да казвам какъв е, че да не ми се обиди някой.
Никой, никъде, не е застрахован от подобна трагедия.
Колкото до Иран, аз лично не виждам някой официален представител на Иран да е казал нещо по адрес на България във връзка със случая. Ама то малко българи останаха, да не разбират от футбол и от (явно и международна, вече) политика.
In Ban We Trust!
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Мир на праха на жертите. Дано да не ударят Иран, че Нетаняху много лошо се закани.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- nCuXoHeBpo3eH
- Потребител
-
- Кара: CBR 900RR
Как се предвижда атентат в неохранявана зона, с неохраняван автобус (случаен превоз), пълен с туристи? Зае*ете вие тия разузнавания, ако някой взриви автобус от градския с 200-300гр експлозив, пак ли ще са ви виновни управляващите? (Не ги защитавам!)
Израел точно за 2 часа разбраха, че е Иран, даже и заплахи си намериха...
и сега ще стане интересно, не знам дали само на мен ми се въртят конспирации в главата, ама евреите хич не са прости. Всичко което можем да научим е от медиите, а който има кинти той поръчва музиката, в случая репортажчета. Мръсно нещо е политиката.
П.с. Има ли тема в която не се говори за ГЕРБ? Да се абонирам за нея, не за друго
Израел точно за 2 часа разбраха, че е Иран, даже и заплахи си намериха...

П.с. Има ли тема в която не се говори за ГЕРБ? Да се абонирам за нея, не за друго

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Чукайте на дърво, че не сте били на неправилното място по неправилното време!
Мир на праха на загиналите!
Мир на праха на загиналите!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Мир на праха на жертвите!
Проблема е , че според мен няма как да не са участвали български граждани от арабски произход или поне временно пребиваващи в България!Това е е все едно да ми изпратят бомба от Иран/Сирия и да отида в Германия и да я взривя пред летище-абсолютно невъзможно!100% има намесени местни араби!
Другия проблем е, че Януари Израел предупреди , че могат да се очакват атентати пролетта/лятото , а мерки не знам дали се взеха!Но при този атентат мисля , че нямаше как да се реагира!
Имам няколко близки приятели евреи и искрено скърбя за жертвите!
Проблема е , че според мен няма как да не са участвали български граждани от арабски произход или поне временно пребиваващи в България!Това е е все едно да ми изпратят бомба от Иран/Сирия и да отида в Германия и да я взривя пред летище-абсолютно невъзможно!100% има намесени местни араби!
Другия проблем е, че Януари Израел предупреди , че могат да се очакват атентати пролетта/лятото , а мерки не знам дали се взеха!Но при този атентат мисля , че нямаше как да се реагира!
Имам няколко близки приятели евреи и искрено скърбя за жертвите!
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Абе другари... Извинявам се, че така директно, но - стегнете се малко де!
Тая държава има институции, има структурни, има разузнавания, има агенции за национална сигурност, има хиляди хора, чиято работа е да НЕ допускат подобни неща да се случат!
Не става изобщо дума за охраняване на паркинга...Нямаме нито ресурса, нито волята да преприемем мерки като в САЩ и Израел...Но тази бомба е поставена от човек, пребиваващ в България...Как и защо е влезнал...Това трябва да го знаят хората, които са го пуснали в тази държава!
Аз лично вярвам, че все още има съвестни работници в тези служби и, че този атентат не е плод на безкрайна некадърност, ами злощастно стечение на време и обстоятелства (изпуснали са ги с няколко дни)...
Сега разчитам на МВР-то и всички силови стуктури да свършат наистина добра работа, да изкоренят до дъно тази организация и отново да се почувстваме в сравнителна безопасност, както се чувствахме до 6 часа тази вечер!
Тая държава има институции, има структурни, има разузнавания, има агенции за национална сигурност, има хиляди хора, чиято работа е да НЕ допускат подобни неща да се случат!
Не става изобщо дума за охраняване на паркинга...Нямаме нито ресурса, нито волята да преприемем мерки като в САЩ и Израел...Но тази бомба е поставена от човек, пребиваващ в България...Как и защо е влезнал...Това трябва да го знаят хората, които са го пуснали в тази държава!
Аз лично вярвам, че все още има съвестни работници в тези служби и, че този атентат не е плод на безкрайна некадърност, ами злощастно стечение на време и обстоятелства (изпуснали са ги с няколко дни)...
Сега разчитам на МВР-то и всички силови стуктури да свършат наистина добра работа, да изкоренят до дъно тази организация и отново да се почувстваме в сравнителна безопасност, както се чувствахме до 6 часа тази вечер!
Без страх, без спирачка!