Терористичен акт на летище Бургас?!?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Re: Терористичен акт на летище Бургас?!?!

Мнение от b.bonev » 19 Юли 2012, 13:22

Трупа на "камикадзето" вече е обкръжен от GSI:Тел авив "криминалисти"
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 19 Юли 2012, 13:27

jordanpar написа:А иначе днес в един бургаски сайт журналистка описва как са се добрали до частите на трупа на камикадзето,според нейни думи.Незнам това негови останки ли са или не но ако е така само доказва поредното безхаберие на отговорните по въпроса служби.Не ми се мисли ако злонамерено лице реши да се добере до трупа и да подправи доказателствен материал по случай с международно значение.

Така е... вярваш повече на бургаска журналистка... направо ти се радвам как търсиш варианти да подценяваш власта във всяко едно свое изказване... като че ли умишлено търсиш начини за подкрепа на "теориите" ти...

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 19 Юли 2012, 13:28

jordanpar написа:Така и трябва.Нека извлечем и малко полза от членството ни в една от международните организации.
Все пак на всички им е ясно е сме гола вода и малко демонстрация от страна на НАТО не е излишна.
А иначе днес в един бургаски сайт журналистка описва как са се добрали до частите на трупа на камикадзето,според нейни думи.Незнам това негови останки ли са или не но ако е така само доказва поредното безхаберие на отговорните по въпроса служби.Не ми се мисли ако злонамерено лице реши да се добере до трупа и да подправи доказателствен материал по случай с международно значение.

и кой е тоя сайт?
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 19 Юли 2012, 13:34

според мен,изключвам думата "камикадзе" защото като го гледам този човек,нито е японец нито пък е със самолет,та АКО е този дето се предполага че е терориста,та според мен е станала грешка ,онзи ако е самоубиец ще влезе с чантата в рейса,пък по информация на мвр,онзи оставил чантата и тогава тя гръмнала...което май означава че е бил доста тъп,освен че е тъп да убива хора,то това не е тъп де,ами е психически ...абе пълна отрепка ,ама сега не засягаме личностните характеристики.
С 2 думи,ако е този...страшното е че не изглежда някакъв фанатик или някакъв на който му личи...ами ако не е това момче и се е объркал ,оказал се е на неподходящо място...ами ако вече е имало в багажа адска машина и младежа по някакъв неволен начин я е задействал...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 19 Юли 2012, 14:03

Е.Димитров написа:според мен,изключвам думата "камикадзе" защото като го гледам този човек,нито е японец нито пък е със самолет,та АКО е този дето се предполага че е терориста,та според мен е станала грешка ,онзи ако е самоубиец ще влезе с чантата в рейса,пък по информация на мвр,онзи оставил чантата и тогава тя гръмнала...което май означава че е бил доста тъп,освен че е тъп да убива хора,то това не е тъп де,ами е психически ...абе пълна отрепка ,ама сега не засягаме личностните характеристики.
С 2 думи,ако е този...страшното е че не изглежда някакъв фанатик или някакъв на който му личи...ами ако не е това момче и се е объркал ,оказал се е на неподходящо място...ами ако вече е имало в багажа адска машина и младежа по някакъв неволен начин я е задействал...

Изображение
и на този не му пише на челото - 88 млади човека, ама ти да видиш.
в Русия голяма част от атентаторите, са ЖЕНИ!
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 19 Юли 2012, 14:04

Mollov написа:
jordanpar написа:А иначе днес в един бургаски сайт журналистка описва как са се добрали до частите на трупа на камикадзето,според нейни думи.Незнам това негови останки ли са или не но ако е така само доказва поредното безхаберие на отговорните по въпроса служби.Не ми се мисли ако злонамерено лице реши да се добере до трупа и да подправи доказателствен материал по случай с международно значение.

Така е... вярваш повече на бургаска журналистка... направо ти се радвам как търсиш варианти да подценяваш власта във всяко едно свое изказване... като че ли умишлено търсиш начини за подкрепа на "теориите" ти...

Така е,няма как да съм във възторг от спецслужбите ни,докато в близко минало бяха използвани от Първанката за борбата му с ГЕРБ,а сега се използват от ГЕРБ в борбата им с политическите опоненти.Няма как да си гласуваш огромен бюджет за подслушвания и работни пари,но не за да си полезен на нацията а за обслужваш интересите на управляващата ги партия и това да ми хареса.Все ми е тая кой е на власт,повръща ми се от еднаквите методи на всички досега за защита на лични интереси чрез държавни инструменти.
Щот и НСО ги превърнаха в едни обикновени пазачи на разглезени депутатски и министерски дъщерички и женички,и спецгрупите станаха маши в ръцете на хора с цел разчистване на интереси,а разузнаването се използва за събиране на пикантни клюки за политици и известни обществени фигури,е това ли е защитата на националната ни сигурност и на кой по дяволите му пречи моето мнение по въпроса,а??????????

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 19 Юли 2012, 14:08

Прилича на недохранено хипи :conf: И определено не се набива на очи като потенциален терорист.
Никой не мое ма връне на селу!

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 19 Юли 2012, 14:26

jordanpar написа:Щот и НСО ги превърнаха в едни обикновени пазачи на разглезени депутатски и министерски дъщерички и женички,и спецгрупите станаха маши в ръцете на хора с цел разчистване на интереси,а разузнаването се използва за събиране на пикантни клюки за политици и известни обществени фигури,е това ли е защитата на националната ни сигурност и на кой по дяволите му пречи моето мнение по въпроса,а??????????

НСО не са "разузнавачи"... освен това - надценяваш възможностите на нашите разузнавателни служби и по-важното - подценяваш организаторите на подобен тип атентати... все едно групичка лигльовци са тръгнали да взривяват и звънят по телефоните на кой ли не да се похвалят... бе тия хора са със сериозни терористични възможности, идеи и виждания... вие почнахте да ги хващате на гола пръчка.

Ма и друг път съм казвал - от "трибуната" на форума е лесно да мрънкаш и да търсиш отговорност... ма дали е постижимо - друг въпрос... особено на подобна тема като тази. В случая нещата са извън възможностите и контрола не само на Бойко/ГЕРБ, ми на който и да е в BG... служби, млужби и квото се сетиш. Просто нямаме нито подготовката, нито "школата", нито опита за подобни ситуации... но е и нормално да ги нямаме, ако се замислиш. Те хората по-нагоре се опитаха да кажат, че такава ситуация трудно може да се предугади и предотврати, ма няма кой да слуша... има само кой да мрънка.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 19 Юли 2012, 14:31

Mollov написа: В случая нещата са извън възможностите и контрола не само на Бойко/ГЕРБ, ми на който и да е в BG...

И извън БГ също... За съжаление...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 19 Юли 2012, 14:42

Mollov написа:
jordanpar написа:Щот и НСО ги превърнаха в едни обикновени пазачи на разглезени депутатски и министерски дъщерички и женички,и спецгрупите станаха маши в ръцете на хора с цел разчистване на интереси,а разузнаването се използва за събиране на пикантни клюки за политици и известни обществени фигури,е това ли е защитата на националната ни сигурност и на кой по дяволите му пречи моето мнение по въпроса,а??????????

НСО не са "разузнавачи"... освен това - надценяваш възможностите на нашите разузнавателни служби и по-важното - подценяваш организаторите на подобен тип атентати... все едно групичка лигльовци са тръгнали да взривяват и звънят по телефоните на кой ли не да се похвалят... бе тия хора са със сериозни терористични възможности, идеи и виждания... вие почнахте да ги хващате на гола пръчка.

Ма и друг път съм казвал - от "трибуната" на форума е лесно да мрънкаш и да търсиш отговорност... ма дали е постижимо - друг въпрос... особено на подобна тема като тази. В случая нещата са извън възможностите и контрола не само на Бойко/ГЕРБ, ми на който и да е в BG... служби, млужби и квото се сетиш. Просто нямаме нито подготовката, нито "школата", нито опита за подобни ситуации... но е и нормално да ги нямаме, ако се замислиш. Те хората по-нагоре се опитаха да кажат, че такава ситуация трудно може да се предугади и предотврати, ма няма кой да слуша... има само кой да мрънка.

Кво ми се хващаш за извадено от контекста бе ,мен???Визирах и изброих всички видове служби просто като констатация че реалните им действия нямат нищо общо с основната идея поради която се създават.Нали на никой не му трябва един съвремен Хувър в лицето на ЦЦ в България? Като ви пречи толкова много на модераторите изказването на опозиционни мнения в тоя форум -еми добавете точка към правилата според която такива лица подлежат на бан и готово!Ха,поучително-подигравателния ти тон както не ми пречи на мен и не давам лична констатация за твоите изказвания,така и аз моля за лична свобода на изказване,след като не обиждам иил клеветя никого лично,нали така?
На захранка от управляващите ли сте не мога да разбера,обявете го гласно ако тук не може да се пише нищо по различно от ода за възхвала на властта.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 19 Юли 2012, 14:46

Mollov написа:

НСО не са "разузнавачи"... освен това - надценяваш възможностите на нашите разузнавателни служби и по-важното - подценяваш организаторите на подобен тип атентати...

Какво общо има не разбрах НСО :dunno: - това не е служба за сигурност (ДАНС или бившата НСС) а за охрана на лица ..отделно и подценявате службите...кой само не разбрах прокара НСО в цялата работ,нямат нищо общо с ДКСИ,БОП,ДАНС и разузнаване..да работят заедно но тяхната работа ,не е антитерористична дейност извън охрана на президент,премиер и т.н поставени или защитени личности.

@jordanpar
Много жълти вестници - "използва за събиране на пикантни клюки за политици и известни обществени фигури,е това ли е защитата на националната ни сигурност" - приемате само това,което се пише в медиите било то и по поръчка,както каза Теди Москов..разбира се,че на никой не му пречи мнението ти - всеки има право на такова :yes:
Недейте така със лошо един към друг,един разбрал друг не,нали е форум - така или иначе само се обсъжда дадена тема :bchug:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 19 Юли 2012, 14:56

Convertible написа:
jordanpar написа:Така и трябва.Нека извлечем и малко полза от членството ни в една от международните организации.
Все пак на всички им е ясно е сме гола вода и малко демонстрация от страна на НАТО не е излишна.
А иначе днес в един бургаски сайт журналистка описва как са се добрали до частите на трупа на камикадзето,според нейни думи.Незнам това негови останки ли са или не но ако е така само доказва поредното безхаберие на отговорните по въпроса служби.Не ми се мисли ако злонамерено лице реши да се добере до трупа и да подправи доказателствен материал по случай с международно значение.

и кой е тоя сайт?

Пич, ако не отговориш, значи ти си го измислил това.... ;)
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 19 Юли 2012, 15:02

Convertible написа:
Convertible написа:

и кой е тоя сайт?

Пич, ако не отговориш, значи ти си го измислил това.... ;)

http://www.blitz.bg/news/article/147227
"Сайтът “Бесове” публикува видеоматериал, заснет снощи в бургаската морга. На кадрите се вижда обезглавен труп с липсващ десен крак.
“Снощи бяхме в МБАЛ Бургас и успяхме да се промъкнем в секретната клетка, която се намира над отделението по Съдебна медицина. Смятахме, че сме се натъкнали на трупа на една от жертвите”, пише журналистката Катя Касабова, която е и главен редактор на сайта.

“Въпрос на професионализъм, просто знам откъде да вляза в тази болница и заради това единствено ние успяхме да се доберем до трупа на терориста. Направи ни впечатление, че единствено той е отделен в самостоятелна клетка”, коментира пред БЛИЦ Катя Касабова. "
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 19 Юли 2012, 15:12

jordanpar написа:Кво ми се хващаш за извадено от контекста бе ,мен???Визирах и изброих всички видове служби просто като констатация че реалните им действия нямат нищо общо с основната идея поради която се създават.Нали на никой не му трябва един съвремен Хувър в лицето на ЦЦ в България? Като ви пречи толкова много на модераторите изказването на опозиционни мнения в тоя форум -еми добавете точка към правилата според която такива лица подлежат на бан и готово!Ха,поучително-подигравателния ти тон както не ми пречи на мен и не давам лична констатация за твоите изказвания,така и аз моля за лична свобода на изказване,след като не обиждам иил клеветя никого лично,нали така?
На захранка от управляващите ли сте не мога да разбера,обявете го гласно ако тук не може да се пише нищо по различно от ода за възхвала на властта.

Аз не знам дали съм на захранка от управляващите (тая тъпотия хич няма да я коментирам дори), но като те гледам как ми отговаряш... явно ти вадиш от контекста... а поучително-подигравателният ми тон явно те обижда, щом го виждаш като такъв... тонът ми е иронично-саркастичен, щото вместо да погледнете реалността, вие мрънкате... недоволни... тоя не бил направил това, ония не бил направил онова... големи разбирачи по антитерористичните техники и похвати се извадихте, че сте и компетентни кой-кво...

Ако вземеш да прочетеш какво ти пиша ще видиш, че коментарите ми са изцяло принципни и съобразени с българската действителност в момента и това какво може и какво не може да се случи в тая държава относно антитерористични действия... а не да защитават управлението на ГЕРБ, например. Дали ГЕРБ или другите - все тая. Все същото. В този случай.

Ти имаш лична свобода да се изказваш и както виждаш никой нито цензурира, нито трие постовете ти... това обаче не означава, че всички трябва дружно да се съгласим с теб и твърденията ти и само да кимаме утвърдително, нали така??? Особено когато явно си нямаш и на идея за какво говориш. Освен това е добре да обърнеш внимание на факта, че гледам да се дистанцирам от политическите простотии/теми и коментар на политическата действителност в BG, та полека с глупавите твърдения относно политически пристрастия от моя страна.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 19 Юли 2012, 15:17

Жалко за невинните хора, които загинаха в този атентат!

Това са думи на ББ

"На първо място европейците могат да спят спокойно, тъй като шенгенските граници се пазят по най-добрия начин. България е изпълнила действащите сега критерии и тази тема за мен е затворена, коментира пред българските медии в Брюксел премиерът сутринта в петък след първия ден на ЕС."

Напомних, че България и Румъния пазят в пъти по-добре границите на ЕС, отколкото държави, които сега са в Шенген, че имаме най-модерната техника, най-доброто оборудване, милиарди сме вложили в тази посока"

В този ред на мисли, като сме толкова напред, как е допуснато да влезе в страната ни лице с фалшиви документи?

Какво значи не е съмнителен тип? Ние сме свикнали, като видим мангал или някой дрога да искаме документ за самоличност...

Това е много показателно за влизането ни в Шенген! Сега да се бие в гърдите ББ, колко са му сигурни границите...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата